Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No nevím, mě by to přišlo sobecké nekoupit dítku nic když jsou Vánoce i přesto že je malé a nemá s toho rozum. Neříkám že se za něj musí utratit samozřejmě majlant. Dcera měla loni na Vánoce deset měsíců a myslím že i když s toho rozum neměla tak se jí to líbilo a nejen trhání papírů a svítící stromeček, už jen ta atmosféra, dárky pod stromečkem a že jsou i její a mohla si s tím následně hrát.
My loni koupili aktivní chodítko ( to má úspěch ještě teď, i přesto že už dávno chodí ), zebru Ryan ( ta jí teda moc nezajímala, hraje si s ní spíš až teď, protože si jí může osedlat ), dálkový ovladač fisher price, nočník a pak už nevím. Od příbuzných dostala takovou velkou interaktivní kostku, kočárek, něco do vany, svítící želvičku na usínání, vkládačku a pak už si fakt nespomenu. Ještě co se dceři líbilo u svého bratránka je stoleček od FP ( ten se jí líbí do teď ) ![]()
Malý minulý rok dostal aktivní chodítko, gumové kostky, hrací ovladač a notebook od fisher price a méďu, který vypráví pohádky. Méďa teda sklidil velký úspěch a usínal s ním ![]()
Je pravda, že z toho rozum ještě nemá, ale Vánoce jsou hlavně pro děti. Z chodítek doporučuju toto: http://choditka.heureka.cz/vtech-choditko/
Syn si s ním opravdu vyhrál a hrací panel frčí ještě teď.
Jinak jsou fajn knížky, sáně, hudební hračky.. Každý dítě stejně zajímá něco jinýho. Malej měl radost z tatry. Nechal se na ní vozit a navíc je to hračka, se kterou si vyhraje i můj šestiletej synovec. ![]()
@LucciaMaty Prosím, ten méďa co vypráví pohádky, by se mi pro malého líbil. Můžete mi na něj dát odkaz, prosím??
@blorchi píše:
Koupila bych max nejakou knizecku, kostky. Takovej prcek bude mit stejne nejvetsi radost z papiru
Presne o tom papiru rikam vsem okolo
Ze stejne maly bude paf jen z tech papiru ![]()
Jinak my jsme jeste darku nepremysleli, ale videla bych to na nejakou knizku a kostky, od nas pod strom max dva darky, vic darku je nesmysl. Pak teda dostane jeste zidlicku, ale tu pod stromek nenacpem a nezabalime do papiru ![]()
A co třeba takový stoleček? http://www.srovnanicen.cz/…ole%C4%8Dek/?…
co vy na to, děvčata, vyplatí se?
@Kacaacert píše:
@LucciaMaty Prosím, ten méďa co vypráví pohádky, by se mi pro malého líbil. Můžete mi na něj dát odkaz, prosím??
taky bych prosila ![]()
@dani24687 @dani24687 je to méda od Fischer price, mají ho určitě v Bambule, ted nově je i holčičí varianta a to růžová, u nás taky bodoval, ale stojí něco pod 1000 kč
@Micink píše:
@dani24687 @dani24687 je to méda od Fischer price, mají ho určitě v Bambule, ted nově je i holčičí varianta a to růžová, u nás taky bodoval, ale stojí něco pod 1000 kč
@Růženkaa Jsem taky pro boby nebo sáňky, my přemýšlíme i o tříkolce. Přeci jen ji budeme moci použít až na jaře, ale už jsme měli jednu půjčenou a strašně ho to v ní bavilo.
@Micink píše:
nemůžu ho na netu objevit
@Kacaacert píše:
Tak vam dekuju za typy, malej ma hracek hodne rad si hraje i sam treba kdyz varim tak si vyhraje sam treba hodku, koupim mu asi ten stolecek, medu co vypravi pohadky ma jeste po me
a pejska fp dostane od moji mamky, je mi jedno jestli s toho bude mit rozum nebo ne, udela to radost i me, koupit mu to..
a ty sane mu vezmu i kdyz co jsem koukala do letaku v intersparu je maj za 1000 kc ![]()
@dani24687 ten pejsek od fisher price to není. nemůžu teď na netu najít odkaz ![]()