Ženy Ryby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
5.5.12 11:50

hlásím se jako další Ryba (3.3.) :mavam: jsem snílek nad snílky, přecitlivělá až běda, modrou barvu začínám nakupovat až s narozením syna - Ryby (11.3.), protože mu ladí k očím :lol: kytky mi úspěšně hynou jedna po druhé (dokonce i kaktusy!) a akvárka mi k srdci nepřirostla, s rybičkama se nedá mazlit :lol: a aby toho nebylo málo, tak i náš hafan je Ryba (10.3.) :mrgreen: takže jsme taková rybí rodinka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
930
5.5.12 15:46

Taky jsem ryba (1.3.) 8) Jsem možná citlivá,ale nedávám to tak veřejně na jevo a žiju trochu ve vlastním světě(což je možná dobře) :D Neprůbojně se necítím a nikdy jsem neměla problémy ve školce a ani škole.Jsem dost upovídaná a mám kolem sebe ráda lidi.
Modrá barva se m líbí,ale jsem spíš na zelenou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1848
8.5.12 01:31

Ahojky,
i ja jsem ryba (14.3.) a vzala jsem si citlivyho blizence.
Jinak mam kolem sebe hlavne rohaty: Syn je byk, jedna sestra taky, druha sestra a nejlepsi kamaradka kozoroh a mamka beran :mrgreen:
Citlivka jsem a po porodu syna se to jeste znasobilo. A vsechno silene prozivam, jak pozitivni veci, tak i negativni - jak na houpacce, nahore nebo dole… Rozhodne se nenudim a hlavne muj manzel se se mnou nenudi, nikdy nevi, s jakou naladou me doma najde :oops:
Modra barva je moje nejoblibenejsi uz od malicka, vodu miluju, nejradeji bych v bazenu nebo vane i spala :mrgreen:
Jee to se mi ulevilo, ze nejsem jedinej neumyslnej vrah veskerych kytek :D A ja se tolik snazim, ale kytky me zkratka asi nerady :nevim: :mrgreen: Dnes jsem si nakoupila spoustu kytek do zavesnych kosu na zahradu, tak tam snad nebudu mit na ne takovy vliv a snad se jim bude darit :hug: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová