Ženy Ryby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8566
4.12.10 11:04

To já bych zase spíš volila modrou tapetu na jednu stěnu, modrý koberec a modré doplňky.. vypadá to lépe než modrá malba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3211
31.12.10 12:55

http://sphotos.ak.fbcdn.net/…066215_n.jpg

Rybičky přeji Vám kásný Nový rok 2011 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
1.1.11 16:18

hlásí se další rybka do hejna :mrgreen: 11.3. a modrou zbožňuju, jeden čas, jsem měla snad vše modré i kuchyň :mrgreen: akvárko nemáme :-D jinak jsem lítostivá až běda :cry: ale zase si nenechám nic líbit :cert: řekla bych, že je to jak kdy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
1.1.11 17:43

Někde jsem o Rybách četl, že jsou chrakteristické rozsáhlým „světem“ ve svém nitru, do kterého se rády uzavírají. Což by teda na mě sedlo… :pankac:
Dál jsou Ryby hodně empatické, mají vlohy k filozofii, psychologii a „obecné nápravě věcí lidských“. Jen namátkou připomenu jednu slavnou Rybu - Michail Sergejevič Gorbačov…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7142
3.1.11 22:25

nu tak tady se hlásí další jedna rybka:-) já teda se vyznačuju velkou citlivostí, sem hrozně uřvaná od mala, nevo se mi nepovedlo, něco mi bylo zakázáno vyřeším to pláčem, ted už to tak zlí není ,ale přeci jen někdy to přetrvává:-), co se týče filmů sem hodne opatrná na co se koukat, jak je to komedie dobrý, sranda,ale nákej srdcerváč, to je konec sem schopná prořvat pulku filmu:-)co se týče neprůbojnosti je to jak v čem nekdy když něco hodně chci du si za tim když to zase až tolik nechci necham to plavat. mým největším problémem je lenivost a taky nepořádnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.2.11 14:21

Ahoj Rybky :mavam: Chtěla jsem se zeptat, v jakém znamení máte partnera a jestli Vám to klape :?: Trochu ve znamení zvěrokruhu věřím, a partnerské vztahy mi moc neklapou teda :-( Tak nevím jeslti je to čistě náhoda, nebo si vybírám partnery ve špatném znamení ? :-( Mám zkušenosti s kozorohem a střelcem :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
10.2.11 15:03
Kallkapa píše:
Ahoj Rybky :mavam: Chtěla jsem se zeptat, v jakém znamení máte partnera a jestli Vám to klape :?: Trochu ve znamení zvěrokruhu věřím, a partnerské vztahy mi moc neklapou teda :-( Tak nevím jeslti je to čistě náhoda, nebo si vybírám partnery ve špatném znamení ? :-( Mám zkušenosti s kozorohem a střelcem :-?

Ahojky, jsem taky ryba (jako vyšitá, veškerý popis na mě sedí) a mám velmi špatné zkušenosti s muži ve znamení střelce (ne jen s jedním!). Střelec nejde s rybou absolutně dohromady a nemyslím si, že to v mém případě byla náhoda. Mám teď štíra a jsem nadmíru spokojená, až na drobné bouřky nádherný vztah! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.11 15:10

ahoj, já jsem taky ryba, manžela mám býka a jsme spolu už skoro 14let, máme výborný vztah, já jsem klidnější a manžel výbušnější a vyhovuje nám to, koukněte na odkaz, vyplňte si ho a ukáže se vám váš osobní horoskop, ve kterém se určitě najdete
 http://www.horoskopyprozeny.cz/…o-horoskopu/

• Citovat
  • Upravit
29577
10.2.11 15:13

Ahoj lidi
Hlásím se do hejna,ale jsem asi n´áká divná ryba. Modrá je dobrá,nic víc,akvárka nemusím,rybu mám ráda pečenou nebo smaženou. Ty kytky,to joo,jsem věčná pěstitelka,akorát ty kytky to nechápou a časem mi jedna po druhé umírají :-?
Přecitlivělá? Občas. Empatická? Určitě :lol: Nesnáším monotonní práci,to sedí,tvrdohlavá jsem občas až moc,ale umím odpouštět,někdy jsem až příliš velkorysá.JJ dětství: kam mně postavili,tam mně našli,ale život mi dal pěkně přes hubu,takže pozor,člověk míní,život mění :mrgreen:
Ve vztazích: za mně absolutně nee soužití s pannou,s rybou to taky nešlo moc dohromady a už pár let mi doma poletuje blíženec. Podle horoskopů k sobě absolutně nejdem dohromady,přesto hezčí vztah jsem si mohla tak akorát předtím malova ve snech…
Cstč střelce-jednu střelečku jsem přivedla před pár týdny na tento svět a mává se mnou z prava doleva jedna radost… :think: :huban: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
10.2.11 15:23
Gina108 píše:
Já bych se vás, rybky chtěla zeptat, jestli následující souhlasí i u vás: ryby mají údajně rády modrou barvu, moře nebo vodní plochy, akvárka a rybičky. Můj šéf v práci je ryba a děsně ujíždí na akvárkách. Nejradši by je dal do každé kanceláře :mrgreen: Ne že by teda miloval rybičky, když nějaká chcípne, tak to neprožívá - já bych bulela jak želva, spíš se mu líbí akvárko jako celek, nebo má rád velké kytky v květináči, tzn místo ředitelny a zasedačky máme prales :mrgreen: Jsem zvědavá, jestli je to i u vás a jestli synkovi -rybě třeba mám vymalovat pokoj modře.

Hlásí se další rybka :mavam:
A hned k tvým otázkám, takže akvárka teda nemusím a o kvítka se neumím starat, takže u mě spíš chcípnou, než dotrostou do nějakých rozměrů :mrgreen:

Ale co se modré barvy týče, tak tu bych mohla v kdečem :mrgreen: ale mám dceru, takže se modrý pokoj nekonal :lol: ale máme aspon teda modrou sedačku v obýváku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14102
10.2.11 15:49
Kallkapa píše:
Ahoj Rybky :mavam: Chtěla jsem se zeptat, v jakém znamení máte partnera a jestli Vám to klape :?: Trochu ve znamení zvěrokruhu věřím, a partnerské vztahy mi moc neklapou teda :-( Tak nevím jeslti je to čistě náhoda, nebo si vybírám partnery ve špatném znamení ? :-( Mám zkušenosti s kozorohem a střelcem :-?

Mám Váhu a dobrý. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.11 19:42

Hlásím se jako ryba žijící s rybou a v pohodě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
10.2.11 20:33

hlásím rybka se střelcem, je to sice masakr, ale ten nejkvělejší :palec: neměnila bych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13256
10.2.11 20:36
Ivy.mystery píše:
Hlásím se jako ryba žijící s rybou a v pohodě :mrgreen:

u nás taky ryba s rybou … a máme syna - rybu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694