Co kupujete rodičům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77042
24.9.22 22:44
@Anonymní píše:
Nemusí to být luxusní. Můj tchán je nejšťastnější když místo drahé bombošky dostane 30 tatranek.

tak to je velice skromný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
24.9.22 22:50

Taky jsem jednou přítelovi koupila haldu tatranek…a snědla je všechny tchýně :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
24.9.22 22:50

Mámě bych koupila šperk na míru, s věnováním. Nebo modu, vlněnou (kvalitní nekousavou) šálu, kožené rukavice, šátek, šaty, poukázku ke kadeřníkovi/kosmetiku/welness/masaž. Tátovi dárkový koš, hodinky, telefon, reproduktor k telefonu, at muze poslouchat při zahradničení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.9.22 22:59
@stinga píše:
tak to je velice skromný

No on potřebuje co nejvíc sladkého za málo peněz. Čím je starší, tím víc je posedlý touhou po skladkém. Tu bombošku by měl snezenou za 10 min, 30 tatranek má na 3 dny :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1977
24.9.22 23:23

My se většinou s rodinou složíme na něco většího praktického - vysavač, televize, notebook, kvalitní kancelářská židle… jinak jsem z výběru dárků taky šílená. Věci z jídelních balíčků dostáváme v průběhu roku zpátky (že my si to vychutnáme víc), vouchery na wellness/kosmetiku/masáž nebo dárkové karty do obchodů taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16449
24.9.22 23:35

@aanysek Je pravda, že dotyčnému je potřeba vouher koupit a pak si dělat čas a dovést ho tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1341
24.9.22 23:44

Dárkové sady čajů, jsou i speciální vánoční a krásné, kávu, doporučuji Frolíkovu z Borohrádku, je moc dobrá, navíc je v krásných malovaných plechovkách a taky mají každý rok speciální vánoční edici. Teplé deky, takové ty hrubě pletené udělají parádu, sadu koření na to grilování, taky se dají koupit pěkně provedené, vhodné jako dárek, multivitamíny, potravinové doplňky, pokud rodiče něco takového používají, mamince jsem kupovala i měsíčkovou mast a nějaké další mazání z lékárny, krémy na ruce i na nohy s ureou, proti tvrdé kůži, povlečení s prostěradly, poukázky do potravin, do lékárny, do drogerie, wellnes pobyt, poukaz na masáže, předplatné novin, časopisů, víc mne nyní už nenapadá. :nevim:

Příspěvek upraven 25.09.22 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17388
25.9.22 05:09

Přesně, jak u nás… kupovali jsme masáže, lázně, předplatné do divadla… vždy problém, jak nemají čas apod.
takže žrádelní koše a poukázky na nákupy - trochu trapný, ale využijí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
25.9.22 06:59
@Anonymní píše:
@VitaminC
Oba rodiče jsou abstineti, takže nějaká flašku taky odpadá. Jinak, oni mají koníčky, ale takové, které s dárky nesouvisejí. Společně chodí na procházky nebo zvou přátele o víkendech na grilovačky. Taťka dělá hodně věcí na zahradě a kolem domu, takové to kutilství, ale tam si vybavení kupuje sám, má ho, podle mě, až nadbytek, víc jak půlku má ještě novou, zabalenou. Mamce kvůli práci nezbývá moc času na koníčky, ale když má čas, chodí s kamarádkami do kavárny nebo někam na večeři, to je tak vše. :nevim:

Jeeee, tak to je spousta konicku. Napadlo me:

• grilovacky: poukaz do reznictvi, cokoli ke grilování, nejaky kucharsky grilovaci kurz
  • kavarny, restaurace: bud vouchery, at jde s kamaradkami, nebo naopak poukaz jako pozvanka do nejake bud oblibene nebo zatim nezname, abyste sli spolu (nebo i vic behem roku, proste ze je/ji) vezmes na vxlet a strávíte spolu cas
  • kutil: den kovarem/sklarem (zazitek, ze si vyzkousi neco kutilskeho, co sam nedela)
  • prochazky: dobre nepromokave bundy, kvalitni ponozky, trekove hole apod., nebo nejakou zazitkovou prochazku (jestli jsou hravi, tak treba s drobnymi ukoly, nebo pp vzpominkach tveho detstvi, kde mate spolecne zazitky, nebo je na nejakou prochazku vzit, aby nemuseli oni nic vymyslet a obstaravat)
  • zahrada: netradicni seminka zeleniny nebo kvetin (treba deda 85+ dostal pred 2 lety acokcu z permaseminek a uz valime cela rodina, jeden rok vyzkousel, druhy vsem rozdal sadbu a porovnavame vysledky, takze je i spolecne tema, rostlina nenarocna)
  • jedle darky taky vyuzivame a snazime se bud vozit produkty z cest nebo neco domaciho a miva to uspech
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
25.9.22 07:41

Vetsinou jeden vetsi darek spolecny televize, stul na pingpong, gril, kavovar… a pak kazdemu neco. Obema veci na sport (lyze, kolo, pingpong, turistika). A pak individualne nejaka moda, hodinky, parfem, knizka, listky na kulturu, kafe, luxusnejsi jidlo/piti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
25.9.22 08:12

S nasima je taky potiz, krom lopoceni kolem baraku zadne konicky nemaji. Nejhorsi je to s mamou, kosmetika nepotesi, poukaz na cokoliv taky ne, jedly darek ne, jednou jsem jim dala pobyt pro dva a byl to propadak, protoze nevedeli, co tam spolu maji delat. Kazdopadne jsem zjistila, ze nejlepsim darkem pro mamu je spolecne straveny cas, takze uz se konecne zoufale nenamaham vymyslet, co koupit. Koupim nejakou symbolickou malickost, na narozeniny kytku a bonbonieru, a pak ji vezmu s vnukem na vylet/vikendovy pobyt. Ona je cela stastna, ze si uzije dceru a vnoucka a ja jsem rada, ze jsem nemusela nic zoufale vymyslet a kupovat, aby pak na me koukala a rezervovane rekla „tak ti teda moc dekuju za ty dary“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77042
25.9.22 12:36
@Anonymní píše:
No on potřebuje co nejvíc sladkého za málo peněz. Čím je starší, tím víc je posedlý touhou po skladkém. Tu bombošku by měl snezenou za 10 min, 30 tatranek má na 3 dny :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
25.9.22 17:03

Poukaz do lékárny či obchodu v jejich městě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
25.9.22 19:16

Tehle vekove kategorii nevim, ale vyuziju tematu - starym rodicum ci prarodicum kupujte Milgamma N/Aneurox/Revitanerv strong. Je to drahe a skoro vsichni to potrebuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
25.9.22 20:39

Tatkovi jsem pravidelne k Vanocum kupovala dalnicni znamku, kdyz byla jeste nalepovaci…mamce prakticke darky (napr. jsem zaridila profika na cisteni sedacky, staciko jenom vyjednat, aby byla doma a vsechno ostatni bylo jiz zarizene),ted si u me nedavno vyzkousela parni generator a moc si ho pochvalovala, tak k vanocum dostane ten…tchanovci dostavaji poukazky do Kauflu..to je krome doktoru snad jedina vec, ktera je zvedne z kresla - pravidelny ctvrtecni nakup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný