Co kupujete rodičům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
314
25.9.22 21:31

Zdravím, mamce nejčastěji poukaz na kosmetiku nebo naposledy to byl poukaz na masáž a taťka je sportovec, takže doplňky na kolo nebo trekové hole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
24.11.22 22:01

Moje máma je zatížena na peníze a kosmetiku :D :D, takže buď posílám obnos nebo krémíky, s taťkou jedeme na stejné žrádelní vlně, tam to jistí různé specialiky á-la svatojánské ořechy, kvalitní sýry atd. A nebo s partnerkou řeknou, že chtějí nový mixér nebo konvici na kávu a tak podobně.
Lepší je vyzvědět od nich, co by se jim hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76304
24.11.22 22:07
@Anonymní píše:
@Kelsey
Na seriály ani filmy nekoukají, nebaví je to. Když už mají zapnutou televizi, tak jedině zpravodajství nebo diskuzní pořady. Sama si platím Netflix a Disney+ a to označili za vyhozené peníze. Ale ty jedlé dárky zní fajn, napadl mě třeba nějaký dárkový košík nebo něco podobného. :D

klidně dárkový košík s luxusnějšími pochutinami, které si běžně nekoupí - moje rodiče by to určitě potěšilo, nebo lepší alkohol,
maminka vždy ocení kvalitní krém na obličej, parfém nebo kvalitní šampon - prostě něco, co běžně používá, ale s nádechem luxusu, taťka totéž - má rád pánské parfémy, vody po holení
nevymýšlej nic vtipného a originálního, určitě by to neocenili, a v podstatě by jim bylo líto, že jsi utratila peníze za z jejich pohledu blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.11.22 08:31

Poslední roky kupuju věci do domácnosti, co by si sami nekoupili. Takže např. čistička vzduchu, lepší meteostanice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
26.11.22 22:12
@Dani65 píše:
Dárkové sady čajů, jsou i speciální vánoční a krásné, kávu, doporučuji Frolíkovu z Borohrádku, je moc dobrá, navíc je v krásných malovaných plechovkách a taky mají každý rok speciální vánoční edici. Teplé deky, takové ty hrubě pletené udělají parádu, sadu koření na to grilování, taky se dají koupit pěkně provedené, vhodné jako dárek, multivitamíny, potravinové doplňky, pokud rodiče něco takového používají, mamince jsem kupovala i měsíčkovou mast a nějaké další mazání z lékárny, krémy na ruce i na nohy s ureou, proti tvrdé kůži, povlečení s prostěradly, poukázky do potravin, do lékárny, do drogerie, wellnes pobyt, poukaz na masáže, předplatné novin, časopisů, víc mne nyní už nenapadá. :nevim:Příspěvek upraven 25.09.22 v 12:03

Díky za tip na tu kávu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16399
26.11.22 22:39
@Pudloslava píše:
Tehle vekove kategorii nevim, ale vyuziju tematu - starym rodicum ci prarodicum kupujte Milgamma N/Aneurox/Revitanerv strong. Je to drahe a skoro vsichni to potrebuji.

To je super tip. Už dřív jsem využila, co jsi psala :palec:

Máš tip i pro děti 10+ nebo dospělé 30-40?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
27.11.22 14:00
@tulipán píše:
To je super tip. Už dřív jsem využila, co jsi psala :palec:Máš tip i pro děti 10+ nebo dospělé 30-40?

ježkovy zraky nemam :-)))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16399
27.11.22 14:18
@Pudloslava píše:
ježkovy zraky nemam :-)))))

Ty nic takového nepotřebui, vid. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43029
27.11.22 18:25
@tulipán píše:
Ty nic takového nepotřebui, vid. :mrgreen:

jo, potrebuji, praveze nejsem zadna poradna, mam jen tu jednu duchodcovskou radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16399
27.11.22 21:54
@Pudloslava píše:
jo, potrebuji, praveze nejsem zadna poradna, mam jen tu jednu duchodcovskou radu :-)
:mrgreen: Tak to pardon.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1799
27.11.22 23:27

...

@Anonymní píše:
Zdravím ve spolek, mám možná hloupý dotaz, zkoušela jsem pátrat po internetu, nicméně bezúspěšně.
Co kupujete svým rodičům za dárky (věková kategorie 50–65)? Oba mají brzy narozeniny a pak samozřejmě přijdou Vánoce a já letos fakt nevím, co koupit. Vždy se jich snažím otevřeně zeptat, co by je potěšilo, ale oni klasický odpoví, že nic nechtějí, ať jim dám nějakou maličkost. Pár let dozadu taťka sice šíleně toužil po jedné konkrétní knize, avšak dodnes jí neotevřel, takže celkem o ničem. :nevim: Nakonec to pokaždé dopadne takovým tím dárkem, který křičí:,,Fakt nevím co ti koupit," jako kosmetika, parfém, oblečení atd. Koníčky rodiče prakticky žádné nemají, nečtou, takové ty sentimentální dárečky (fotoalba, kalendáře atd.) vysloveně nesnáší, nedělají žádné sporty, lázně a zájezdy taky sabotují (nemají prý čas). Pokud někdo má zkušenost, tak budu moc ráda za nějaké obecné tipy, přeci jen ráda bych rodiče potěšila nějakým osobnějším dárkem, než jsou kosmetika nebo ponožky. :roll:

Ahoj, máma nemá záliby, ráda čučí na tv a pivko, jinak práce, u tety práce…
Někdy si brutálně lezem na nervy, ale jelikož už slavíme 23 Vánoce samy dvě, tedy ještě 6 let s námy byl hafík, tak se vždy snažím, aby toho bylo hodně, protože od nikoho jiného většinou nic nedostane, občas od tety, ke které jezdí každý víkend.

Za chvilku jí bude 68let.

Tento rok pro ní mám:
2× krém co používá - denní a noční, ale ona moc kosmetice nedá
3× sprcháč, snažím se hledat vždy něco voňavého
12 svíček - od jedné firmy (dobře hoří a skvěle voní), každá jiná vůně :mrgreen:
2× křížovky, aby nebyly tak velké jako má teď, luští v metru - jezdí 4 stanice! :mrgreen:
hebkou lehkou deku k tv
svetr - snad jí bude
podložku pod myš do práce s fotkou našeho morčáka
pexeso z fotek našich i bývalých zvířat a pár lidí, máme co hrát, vyšlo to moc hezky
poukaz na rodinné focení
ještě přemýšlím nad poukazem focení s papoušky, ale už o tom nemluví jako dřív

Minulý rok dostala mnou našetřených (taky díky ní :D) 40 000kč na doplacení děsný půjčky na byt - teď si nevzpomenu na název kurnik, takže v 66 konečně bez dluhu.

Jednou jsme s kamarádkou dělaly dárek, který se asi dává na svatbách, ale nebylo to ono, jak to může vypadat, složí se stovky a vypadá to jako milion a vedle je obrázek a třeba: milion na domeček, milion na dovolenou… Ráda bych dala opravdový milion :mrgreen:

Otce neřeším už léta, díky Bohu - oni si stejně už nic nedávají, nevytáhnou stromek, jen tu mrtvolku sežrat musejí :lol:

Hodně věcí s fotkami dělá Cewe, pohledy třeba 24print.eu, tak třeba Ti něco pomůže. Dělala jsem i kaledář s fotkami rodiny, pak knihu, kde byly fotky od mala až do teď, nebo jiný rok fotky za ten daný rok atd.

Kamarádce jsem třeba udělala plnou krabici zdravějších mlsek, většinou Dmbio, takže až jí chytne mlsná, tak bude mít lepší varintu, bonbony bez cukru a vegan a jsou luxus :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný