Ženy Ryby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8566
28.11.10 16:50

Ženy Ryby

Ahoj holky, při hledání čehosi jsem narazila na téma děti ve znamení ryb. Ti co dítě v tomto znamení mají, psali, že je dítě velice lítostivé, neprůbojné, místy až nevhodně přecitlivělé.. Ano přesně takové jsem ve svých dětských letech byla i já, navíc hrozně paličatá a trucovitá :-) Chtěla jsem se zeptat, jak se projevujete v dospělosti? Máte pořád tyto vlastnosti?? Já se přiznám, že jsem pořád hodně citlivá - rozbrečí mě i filmy :lol: S průbojností jsem měla možná ve školce, na základní a střední škole jsem byla průbojná až dost, a vysoké škole to šlo s tou průbojností zase trochu z kopce.. Ale co mne nejvíce trapí je jakási stydlivost či ostýchavost či jak to nazvat.. při určitých věcech - nejhorší je vždy odhodlání k něčemu, jakmile se už rozhoupu už je to dobré :dance: Mám kamarádku narozenou ve stejný den jako já a řekla bych, že je úplný opak 8-o ranařka jak se patří :lol: Jak jste na tom Vy? Ryby pojďte si povídat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
28.11.10 16:53

oprava : S průbojností jsem měla PROBLÉM možná ve školce..

Vypadlo mi slovo :-) a jinak se omlouvám za chyby, nečetla jsem to po sobě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
28.11.10 17:09

Ahojda, možná se lezu nevhod, ale myslím, že mám rybku doma a ještě k tomu kluka. S tou paličatostí by to teda sedlo :lol: :roll: Stydlivý se mi zatím nezdá, ale může to nastat. :nevim: Když se teda narodil 20.2. po půlnoci, je to už ryba nebo ne? Někde píšou že ano, podruhé se dočtu, že ne, tak nevím na čem jsme. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
28.11.10 17:18

Ahoj Gino :-) no tak já našla toto: vlastnosti znamení ryb působí převážne narozené v těchto intervalech (18.2.) 20.2. - 19.3. (21.3.) takže bych řekla, že ta toho dvacátého už je to jisté :-) Ale celkově lidé narození na konci či na začátku znamení jsou prý do jisté míry ovlivněni i znamením předchozím či následujícím. Takže máš doma asi takovou směsici rybky a vodnáře :-) Jestli se nepletu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
28.11.10 17:58

AHoj :-)
jedna ryba se hlásí…narozena 4.3.

jsem jaká jsem… lítostivá až hrůza…, ale průbojná až moc…asi jako tvoje kámoška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
28.11.10 21:48

tak já to mám taky tak, lítostivá a jako dítě obzvlášť, nikdy mě doma vlastně nemuseli trestat, protože mi všechno bylo hrozně líto a hned sem brečela:) teď už to není tak zlý :lol: a s tou ostýchavostí sem na tom taky podobně, odhodlat se zajít někam, kde to neznám, je pro mě dost těžký, ale jak už tam jednou su, tak jsem v pohodě a klidně i průbojná, jen se donutit se do toho pustit a ostych překonat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
28.11.10 21:54

Ahoj.
Jsem taky ryba.2.3

Docela ta charakteristika sedí.
Průbojná sem,ale jen na „svý“,jak neznám držím se dál.
Lidi říkaj že působím na první dojem nepřístupně až nafoukaně,ale je to tím že si musím lidi nejdřív oťukat a zařadit,pak už je to dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
28.11.10 22:03

Hlásí se Ryba narozená 16.3 (i když nejsem ženská…). Jak jsem psal už v „Dítěti ve znamení Ryb“, každé znamení se ještě dělí na tři dekany a dva hraniční mají ještě aspekt sousedních znamení. Takže první dekan je trochu do Vodnáře a třetí dekan - což jsem já - je trochu do Berana.
Co je na Rybách cenné, je od přírody daná intuice, která se při systematickém cvičení může rozvinout až do komplexního analytckého myšlení. Ryby dokážou myslet „víceoborově“ současně. Ale trápí se tam, kde se jedná o cokoliv monotónního… V kontaktu s okolním světem - pokud je to kontakt ve stylu „kdo s koho“ - většinou prohrávají. Na to je dobré dávat si pozor,milé kolegyňky Ryby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
29.11.10 14:09

Juro taky jsem narozená ke konci znamení, ale z berana mám snad jen tu tvrdohlavost :zed: jinak jsem rybka jak vyšitá :lol: jak si na tom ty? taky si plachý a ostýchavý? :?: :wink: Žádného muže ve znamení ryb neznám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
29.11.10 19:21

Ahojky :kytka: Hlásí se další rybka 10.3 :andel:
A k těm vlastnostem: Jsem hodně lítostvivá až moc, průbojná jen u lidi co znám jinak se spíš držím stranou, a u kamarádu jsem za vrbu. Jinak jako dítě jsem byla přecitlivělá a urážlivá. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.11.10 13:34

Já bych se vás, rybky chtěla zeptat, jestli následující souhlasí i u vás: ryby mají údajně rády modrou barvu, moře nebo vodní plochy, akvárka a rybičky. Můj šéf v práci je ryba a děsně ujíždí na akvárkách. Nejradši by je dal do každé kanceláře :mrgreen: Ne že by teda miloval rybičky, když nějaká chcípne, tak to neprožívá - já bych bulela jak želva, spíš se mu líbí akvárko jako celek, nebo má rád velké kytky v květináči, tzn místo ředitelny a zasedačky máme prales :mrgreen: Jsem zvědavá, jestli je to i u vás a jestli synkovi -rybě třeba mám vymalovat pokoj modře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.12.10 20:33

Dobrý večer, práce mám ned hlavu, takže jen krátký průlet na emiminem… :mrgreen:

Kallkapa: nevím jestli jsem ostýchavý, ale určitě jsem dost neohrabaný v mezilidských vztazích. To si holt musím přiznat…

Gino, když se podíváš do mého šatníku, tak co myslíš - která barva převažuje??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.12.10 12:25

Gino, skoro všechny pokoje mám modré :palec: oblečení taky :lol: akvárka mám ráda, ale sem líná se o ně starat, takže nemám :lol: Určitě do modré jdi, tou nic nezkazíš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
3.12.10 12:26

Ps : co se týká chcípnutí rybky, tak to já teda prožívám.. všech zvířat, sem smutná i když vidím přejetou myšku :cry: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
3.12.10 19:52

Gino, k tomu vymalování modrou - určitě bych ale volil světlejší odstíny… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová