Co si koupit za 1500 Kč?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10713
28.11.10 23:04

Co koupit za 1500?

Ve zkratce: Babička mi letos nehodlá kupovat dárek k Vánocům jako překvápko, ale mám si vymyslet (a koupit) sama, co chci. Můj problém je, že chci asi tak 285 :mrgreen: různých věcí a nemůžu se vůbec rozhodnout.

• šátek (momentálně mám půjčený) a hlavně jaký?
  • nějaké pěkné látkové plínky, které bych si normálně nekoupila?
  • Oblečení na nošení v zimě?
  • příspěvek na lepší kočár?
  • atd.

To je spíše takové téme pro odlehčení: Co byste si koupily vy? (mělo by to být i pro dítě… já osobně pro sebe nechci nic, spíš něco tak společného)

Podle babičky by to mělo být nejlíp ze zlata a na památku :mrgreen: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
28.11.10 23:08

Tak až na poslední bod bych si nejradši koupila vše :mrgreen: (teda, abych byla přesná, já si to koupím :lol: ).

Pár doplňujících otázek:

1. jak dlouho můžeš mít ten šátek půjčený a co je to za značku?
  1. máš doma nějaké kapsovky nebo AIO?
  1. máš vlněné svršky, nosící bundu nebo aspoň kapsu?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.10 23:15
  1. šátek budu mít zřejmě než se jim narodí další dítě (pokud vím, tak zatím ani nečekají). Je to Vatanai.
  2. Kapsovky nebo aio nemám, vždy mi bylo líto za to „vyhodit“ tolik peněz… ale když to nebude za moje, tak proč ne :-D
  3. na nošení nemám nic (jednu físovou mikinu od ťamanů vel XXL asi nemůžu počítat :-P , stejně už se do ní skoro nevejdeme)
  4. kočár je asi to jediné co z toho všeho budem potřebovat :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
28.11.10 23:21

Tak podle toho co jsi psala bych to viděla na šátek :mrgreen: Vatanai tedy osobně neznám, když jsem začínala tak mi ho z výběru holky rovnou vyřadily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.11.10 23:23

Záleží na tom, či chceš nosit dlouhodoběji nebo to máš jen jako nouzovku na prvních pár měsíců.

Vatanaie jsou docela tenké a nemusí být pro těžší dítě už tak moc pohodlné, takže pokud chceš nosit, možná bych se poohlédla do budoucna po nějakém festovnějším šátku.

Pokud chceš nosit častěji než jen „rekreačně“, můžeš mít pocit, že potřebuješ nosící doplňky (vlněné oblečení, mikinu a bundu na nošení) :mrgreen:

A do šátku na cestu k doktorce by byly fajn nějaké fešácké kapsovky či AIO na parádu :pankac:

Jo a ještě jsi vlastně uvažovala o kočáru..

Ono to všechno souvisí se vším :lol:
Těžký výběr, nezávidím ti.
Rozhodnout se ale budeš muset sama ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.11.10 23:24

hm, asi blbě poradím, ale udělala bych radost babičce. Tedy koupila bych si zlaty řetízek s příveskem (i když takové věci nenosím) a vzala si ho když pojedu k ní (naušnice, náramek s českými granáty). Možná ti to přijde hloupé a laciné, ale já bych to tak udělala.

Na šátek, kapsovky, vlňáky jistě taky vyjde.

ehm..ale možná to zavání tím, že přístí rok ti sama koupí zlato, které nechceš.

A nemůže ti prostě dát penízky v obálce jako na přilepšenou?(A ty si koupíš ty vlňáky??) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.10 23:27

Taky jsem už někde četla, že Vatanai není až takový terno, ale byl mi půjčen, tak si nestěžuju… a docela jsem si zvykla.

Malý dodatek: jsem ochotná něco přidat, když to bude stát za to (tzn nemusí se to vlézt do 1500)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
28.11.10 23:28
janac píše:
hm, asi blbě poradím, ale udělala bych radost babičce. Tedy koupila bych si zlaty řetízek s příveskem (i když takové věci nenosím) a vzala si ho když pojedu k ní (naušnice, náramek s českými granáty). Možná ti to přijde hloupé a laciné, ale já bych to tak udělala.

A nemůže ti prostě dát penízky v obálce jako na přilepšenou?(A ty si koupíš ty vlňáky??) :nevim:

Souhlasím s tím zlatem-kolik je babičce?Pokud to tedy není ode mne troufalá otázka… :think:

• Citovat
  • Upravit
Kaktusovka
28.11.10 23:30
janac píše:

A nemůže ti prostě dát penízky v obálce jako na přilepšenou?(A ty si koupíš ty vlňáky??) :nevim:

ahojky :mavam: ,máš krásnýho žakýnka :palec: ,já mám doma 2

• Citovat
  • Upravit
6093
28.11.10 23:31

Pomeranco, pokud se rozhodneš pro plíny - na Bavlněných plínkách určitě dostaneš dobré tipy.
Pokud pro šátek či nosící svršky, zavítej na Šátkování - tipy a zkušenosti.
Pokud pro kočár, je tady na emimi odbornice Nataša ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3138
28.11.10 23:33

:pankac: :pankac: Dip,díky, je to mazec já zatím teda jednoho, ale je to nejlepší mazlíček :hug:
s mě připomněla že musím obnovit metr.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.10 23:34
Cappy píše:
Záleží na tom, či chceš nosit dlouhodoběji nebo to máš jen jako nouzovku na prvních pár měsíců.

Vatanaie jsou docela tenké a nemusí být pro těžší dítě už tak moc pohodlné, takže pokud chceš nosit, možná bych se poohlédla do budoucna po nějakém festovnějším šátku.

Pokud chceš nosit častěji než jen „rekreačně“, můžeš mít pocit, že potřebuješ nosící doplňky (vlněné oblečení, mikinu a bundu na nošení) :mrgreen:

A do šátku na cestu k doktorce by byly fajn nějaké fešácké kapsovky či AIO na parádu :pankac:

Jo a ještě jsi vlastně uvažovala o kočáru..

Ono to všechno souvisí se vším :lol:
Těžký výběr, nezávidím ti.
Rozhodnout se ale budeš muset sama ;-)

No nouzovku asi ne, jen nevím jak dlouho se mi ještě bude chtít tahat (má už teď přes 8 kilo). Nosím ho pravidelně v neděli do kostela a pak občas třeba do města. I na cestu do vlaku je to fajn. Mimochodem určitě není poslední, takže do budoucna se ještě nanosím dosti.

Takže je asi lepší nejdřív pořídit pořádný šátek a až pak případně řešit zbytek…

A plínky potřebuju asi tak nejmíň, počet mám dostatečný, jen ty fešácké mi schází…

Asi si fakt koupím všecko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
28.11.10 23:37
pomeranca píše:
No nouzovku asi ne, jen nevím jak dlouho se mi ještě bude chtít tahat (má už teď přes 8 kilo).

Aby ses nedivila, do kolika let budeš synka tahat na zádech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
28.11.10 23:40

AD zlato: samozřejmě by to babičku nejvíc potěšilo, ale už chápe, že mě ne, takže jí to vadit nebude. Vzhledem k tomu, že ze šperků nosím jen dva prstýnky (snubní a zásnubní mmch jsou ocelové) a zbytek cenných kovů mi leží doma v šupleti, tak zlato opravdu nechci. Babička pochopí i praktickou věc. Jen nevím, jestli pochopí mé nadšení z plínek/šátku… :lol:

AD věk: není to troufalé, ale já přesně nevím :mrgreen: Tipuju 76.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaktusovka
28.11.10 23:41
pomeranca píše:
AD zlato: samozřejmě by to babičku nejvíc potěšilo, ale už chápe, že mě ne, takže jí to vadit nebude. Vzhledem k tomu, že ze šperků nosím jen dva prstýnky (snubní a zásnubní mmch jsou ocelové) a zbytek cenných kovů mi leží doma v šupleti, tak zlato opravdu nechci. Babička pochopí i praktickou věc. Jen nevím, jestli pochopí mé nadšení z plínek/šátku… :lol:AD věk: není to troufalé, ale já přesně nevím :mrgreen: Tipuju 76.

Tak pokud to bude praktická věc-třeba pro malého,tak to babička určitě pochopí :palec: :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová