Ženy Ryby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13256
10.2.11 20:42
Kakika píše:
poki píše:
Ivy.mystery píše:
Hlásím se jako ryba žijící s rybou a v pohodě :mrgreen:
u nás taky ryba s rybou … a máme syna - rybu
jak jinak, to má přeci logiku :lol: Moc hezky to máte doma vyřešené :palec:

já si nestěžuju ..... zatím dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.2.11 10:01

Ahoj, taky jsem ryba, teda na hraně s beranem.

No přecitlivěla jsem šíleně, empatická taky. Z berana jsem strašně tvrdohlavá. V bledě modré se chci teď vdávat. :mrgreen: Ale akvarka nemusím, a kytky mi hynou jedna po druhé. Ale zase pejsci a kočičky to u nás mají dobré.

Vztah s váhou nebyl nic moc, s kozorohem naprostá katastrofa - vůbec jsme jeden druhého a jeho přístup k životu nechápali. Teď nám to klape s rybkou. Já jsem teda na znamení nikdy moc nedala, ale je fakt, že si úplně libuju v tom, jak máme nastvený stejně biorytmus, životní názory a chápeme jeden druhého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
14.2.11 11:24
Eli11 píše:

No přecitlivěla jsem šíleně, empatická taky. Z berana jsem strašně tvrdohlavá. V bledě modré se chci teď vdávat. :mrgreen: Ale akvarka nemusím, a kytky mi hynou jedna po druhé. Ale zase pejsci a kočičky to u nás mají dobré.

Vztah s váhou nebyl nic moc, s kozorohem naprostá katastrofa - vůbec jsme jeden druhého a jeho přístup k životu nechápali. Teď nám to klape s rybkou. Já jsem teda na znamení nikdy moc nedala, ale je fakt, že si úplně libuju v tom, jak máme nastvený stejně biorytmus, životní názory a chápeme jeden druhého.

Ano taky jsem si připadala s kozorohem jako z jiné planety :lol: Se střelcem je to někdy celkem fajn :hug: ale někdy šílím :roll: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
14.2.11 12:53
Kallkapa píše:
Eli11 píše:

Ano taky jsem si připadala s kozorohem jako z jiné planety :lol: Se střelcem je to někdy celkem fajn :hug: ale někdy šílím :roll: :lol: :lol:

Kallkapo, no to to přesné - jiná planeta. :mrgreen: Střelce vůbec neznám, ani nevím, kdy mají narozeniny. Tak každý vztah je jiný, hlavně aby to do sebe klapalo. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5597
14.2.11 13:11

tak já jsem ryba, dcera je ryba a moje mamka i tchýně jsou ryby :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.6.11 14:22

Ahoj, taky jsem Ryba, sice prispivam uz do stare diskuze, ale jen jsem chtela rict, ze mozna ty rozdily mezi Rybami jsou dane i lunarnim kalendarem. Ja jsem Ryba i v ascendentu (cili Ryba na druhou :-) a urcite u me vzhravaji intuice, empatie, precitlivelost, vahavost atp. Bojuju hlavne s lidmi, co jsou az moc nohama na zemi, neohlizi se na city druhych, jdou hlavne po materialnich vecech, jsou preletavi, bezohledni atp. - takove rysy jsem objevila u hodne znameni, takze moc nevim, s kterymi si vylozene nesednu, asi nejvic s Kozorohem a Strelcem :nevim: Jo, a musim rict, ze neodpoustim snadno = zapominam tezce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
6.6.11 15:20

Hlásí se další rybička ( 8.3.)Kromě přecitlivělosti, empatie ( jiné zaměstnání než pomáhající profese by mně ničila )a váhavosti ( špatná vlastnost v autě, obvzlášt na křižovatkách ) bych ještě řekla nestálost, ne v partnerství, ale že ryba musí být stále v pohybu. Já nevydržím jen tak stát bezúčelně, z front jsem na mrtvici a než bych čekala 10 min na bus, tak radši běžím pěšky, pokud to teda jde, tím nemyslím 20 km :-) S telefonem po bytě lítám jak pošuk, a když jsme měli ještě pevnou linku s přivázaným sluchátkem, tak jsem byla nervní. S mobilem prolítám celý byt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
6.6.11 15:20

Ahoj, já jsem taky ryba - únorová, úplně s tebou souhlasím, taky jen tak neodpouštím, jsem hodně domýšlivá, když v něco pěvně věřím, tak o „své pravdě“ přesvědčím i druhé, před otěhotněním jsem ráda utíkala mimo realitu, jsem neskutečnej snílek, bohužel, teď to vím realita je jiná a někdy hodně drsná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
6.6.11 15:22
Lotynka píše:
Ahoj, taky jsem Ryba, sice prispivam uz do stare diskuze, ale jen jsem chtela rict, ze mozna ty rozdily mezi Rybami jsou dane i lunarnim kalendarem. Ja jsem Ryba i v ascendentu (cili Ryba na druhou :-) a urcite u me vzhravaji intuice, empatie, precitlivelost, vahavost atp. Bojuju hlavne s lidmi, co jsou az moc nohama na zemi, neohlizi se na city druhych, jdou hlavne po materialnich vecech, jsou preletavi, bezohledni atp. - takove rysy jsem objevila u hodne znameni, takze moc nevim, s kterymi si vylozene nesednu, asi nejvic s Kozorohem a Strelcem :nevim: Jo, a musim rict, ze neodpoustim snadno = zapominam tezce :-)

Jezis, to je jako bych to psala ja 8-o
Uplne, ale uplne kazdicke slovo na me sedi…no jo rybicky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
6.6.11 15:30

Jsem taky ryba - konec února a souhlasím s Lotynkou :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
690
6.6.11 15:32

Ano - neskutečný snílek, viz. rubrika společné bydlení :lol: :lol: Holky, žádné strachy - my tím životem proplujeme :-) ale jakmile mě někdo zkalí vodu, také těžko odpouštím a nezapomínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.6.11 17:04

Ahoj, jsem rybka 11.3
Jsem: přecitlivělá, všechno mě semele :-( často lítostivá, hodně často unikám do „svého“ světa, to mám od malinka, zůstalo mi to a je to charakteristické pro Ryby :lol:
Už nejsem: stydlivá, ostýchavá, plachá…to mě přešlo, naopak, jsem docela držka. Ale obávám se, že jen navenek, uvnitř stále plachá rybka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
6.6.11 17:06
lenulik píše:
Ano - neskutečný snílek, viz. rubrika společné bydlení :lol: :lol: Holky, žádné strachy - my tím životem proplujeme :-) ale jakmile mě někdo zkalí vodu, také těžko odpouštím a nezapomínám.

Ano ano, přesně tak:-) Snílek jsem a budu, a též neapomínám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20820
6.6.11 17:43

Zdravím Rybky :mavam:

Tereza

(taktéž Ryba)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
6.6.11 18:32

Tak ja taky neposedim, porad hledam nejake nove zazitky, zkousim nove veci :-) Musim ale priznat, ze jsem se se svou povahou zzivala dost dlouho, porad jsem proti ni nejak bojovala (mozna v tom je nejaka schizofrenie tech dvou ryb, plavoucich proti sobe :-D Proste se mi zda, ze v dnesni dobe maji Ryby celkem tezky zivot (ted myslim ten vnejsi, ten vnitrni maji urcite o to bohatsi :lol: ) Rozhodne je moc fajn vedet, ze nektere s nekterymi rysy proste musime zit, at delame co delame :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová