Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, zajímalo by mně, co kupujete svému muži nebo partnerovi na valentýna- jestli vůbec. Mně napadlo, že bych udělala nějaký box a do toho dala různe věci np. co ma rád atp. Jenom že nevím co přesně- sladké moc nejí.. Přemýšlela jsem nad něčím ze star wars- to je jeho oblíbený seriál ale je to pro mně celkem dost drahý np. klíčenka +- 300kc ( to bych už nic k tomu asi nekupovala) nebo víc nějakých menších věci. Poradíte mi někdo? Děkuji (ten dárek tak do těch 300kc myslím že by to tak bylo fajn) ![]()
Na tohle se nedá odpovědět, když ho neznám. To musíš přece vědět ty.
Ten box s drobnostma, který má rád, je hezký nápad. Snad budeš vědět, čím ho naplnit? ![]()
@Zeoli no, chtěla jsem se jen inspirovat, už mi z toho přemýšleni šrotuje mozek ![]()
@nina818 píše:
Ahoj, zajímalo by mně, co kupujete svému muži nebo partnerovi na valentýna- jestli vůbec. Mně napadlo, že bych udělala nějaký box a do toho dala různe věci np. co ma rád atp. Jenom že nevím co přesně- sladké moc nejí.. Přemýšlela jsem nad něčím ze star wars- to je jeho oblíbený seriál ale je to pro mně celkem dost drahý np. klíčenka +- 300kc ( to bych už nic k tomu asi nekupovala) nebo víc nějakých menších věci. Poradíte mi někdo? Děkuji (ten dárek tak do těch 300kc myslím že by to tak bylo fajn)
Zašla bych za ty 300 společně do kavárny.
Ze zkušenosti chlapi cetky (promiň mi ten výraz, prostě drobné předměty
) moc neocení.
@Sandra.B1 no to je dobrá otázka, něco se najde
.. teda doufám
@broskvová zmrzlina joo, to je skvělý nápad.. ono můj přítel nějak neřeši ty dárky no, jak si říkala ale chapi to tak maj..
Ale.. Dalsi blazen do star wars. To znam
urcite ho potesi nejaka drobnost s timhle tematem. Hrnecek, klicenka nebo cepice.. Bude rad ze davas darek podle toho co se mu libi.. Urcite lepsi nez plysova srdicka a podobne.
@nina818 píše:
@Jemako to je snad každý druhý. Oni tím žijou..![]()
Ja tomu nerozumim ale mam doma to same
ale porad lepsi nez kdyby chodil do hospody nebo za zenskyma.. Jo a uklidnim te.. Ono je to neprejde
mame dve deti a uz to sleduje i s tou starsi starsi (7 let)
Já nechala vyrobit sněžítko s naší fotkou a místo sněhu tam poletují srdíčka. S poštou vyšlo na 330,– je to originální a osobní
@Julieza jee to je hezké
ale myslím si že to není úplně věc která by ho potěšila. Ale je to oprvadu hezké a supr dárek, snad se mu to bude líbit ![]()
@Jemako jee
a tebe to baví? já se na to musím koukat s ním a celkem mně to chytlo, ne že by to byl úplně můj šálek čaje ale jde to ![]()
@nina818 píše:
@Jemako jeea tebe to baví? já se na to musím koukat s ním a celkem mně to chytlo, ne že by to byl úplně můj šálek čaje ale jde to
Nebavi
ale manzel uz se s tim smiril
proto k tomu vychovava dceru ![]()
Jinak on ma rad i jine fantasy takze pana prstenu, hobbit a podobne uz mame zhlednute.
@Jemako on je do toho úplně blázen.. jak jsme spolu začali chodit tak jsem dostavala hate za to že jsem neviděla ani jedno zhlednute ( to co jsi vyměnila)
ale jinak mně fantasy moc taky nebaví noo
![]()