Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kakika píše:poki píše:jak jinak, to má přeci logikuIvy.mystery píše:u nás taky ryba s rybou … a máme syna - rybu
Hlásím se jako ryba žijící s rybou a v pohoděMoc hezky to máte doma vyřešené
já si nestěžuju ..... zatím dobrý
Ahoj, taky jsem ryba, teda na hraně s beranem.
No přecitlivěla jsem šíleně, empatická taky. Z berana jsem strašně tvrdohlavá. V bledě modré se chci teď vdávat.
Ale akvarka nemusím, a kytky mi hynou jedna po druhé. Ale zase pejsci a kočičky to u nás mají dobré.
Vztah s váhou nebyl nic moc, s kozorohem naprostá katastrofa - vůbec jsme jeden druhého a jeho přístup k životu nechápali. Teď nám to klape s rybkou. Já jsem teda na znamení nikdy moc nedala, ale je fakt, že si úplně libuju v tom, jak máme nastvený stejně biorytmus, životní názory a chápeme jeden druhého.
Eli11 píše:
Ahoj, taky jsem ryba, teda na hraně s beranem.No přecitlivěla jsem šíleně, empatická taky. Z berana jsem strašně tvrdohlavá. V bledě modré se chci teď vdávat.
Ale akvarka nemusím, a kytky mi hynou jedna po druhé. Ale zase pejsci a kočičky to u nás mají dobré.
Vztah s váhou nebyl nic moc, s kozorohem naprostá katastrofa - vůbec jsme jeden druhého a jeho přístup k životu nechápali. Teď nám to klape s rybkou. Já jsem teda na znamení nikdy moc nedala, ale je fakt, že si úplně libuju v tom, jak máme nastvený stejně biorytmus, životní názory a chápeme jeden druhého.
Ano taky jsem si připadala s kozorohem jako z jiné planety
Se střelcem je to někdy celkem fajn
ale někdy šílím
![]()
Kallkapa píše:Eli11 píše:Ano taky jsem si připadala s kozorohem jako z jiné planety
Ahoj, taky jsem ryba, teda na hraně s beranem.No přecitlivěla jsem šíleně, empatická taky. Z berana jsem strašně tvrdohlavá. V bledě modré se chci teď vdávat.
Se střelcem je to někdy celkem fajn
ale někdy šílím
![]()
![]()
Kallkapo, no to to přesné - jiná planeta.
Střelce vůbec neznám, ani nevím, kdy mají narozeniny. Tak každý vztah je jiný, hlavně aby to do sebe klapalo. ![]()
tak já jsem ryba, dcera je ryba a moje mamka i tchýně jsou ryby ![]()
Ahoj, taky jsem Ryba, sice prispivam uz do stare diskuze, ale jen jsem chtela rict, ze mozna ty rozdily mezi Rybami jsou dane i lunarnim kalendarem. Ja jsem Ryba i v ascendentu (cili Ryba na druhou
a urcite u me vzhravaji intuice, empatie, precitlivelost, vahavost atp. Bojuju hlavne s lidmi, co jsou az moc nohama na zemi, neohlizi se na city druhych, jdou hlavne po materialnich vecech, jsou preletavi, bezohledni atp. - takove rysy jsem objevila u hodne znameni, takze moc nevim, s kterymi si vylozene nesednu, asi nejvic s Kozorohem a Strelcem
Jo, a musim rict, ze neodpoustim snadno = zapominam tezce ![]()
Hlásí se další rybička ( 8.3.)Kromě přecitlivělosti, empatie ( jiné zaměstnání než pomáhající profese by mně ničila )a váhavosti ( špatná vlastnost v autě, obvzlášt na křižovatkách ) bych ještě řekla nestálost, ne v partnerství, ale že ryba musí být stále v pohybu. Já nevydržím jen tak stát bezúčelně, z front jsem na mrtvici a než bych čekala 10 min na bus, tak radši běžím pěšky, pokud to teda jde, tím nemyslím 20 km
S telefonem po bytě lítám jak pošuk, a když jsme měli ještě pevnou linku s přivázaným sluchátkem, tak jsem byla nervní. S mobilem prolítám celý byt ![]()
Ahoj, já jsem taky ryba - únorová, úplně s tebou souhlasím, taky jen tak neodpouštím, jsem hodně domýšlivá, když v něco pěvně věřím, tak o „své pravdě“ přesvědčím i druhé, před otěhotněním jsem ráda utíkala mimo realitu, jsem neskutečnej snílek, bohužel, teď to vím realita je jiná a někdy hodně drsná…
Lotynka píše:
Ahoj, taky jsem Ryba, sice prispivam uz do stare diskuze, ale jen jsem chtela rict, ze mozna ty rozdily mezi Rybami jsou dane i lunarnim kalendarem. Ja jsem Ryba i v ascendentu (cili Ryba na druhoua urcite u me vzhravaji intuice, empatie, precitlivelost, vahavost atp. Bojuju hlavne s lidmi, co jsou az moc nohama na zemi, neohlizi se na city druhych, jdou hlavne po materialnich vecech, jsou preletavi, bezohledni atp. - takove rysy jsem objevila u hodne znameni, takze moc nevim, s kterymi si vylozene nesednu, asi nejvic s Kozorohem a Strelcem
Jo, a musim rict, ze neodpoustim snadno = zapominam tezce
Jezis, to je jako bych to psala ja ![]()
Uplne, ale uplne kazdicke slovo na me sedi…no jo rybicky…
Ano - neskutečný snílek, viz. rubrika společné bydlení
Holky, žádné strachy - my tím životem proplujeme
ale jakmile mě někdo zkalí vodu, také těžko odpouštím a nezapomínám.
Ahoj, jsem rybka 11.3
Jsem: přecitlivělá, všechno mě semele
často lítostivá, hodně často unikám do „svého“ světa, to mám od malinka, zůstalo mi to a je to charakteristické pro Ryby ![]()
Už nejsem: stydlivá, ostýchavá, plachá…to mě přešlo, naopak, jsem docela držka. Ale obávám se, že jen navenek, uvnitř stále plachá rybka ![]()
lenulik píše:
Ano - neskutečný snílek, viz. rubrika společné bydlení![]()
Holky, žádné strachy - my tím životem proplujeme
ale jakmile mě někdo zkalí vodu, také těžko odpouštím a nezapomínám.
Ano ano, přesně tak:-) Snílek jsem a budu, a též neapomínám ![]()
Tak ja taky neposedim, porad hledam nejake nove zazitky, zkousim nove veci
Musim ale priznat, ze jsem se se svou povahou zzivala dost dlouho, porad jsem proti ni nejak bojovala (mozna v tom je nejaka schizofrenie tech dvou ryb, plavoucich proti sobe
Proste se mi zda, ze v dnesni dobe maji Ryby celkem tezky zivot (ted myslim ten vnejsi, ten vnitrni maji urcite o to bohatsi
) Rozhodne je moc fajn vedet, ze nektere s nekterymi rysy proste musime zit, at delame co delame ![]()