Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
narazila jsem na článek o nejhorších dárcích do bytu, přidáte ten svůj do sbírky? ![]()
Obkladačky a výlet do skláren mě dostaly. ![]()
http://www.living.cz/…h-vanoc.html?…
Já přidávám jeden náš, který jsme dostali před lety - sada talířů, po kterých jídlo klouže, když zakrojíme příborem, takže se na nich nedá jíst. Ráda bych se jich zbavila, ale je mi to trapné vůči „Ježíškovi“.
![]()
Já si dárky vybírám sama, tak jsem ušetřena těch nepříjemných překvapení
, ale pravda i těch příjemných, ale nějak mi to nechybí a jistota je jistota.
jizvíková píše:
tak nandej jidlo i pro jeziska, at se pobaiv
Neřekla bych nejhorší, ale jeden rok se Ježíšci nedomluvili a dostali jsme 2 žehličky, 2 foťáky, 2 stejné knížky, 2 stejné hry, 2 stejné baterky, 2 spacáky (i když to už není do domácnosti).
EDIT: Zapomněla jsem na 3 sady příborů s tím, že už jsme doma 2 měli ![]()
Příspěvek upraven 02.01.12 v 11:19
Můj nejhorší dárek který jsem kdy dostala, byla skleněná dekorační Vánoční lampička, poměrně vkusná, problém byl v tom, že to byla zcela a uplně tatáž, kterou jsem rok předtím dala své tehdejší „skorotchýni“ k Vánocům..a ona mi ji příští rok dala k Ježíšku…rozbitou. To bylo nejhorší, co jsem kdy dostala..nevím, jestli se to dá pöčítat do domácnosti ![]()
Taky jsem ten clanek uz rano cetla a docela me pobavil
I sbirka toustovacu ![]()
Tak tchýně nám zásadně dává věci co jsou malé.Synovi koupila boty aniž by si zjistila jak velkou má nohu jsou mal a lhůta na vrácení vypršela.Mě koupila košili v malé velikosti co je mojí hubený sestře.Vloni koupila synovi teplákovku opět malou. ![]()
Nelisa píše:
Ahoj holky,
narazila jsem na článek o nejhorších dárcích do bytu, přidáte ten svůj do sbírky?
Obkladačky a výlet do skláren mě dostaly.
http://www.living.cz/…h-vanoc.html?…Já přidávám jeden náš, který jsme dostali před lety - sada talířů, po kterých jídlo klouže, když zakrojíme příborem, takže se na nich nedá jíst. Ráda bych se jich zbavila, ale je mi to trapné vůči „Ježíškovi“.![]()
![]()
Tak zrovna ten výlet do skláren by mě spíš pobavil a za nejhorší dárek ho rozhodně nepovažuju.
Mě dostal tradičně manžel - před 2,5r mi slíbil za druhý porod prstýnek, letos k narozeninám na podzim řekl, že už ho konečně teda půjdeme vybrat a teď pod stromeček mi na něj dal peníze
. Vím, že to zní blbě - zabil tři akce jednou ranou, ale zase je to taková částka, že by to pokrylo i víc oslav, tak se tomu jen směju.