Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojte maminky,nějak mi došla fantazie…Copak vaříte na víkend k obědu?My měli minulej víkend segedínský guláš,předminulej knedlo,zelo,vepřo…Vařím každý den a už nevím co ![]()
Budu dělat pečené koleno v marinádě s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.Tohle se u nás stalo hitem a každej to pořád chce udělat ![]()
Karbanátky, sekanou, ražniči, svíčkovou, smažený květák, pečený kuře, řízky…My budeme zabíjet, tak u nás je to jasný ![]()
v sobotu bude hrách a kroupy a v neděli ještě nevím, asi nějaké vepř maso na kmínu s těstovinama
V sobotu jelení steak s fazolovými lusky (budeme totiž slavit) a v sobotu budu péct kuře
![]()
V sobotu vepřovou peči špikovanou česnekem a šunkou a se zeleninovým salátem alá balkán, v neděli klasika řízek. Já smažák, páč já maso nejim.
V sobotu pečené kuře s nádivkou a br. knedlík, v neděli srnčí guláš nebo řízky z divočáka (podle toho, co vytáhnu z mrazáku, nemám to popsaný
).
Milli píše:
V sobotu pečené kuře s nádivkou a br. knedlík, v neděli srnčí guláš nebo řízky z divočáka (podle toho, co vytáhnu z mrazáku, nemám to popsaný).
To je dobrá loterie
![]()
bude gulas s knedlikem mozna ho nastavim fazolema uvidim kolik bude masa. a druhy den jeste nevim bud svestkove knedliky ale ty spise ne kdyz je knedl v sobotu takze asi rizek s brkasi. okurkovy salat.
Milli píše:
V sobotu pečené kuře s nádivkou a br. knedlík, v neděli srnčí guláš nebo řízky z divočáka (podle toho, co vytáhnu z mrazáku, nemám to popsaný).
Že by taky v rodině myslivec? ![]()
Vepřové kostky na česneku, šťouchaný brambor a listový špenát.
Ja mad tim taky uvazuji…v sobotu asi pstruh - jestli ho dnes manza koupi,jinak mam v zaloze pecene kure,nadivku,brambory no a v nedeli obed u tchyne ![]()