Co koupit přítelovi na Valentýna?

140
7.2.24 21:19

co koupit přítelovi na valentýna?

Ahoj, zajímalo by mně, co kupujete svému muži nebo partnerovi na valentýna- jestli vůbec. Mně napadlo, že bych udělala nějaký box a do toho dala různe věci np. co ma rád atp. Jenom že nevím co přesně- sladké moc nejí.. Přemýšlela jsem nad něčím ze star wars- to je jeho oblíbený seriál ale je to pro mně celkem dost drahý np. klíčenka +- 300kc ( to bych už nic k tomu asi nekupovala) nebo víc nějakých menších věci. Poradíte mi někdo? Děkuji (ten dárek tak do těch 300kc myslím že by to tak bylo fajn) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8302
7.2.24 21:21

Na tohle se nedá odpovědět, když ho neznám. To musíš přece vědět ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
7.2.24 21:22

Ten box s drobnostma, který má rád, je hezký nápad. Snad budeš vědět, čím ho naplnit? :)

• Citovat
  • Upravit
140

@Zeoli no, chtěla jsem se jen inspirovat, už mi z toho přemýšleni šrotuje mozek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@nina818 píše:
Ahoj, zajímalo by mně, co kupujete svému muži nebo partnerovi na valentýna- jestli vůbec. Mně napadlo, že bych udělala nějaký box a do toho dala různe věci np. co ma rád atp. Jenom že nevím co přesně- sladké moc nejí.. Přemýšlela jsem nad něčím ze star wars- to je jeho oblíbený seriál ale je to pro mně celkem dost drahý np. klíčenka +- 300kc ( to bych už nic k tomu asi nekupovala) nebo víc nějakých menších věci. Poradíte mi někdo? Děkuji (ten dárek tak do těch 300kc myslím že by to tak bylo fajn) :*

Zašla bych za ty 300 společně do kavárny. :) Ze zkušenosti chlapi cetky (promiň mi ten výraz, prostě drobné předměty :mrgreen: ) moc neocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.2.24 21:23

@Sandra.B1 no to je dobrá otázka, něco se najde :P.. teda doufám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.2.24 21:24

@broskvová zmrzlina joo, to je skvělý nápad.. ono můj přítel nějak neřeši ty dárky no, jak si říkala ale chapi to tak maj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.2.24 21:25

Ale.. Dalsi blazen do star wars. To znam :mrgreen: urcite ho potesi nejaka drobnost s timhle tematem. Hrnecek, klicenka nebo cepice.. Bude rad ze davas darek podle toho co se mu libi.. Urcite lepsi nez plysova srdicka a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.2.24 21:26

@Jemako to je snad každý druhý. Oni tím žijou.. :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.2.24 21:29
@nina818 píše:
@Jemako to je snad každý druhý. Oni tím žijou.. :mrgreen: :roll:

Ja tomu nerozumim ale mam doma to same :mrgreen: ale porad lepsi nez kdyby chodil do hospody nebo za zenskyma.. Jo a uklidnim te.. Ono je to neprejde :mrgreen: :mrgreen: mame dve deti a uz to sleduje i s tou starsi starsi (7 let)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
7.2.24 21:31

Já nechala vyrobit sněžítko s naší fotkou a místo sněhu tam poletují srdíčka. S poštou vyšlo na 330,– je to originální a osobní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.2.24 21:38

@Julieza jee to je hezké :* :srdce: ale myslím si že to není úplně věc která by ho potěšila. Ale je to oprvadu hezké a supr dárek, snad se mu to bude líbit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.2.24 21:40

@Jemako jee :dance: a tebe to baví? já se na to musím koukat s ním a celkem mně to chytlo, ne že by to byl úplně můj šálek čaje ale jde to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2607
7.2.24 21:42
@nina818 píše:
@Jemako jee :dance: a tebe to baví? já se na to musím koukat s ním a celkem mně to chytlo, ne že by to byl úplně můj šálek čaje ale jde to :palec:

Nebavi :mrgreen: ale manzel uz se s tim smiril :mrgreen: proto k tomu vychovava dceru :mrgreen:
Jinak on ma rad i jine fantasy takze pana prstenu, hobbit a podobne uz mame zhlednute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
7.2.24 21:44

@Jemako on je do toho úplně blázen.. jak jsme spolu začali chodit tak jsem dostavala hate za to že jsem neviděla ani jedno zhlednute ( to co jsi vyměnila) :mrgreen: ale jinak mně fantasy moc taky nebaví noo :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný