Nejhorší dárky pod stromečkem

15319
2.1.12 10:51

Nejhorší dárky pod stromečkem

Ahoj holky,
narazila jsem na článek o nejhorších dárcích do bytu, přidáte ten svůj do sbírky? :mrgreen:
Obkladačky a výlet do skláren mě dostaly. :pankac:
 http://www.living.cz/…h-vanoc.html?…

Já přidávám jeden náš, který jsme dostali před lety - sada talířů, po kterých jídlo klouže, když zakrojíme příborem, takže se na nich nedá jíst. Ráda bych se jich zbavila, ale je mi to trapné vůči „Ježíškovi“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
2.1.12 11:02

tak nandej jidlo i pro jeziska, at se pobaiv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
2.1.12 11:07

Já si dárky vybírám sama, tak jsem ušetřena těch nepříjemných překvapení :pankac: , ale pravda i těch příjemných, ale nějak mi to nechybí a jistota je jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
2.1.12 11:09
jizvíková píše:
tak nandej jidlo i pro jeziska, at se pobaiv
:palec: :mrgreen:
A to jsme žádné talíře nechtěli a nepotřebovali :think: , zírala jsem na ně pod stromkem jako na opravdové překvapení. :lol: Byli jsme předem tázáni, co si přejeme. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.1.12 11:12

Neřekla bych nejhorší, ale jeden rok se Ježíšci nedomluvili a dostali jsme 2 žehličky, 2 foťáky, 2 stejné knížky, 2 stejné hry, 2 stejné baterky, 2 spacáky (i když to už není do domácnosti).

EDIT: Zapomněla jsem na 3 sady příborů s tím, že už jsme doma 2 měli :lol:

Příspěvek upraven 02.01.12 v 11:19

• Citovat
  • Upravit
8594
2.1.12 11:17

Můj nejhorší dárek který jsem kdy dostala, byla skleněná dekorační Vánoční lampička, poměrně vkusná, problém byl v tom, že to byla zcela a uplně tatáž, kterou jsem rok předtím dala své tehdejší „skorotchýni“ k Vánocům..a ona mi ji příští rok dala k Ježíšku…rozbitou. To bylo nejhorší, co jsem kdy dostala..nevím, jestli se to dá pöčítat do domácnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
2.1.12 11:38

Taky jsem ten clanek uz rano cetla a docela me pobavil :-) I sbirka toustovacu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
2.1.12 11:47

Tak tchýně nám zásadně dává věci co jsou malé.Synovi koupila boty aniž by si zjistila jak velkou má nohu jsou mal a lhůta na vrácení vypršela.Mě koupila košili v malé velikosti co je mojí hubený sestře.Vloni koupila synovi teplákovku opět malou. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
2.1.12 12:11
Nelisa píše:
Ahoj holky,
narazila jsem na článek o nejhorších dárcích do bytu, přidáte ten svůj do sbírky? :mrgreen:
Obkladačky a výlet do skláren mě dostaly. :pankac:
http://www.living.cz/…h-vanoc.html?…Já přidávám jeden náš, který jsme dostali před lety - sada talířů, po kterých jídlo klouže, když zakrojíme příborem, takže se na nich nedá jíst. Ráda bych se jich zbavila, ale je mi to trapné vůči „Ježíškovi“. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Tak zrovna ten výlet do skláren by mě spíš pobavil a za nejhorší dárek ho rozhodně nepovažuju.

Mě dostal tradičně manžel - před 2,5r mi slíbil za druhý porod prstýnek, letos k narozeninám na podzim řekl, že už ho konečně teda půjdeme vybrat a teď pod stromeček mi na něj dal peníze :lol: . Vím, že to zní blbě - zabil tři akce jednou ranou, ale zase je to taková částka, že by to pokrylo i víc oslav, tak se tomu jen směju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný