Co koupit mámě ke 40. narozeninám?

Anonymní
6.1.12 18:19

Co koupit mámě ke 40. narozeninám??

Ahoj holky, potřebovala bych poradit s dárkem pro svou mamku, která slaví 40 let.
Taťkovi jsem ke 40. narozeninám koupila značkové hodinky, mamce je koupit nemůžu, protože už jedny má :nevim: .
Chtěla bych, aby to bylo něco památečního… :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7569
6.1.12 18:20

teď se hodně nosí hodinky na krk…takže je to i jako šperk…co myslíš ?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
6.1.12 18:22

No nějakým šperkem jistě nic nezkazíš, a bude to mít památeční

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.12 18:23
Lenka512 píše:
teď se hodně nosí hodinky na krk…takže je to i jako šperk…co myslíš ?? :think:

:think: vůbec nevím, už má jedny stříbrné a jedny zlaté - na ruku.

• Citovat
  • Upravit
1626
6.1.12 18:24

Nevím co si představit pod pojmem památeční. Co třeba nějaký obraz z rodinné fotografie?? :think: Dneska ti z fotky udělají i veliké plátno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
6.1.12 18:24

my jsme nechali z fotky udelat puzzle :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
6.1.12 18:28

Já bych koupila obrosvkou bonboniéru MERCI- ale tu největší co tam mají :mrgreen: A k tomu bych koupila do kuchyně nějaké krásné velikánské hodiny ,na stěnu a květinu a dala bych ji velikánskou pusu. :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
6.1.12 18:29

Nebo nějaký gravírovný šperk s nějakým obrázkem nebo něčím co má ráda. Vypadá to nějak takhle.

http://www.zlatnictvi-zlaticko.cz/…afie-na-kov/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
6.1.12 19:03

Bude mi 40 a poprvé v životě chci,aby mi nikdo nic nekupoval,nýbrž to všichni vyřešili šeky a keši :mrgreen: Chci si KONEČNĚ koupit něco SAMA podle sebe :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
6.1.12 19:11

Nausnice, retizek s priveskem, retizek na ruku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
6.1.12 19:32
berry4 píše:
Bude mi 40 a poprvé v životě chci,aby mi nikdo nic nekupoval,nýbrž to všichni vyřešili šeky a keši :mrgreen: Chci si KONEČNĚ koupit něco SAMA podle sebe :andel:
:palec: :palec: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Berry :palec: 40 mi ještě nebude, ale mám to stejně jako ty :oops: :mrgreen: a už delší dobu… Nechci být nevděčný hajzlík :oops: :mrgreen: vůči darujícím, ale připadá mi, že mě totiž nikdo neposlouchá, nebo mám kolem sebe bandu ignorantů. Jediná moje nejlepší kamarádka nikdy nezklame :palec: Ví, co mám ráda.
Vanesanko, :hug: :hug: nic proti tobě, ale já dostat Merci, tak radost mít nebudu. A velikánské hodiny na zeď, to už vůbec ne… :oops: Ale z kytky joooo :kytka: a obrovskou :dance: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
6.1.12 19:32

Já zas nemám ráda kytky, nebo nemám ráda spíš mi neudělají radost. :oops: když už tak orchidei v hrnku. Co koupit mamině lázně, nebo relax? Nevím jaká je ale moje kámoška dala voucher na pernamentní make up.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.1.12 19:33

a co by si přála ona? Nejdřív bych se to pokusila zjistit, třeba přes tátu. Nebo se prostě zeptala, já osobně jsem taky radši, když se lidi zeptají, pokud to nedokáží odhadnout.
Pokud má hodinky dvoje, nebude to ta správná volba, pěkný šperk by se líbit mohl- záleží na tom co má ráda a šperky nosí.

Má nějaké koníčky?

Já jako 40 bych třeba ocenila i poukaz na nějakej wellnes nebo dovolenou. Jen to není památeční, ale vzpomínky zůstanou dlouho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
6.1.12 19:41

Já bych z merci taky odvařená moc nebyla a z hodin taky ne…merci si můžu koupit kdykoliv.

Kytku jo, ale třeba místo třeba sto růží bych taky radši něco praktičtějšího :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7999
6.1.12 19:51

ja dostala ke 40. mininotebook abych mohla byt vic na emiminu :mrgreen: a nemusela si ho pujcovat porad od pritele :pankac: kdybych ho nedostala, rekla bych vsem, at mi daji penize, ze si ho koupim sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný