Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No tak novorozeněti uděláš radost zejména když bude nakrmené a přebalené.
![]()
Je-li to fakt novorozeně, tak bude mít stejnou radost z chrastítka, puzzle, dotykového mobilu anebo čtyřkolky.
![]()
Já to nějak nechápu..co jinýho než nějakou hračku
novorozeněti to bude určitě jedno co dostane, vždyť to ještě ani nechápe ![]()
Tak třeba nějakého usínáčka, hračku od Lamaze, kolotoč na postýlku, hrací deku.. ![]()
Kup nějakou hračku od lamaze nebo takovýho hada na postýlku, to se mu bude líbit
chrastítko nevezme ještě do ruky, ale ty závěsný hračky aspon bude okoukávat
Nic
jedině něco, co potřebuje nebo co užije za půl roku, pokud už to nemá… ani neví, že jsou vánoce
![]()
No novorozeně sice neví, že jsou Vánoce, ale rodiče určitě jo, určitě se těší na společné vánoce nejspíš první ve třecha chtějí taky něco prckovi dát. Mně se to líbí, je to krásný a proč mu něco nedat ikdyž neví o co jde. My taky kupovali tříměsíčnímu synkovi. Věděl prd že jsou vánoce, štědrý večer výjimečně skro celý prospal, ale prostě dostala dcerka, tak on taky.
Mě se malý narodil 17. prosince, takže pod stromečkem mu byl týden. Myslím, že on sám byl dáreček, a jestli něco dostal ani nevím. Jestli mu něco koupíš, tak je to stejně pro tvůj pocit, on z toho nic mít nebude ![]()
Už jsem to tu jednou radila: svlékni se do půl pasu a na prsa si dej mašle - ocení to mimino i manžel ![]()
Asi nic, nebo to, co bys mu kupovala k narození, pokud něco. Já mám TP těsně před Štědrým dnem a doufám, že dárek bude on a navíc tak dokonalý, že to provede tak, abychom byli pod stromeček doma
.
Já už si ani nepamatuju, co jsem dala dceři k prvním vánocům, byl ji tehdy necelý měsíc. Asi nějaký chrastítko. Ale od zbytku rodiny měla pod stromečkem toho nejvíc:-)
My koupili par hracek, ktery dostal hned. Kdyz se ptala rodina, rekla jsem si o obleceni. A nasi uz koupili knizku Josef Lada Detem. Novorozenec stejne nebude tusit, ktera bije, natoz aby si umel spocitat, jestli nedostal vic darku nez babicka ![]()
Maminky poradte co koupit miminku které umí jíst, čůrat, a kadit.
Nechci kupovat pleny oblečení a podobně to musím koupit i kdyby vánoce nebyli. Čím mu udělat radost to je oříšek
děkuji za rady