Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To já bych zase spíš volila modrou tapetu na jednu stěnu, modrý koberec a modré doplňky.. vypadá to lépe než modrá malba ![]()
http://sphotos.ak.fbcdn.net/…066215_n.jpg
Rybičky přeji Vám kásný Nový rok 2011 ![]()
hlásí se další rybka do hejna
11.3. a modrou zbožňuju, jeden čas, jsem měla snad vše modré i kuchyň
akvárko nemáme
jinak jsem lítostivá až běda
ale zase si nenechám nic líbit
řekla bych, že je to jak kdy ![]()
Někde jsem o Rybách četl, že jsou chrakteristické rozsáhlým „světem“ ve svém nitru, do kterého se rády uzavírají. Což by teda na mě sedlo… ![]()
Dál jsou Ryby hodně empatické, mají vlohy k filozofii, psychologii a „obecné nápravě věcí lidských“. Jen namátkou připomenu jednu slavnou Rybu - Michail Sergejevič Gorbačov…
nu tak tady se hlásí další jedna rybka:-) já teda se vyznačuju velkou citlivostí, sem hrozně uřvaná od mala, nevo se mi nepovedlo, něco mi bylo zakázáno vyřeším to pláčem, ted už to tak zlí není ,ale přeci jen někdy to přetrvává:-), co se týče filmů sem hodne opatrná na co se koukat, jak je to komedie dobrý, sranda,ale nákej srdcerváč, to je konec sem schopná prořvat pulku filmu:-)co se týče neprůbojnosti je to jak v čem nekdy když něco hodně chci du si za tim když to zase až tolik nechci necham to plavat. mým největším problémem je lenivost a taky nepořádnost
Ahoj Rybky
Chtěla jsem se zeptat, v jakém znamení máte partnera a jestli Vám to klape
Trochu ve znamení zvěrokruhu věřím, a partnerské vztahy mi moc neklapou teda
Tak nevím jeslti je to čistě náhoda, nebo si vybírám partnery ve špatném znamení ?
Mám zkušenosti s kozorohem a střelcem ![]()
Kallkapa píše:
Ahoj RybkyChtěla jsem se zeptat, v jakém znamení máte partnera a jestli Vám to klape
Tak nevím jeslti je to čistě náhoda, nebo si vybírám partnery ve špatném znamení ?
Mám zkušenosti s kozorohem a střelcem
Ahojky, jsem taky ryba (jako vyšitá, veškerý popis na mě sedí) a mám velmi špatné zkušenosti s muži ve znamení střelce (ne jen s jedním!). Střelec nejde s rybou absolutně dohromady a nemyslím si, že to v mém případě byla náhoda. Mám teď štíra a jsem nadmíru spokojená, až na drobné bouřky nádherný vztah! ![]()
ahoj, já jsem taky ryba, manžela mám býka a jsme spolu už skoro 14let, máme výborný vztah, já jsem klidnější a manžel výbušnější a vyhovuje nám to, koukněte na odkaz, vyplňte si ho a ukáže se vám váš osobní horoskop, ve kterém se určitě najdete
http://www.horoskopyprozeny.cz/…o-horoskopu/
Ahoj lidi
Hlásím se do hejna,ale jsem asi n´áká divná ryba. Modrá je dobrá,nic víc,akvárka nemusím,rybu mám ráda pečenou nebo smaženou. Ty kytky,to joo,jsem věčná pěstitelka,akorát ty kytky to nechápou a časem mi jedna po druhé umírají ![]()
Přecitlivělá? Občas. Empatická? Určitě
Nesnáším monotonní práci,to sedí,tvrdohlavá jsem občas až moc,ale umím odpouštět,někdy jsem až příliš velkorysá.JJ dětství: kam mně postavili,tam mně našli,ale život mi dal pěkně přes hubu,takže pozor,člověk míní,život mění ![]()
Ve vztazích: za mně absolutně nee soužití s pannou,s rybou to taky nešlo moc dohromady a už pár let mi doma poletuje blíženec. Podle horoskopů k sobě absolutně nejdem dohromady,přesto hezčí vztah jsem si mohla tak akorát předtím malova ve snech…
Cstč střelce-jednu střelečku jsem přivedla před pár týdny na tento svět a mává se mnou z prava doleva jedna radost…
![]()
Gina108 píše:
Já bych se vás, rybky chtěla zeptat, jestli následující souhlasí i u vás: ryby mají údajně rády modrou barvu, moře nebo vodní plochy, akvárka a rybičky. Můj šéf v práci je ryba a děsně ujíždí na akvárkách. Nejradši by je dal do každé kancelářeNe že by teda miloval rybičky, když nějaká chcípne, tak to neprožívá - já bych bulela jak želva, spíš se mu líbí akvárko jako celek, nebo má rád velké kytky v květináči, tzn místo ředitelny a zasedačky máme prales
Jsem zvědavá, jestli je to i u vás a jestli synkovi -rybě třeba mám vymalovat pokoj modře.
Hlásí se další rybka ![]()
A hned k tvým otázkám, takže akvárka teda nemusím a o kvítka se neumím starat, takže u mě spíš chcípnou, než dotrostou do nějakých rozměrů ![]()
Ale co se modré barvy týče, tak tu bych mohla v kdečem
ale mám dceru, takže se modrý pokoj nekonal
ale máme aspon teda modrou sedačku v obýváku ![]()
Kallkapa píše:
Ahoj RybkyChtěla jsem se zeptat, v jakém znamení máte partnera a jestli Vám to klape
Mám zkušenosti s kozorohem a střelcem
Mám Váhu a dobrý. ![]()
hlásím rybka se střelcem, je to sice masakr, ale ten nejkvělejší
neměnila bych ![]()
Ivy.mystery píše:
Hlásím se jako ryba žijící s rybou a v pohodě
u nás taky ryba s rybou … a máme syna - rybu
poki píše:Ivy.mystery píše:u nás taky ryba s rybou … a máme syna - rybu
Hlásím se jako ryba žijící s rybou a v pohodě
jak jinak, to má přeci logiku
Moc hezky to máte doma vyřešené ![]()