Co k snídani v osmi měsících
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lucinenecka píše:
Maminky a kolik je denní dávka mléka v 8 osmi měsících? Náš jídelníček vypadá takto: ráno mléko, dopoledne ovocná svačinka + piškoty nebo sušenky, na oběd masozelenina, na odpoledne jogurtová svačinka + piškoty nebo sušenky nebo domácí marmeláda a na večeri kaše. Byli jsme v poradně a paní Dr. říkala, že máme přidat jednu dávku mléka. Co si o tom myslíte? Děkuji.
mně tam toho mlíka taky připadá docela málo, ale nevím, sraršího jsem kojila, na pořžádání, mladšího taky (toho teda pořád hlavně kojím)… A já bych teda u takovýho prcka omezila ty piškoty/sušenky…
dvakrát za den mi to přijde docela dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucinenecka píše:
Maminky a kolik je denní dávka mléka v 8 osmi měsících? Náš jídelníček vypadá takto: ráno mléko, dopoledne ovocná svačinka + piškoty nebo sušenky, na oběd masozelenina, na odpoledne jogurtová svačinka + piškoty nebo sušenky nebo domácí marmeláda a na večeri kaše. Byli jsme v poradně a paní Dr. říkala, že máme přidat jednu dávku mléka. Co si o tom myslíte? Děkuji.
8 měsíční mimčo by mělo vypít za den 700 ml mléka. Taky bych určitě přidala aspoň jednu dávku mléka. Ani v noci nedáváš mlíčko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renule2 píše:
8 měsíční mimčo by mělo vypít za den 700 ml mléka. Taky bych určitě přidala aspoň jednu dávku mléka. Ani v noci nedáváš mlíčko?
moje malá bude mít 8 měsíců za 10 dní,no a náš jídelníček vypadá asi takto:ráno 7,00-150ml UM,8,30-bílý jogurt s přesnídávkou,nebo s piškoty,10,00-120ml UM,spánek,12,00-200ml masozeleninový příkrm,14,00-120ml UM,spánek,16,00-kaše nebo ovoce/bílý jogurt,19,00-180ml UM,spánek až do rána do 7,00(časy jsou orientační),takže ani moje Emi nevypije tolik mlíka a přidat by se ani nedalo,takže to kompenzuji aspoň tím bílým jogurtem,ten jí s ovocem/přesnídávkou/domácí marmeládou..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žesťovka píše:
moje malá bude mít 8 měsíců za 10 dní,no a náš jídelníček vypadá asi takto:ráno 7,00-150ml UM,8,30-bílý jogurt s přesnídávkou,nebo s piškoty,10,00-120ml UM,spánek,12,00-200ml masozeleninový příkrm,14,00-120ml UM,spánek,16,00-kaše nebo ovoce/bílý jogurt,19,00-180ml UM,spánek až do rána do 7,00(časy jsou orientační),takže ani moje Emi nevypije tolik mlíka a přidat by se ani nedalo,takže to kompenzuji aspoň tím bílým jogurtem,ten jí s ovocem/přesnídávkou/domácí marmeládou..
máme to podobné
Taky nevypijeme tolik co doporučujou. Ale zakladatelka by určitě měla přidat mlíčko, si myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renule2 píše:
máme to podobnéTaky nevypijeme tolik co doporučujou. Ale zakladatelka by určitě měla přidat mlíčko, si myslím.
asi určitě ano,když to počítám,tak dávám o dva chody víc než zakladatelka,no a to jsem ještě zapoměla připsat,že k tomu všemu malá ještě vypije cca 150ml čajíku za den
myslím si že v těch 8 měsících když už malo,tak aspoň 500ml mlíka za den + bílý jogurt/kaši,prostě cokoli dalšího mléčnýho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Žesťovka píše:
asi určitě ano,když to počítám,tak dávám o dva chody víc než zakladatelka,no a to jsem ještě zapoměla připsat,že k tomu všemu malá ještě vypije cca 150ml čajíku za denmyslím si že v těch 8 měsících když už malo,tak aspoň 500ml mlíka za den + bílý jogurt/kaši,prostě cokoli dalšího mléčnýho
souhlasím
Jinak závidím prospané noci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, moc děkuji za radu. Přidala jsem tedy mlíko. Takže náš jídelníček vypadá takto: ráno 230 mlíka, dopoledne ovoce (ovocná přesnídávka) 190 g, na oběd masozelenina 200 g, odpoledne svačinka jogurt se sušenkami, piškoty, marmeládou nebo ovocem 200 g nebo kaše, večer 230 mlíka. Přes den vypije tak 500 ml čaje. A spinká celou noc. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucinenecka píše:
Maminky, moc děkuji za radu. Přidala jsem tedy mlíko. Takže náš jídelníček vypadá takto: ráno 230 mlíka, dopoledne ovoce (ovocná přesnídávka) 190 g, na oběd masozelenina 200 g, odpoledne svačinka jogurt se sušenkami, piškoty, marmeládou nebo ovocem 200 g nebo kaše, večer 230 mlíka. Přes den vypije tak 500 ml čaje. A spinká celou noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já tedy nevím, ale my toho mléka tolik nevypijeme a ani dr mi nic neříkala
prý se to mléko nahrazuje kaší a jogurtama
- načítám...
- Citovat
- Zmínit