Co k vánocům pro 9měsíční dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7899
10.10.13 19:44

No nevím, mě by to přišlo sobecké nekoupit dítku nic když jsou Vánoce i přesto že je malé a nemá s toho rozum. Neříkám že se za něj musí utratit samozřejmě majlant. Dcera měla loni na Vánoce deset měsíců a myslím že i když s toho rozum neměla tak se jí to líbilo a nejen trhání papírů a svítící stromeček, už jen ta atmosféra, dárky pod stromečkem a že jsou i její a mohla si s tím následně hrát.

My loni koupili aktivní chodítko ( to má úspěch ještě teď, i přesto že už dávno chodí ), zebru Ryan ( ta jí teda moc nezajímala, hraje si s ní spíš až teď, protože si jí může osedlat ), dálkový ovladač fisher price, nočník a pak už nevím. Od příbuzných dostala takovou velkou interaktivní kostku, kočárek, něco do vany, svítící želvičku na usínání, vkládačku a pak už si fakt nespomenu. Ještě co se dceři líbilo u svého bratránka je stoleček od FP ( ten se jí líbí do teď ) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
10.10.13 19:53

Malý minulý rok dostal aktivní chodítko, gumové kostky, hrací ovladač a notebook od fisher price a méďu, který vypráví pohádky. Méďa teda sklidil velký úspěch a usínal s ním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9506
10.10.13 19:55

Je pravda, že z toho rozum ještě nemá, ale Vánoce jsou hlavně pro děti. Z chodítek doporučuju toto: http://choditka.heureka.cz/vtech-choditko/
Syn si s ním opravdu vyhrál a hrací panel frčí ještě teď.
Jinak jsou fajn knížky, sáně, hudební hračky.. Každý dítě stejně zajímá něco jinýho. Malej měl radost z tatry. Nechal se na ní vozit a navíc je to hračka, se kterou si vyhraje i můj šestiletej synovec. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
10.10.13 20:00

@LucciaMaty Prosím, ten méďa co vypráví pohádky, by se mi pro malého líbil. Můžete mi na něj dát odkaz, prosím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
10.10.13 20:06
@blorchi píše:
Koupila bych max nejakou knizecku, kostky. Takovej prcek bude mit stejne nejvetsi radost z papiru ;)

Presne o tom papiru rikam vsem okolo :-) Ze stejne maly bude paf jen z tech papiru :-)
Jinak my jsme jeste darku nepremysleli, ale videla bych to na nejakou knizku a kostky, od nas pod strom max dva darky, vic darku je nesmysl. Pak teda dostane jeste zidlicku, ale tu pod stromek nenacpem a nezabalime do papiru ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.13 20:09

A co třeba takový stoleček? http://www.srovnanicen.cz/…ole%C4%8Dek/?…

co vy na to, děvčata, vyplatí se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.13 20:10
@Kacaacert píše:
@LucciaMaty Prosím, ten méďa co vypráví pohádky, by se mi pro malého líbil. Můžete mi na něj dát odkaz, prosím??

taky bych prosila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
779
10.10.13 20:19

@dani24687 @dani24687 je to méda od Fischer price, mají ho určitě v Bambule, ted nově je i holčičí varianta a to růžová, u nás taky bodoval, ale stojí něco pod 1000 kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.13 20:21
@Micink píše:
@dani24687 @dani24687 je to méda od Fischer price, mají ho určitě v Bambule, ted nově je i holčičí varianta a to růžová, u nás taky bodoval, ale stojí něco pod 1000 kč
:pankac: díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.10.13 20:23

@Růženkaa Jsem taky pro boby nebo sáňky, my přemýšlíme i o tříkolce. Přeci jen ji budeme moci použít až na jaře, ale už jsme měli jednu půjčenou a strašně ho to v ní bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.13 20:23
@Micink píše:

nemůžu ho na netu objevit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
10.10.13 20:28
@Kacaacert píše:

https://www.emimino.cz/…ejsek-86469/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
10.10.13 21:40

Tak vam dekuju za typy, malej ma hracek hodne rad si hraje i sam treba kdyz varim tak si vyhraje sam treba hodku, koupim mu asi ten stolecek, medu co vypravi pohadky ma jeste po me :D a pejska fp dostane od moji mamky, je mi jedno jestli s toho bude mit rozum nebo ne, udela to radost i me, koupit mu to.. :) a ty sane mu vezmu i kdyz co jsem koukala do letaku v intersparu je maj za 1000 kc :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.10.13 21:43

Velkou náruč a dobré mlíčko! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
10.10.13 22:18

@dani24687 ten pejsek od fisher price to není. nemůžu teď na netu najít odkaz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný