Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@kubik9292 ty nejsi zrovna hrdina, co? Proste vymen zámek, rodiče ti můžou byt ukradení. Teda pokud ji není 14
Hele to je nějakej troll, ne?
Nebo jako kdo může bejt tak blbej, aby s někým žil 4 měsíce a nic nevěděl, třeba co celý dny dělá a jaký je stav peněz?
Jak by ti asi mohla ukrást věci z bytu? Vystěhuj ji, výměn zámek a hotovo.
@kubik9292 píše:
Mám strach co když mi vybere byt? nebo něco jak se s ní rozejdu a nebo mě budou kontaktovat její rodiče kdo ví co jim někdo kdo takhle lže dokaže namluvit?
Vyměň zámky a pak jí oznam, že je konec, ať si trhne nohou s takovým chováním. S takovým člověkem přece nemůžeš chtít zůstat ani den navíc, natož roky či celý život!
Pro jistotu bych za těmi rodiči ovšem asi zašla, abych i jim oznámila, co to vychovali za fuchtli prolhanou ![]()
Možná jsou sami rodičové rádi, že má dceru na krku někdo jiný… Jsou i takoví
Ale jinak, nebuď ťunťa a podpantoflák. Nechápu, jak můžeš nepoznat, že baba nechodí do práce. A i kdyby krásně kreditku ztratila, vybrat může přímo v bance u přepážky. Nic není problém. Tak už nebuď blbý…
Ano jenže ted o silvestru jak jsem s ni probiral to placení se uzavřela scéna pláč atd.. zahadně se ztratila i Občanka myslím si že dobře ví že mi řekne že bez OP nemůže nic vybrat na přepážce… ![]()
Blbej nejsem ano byl jsem zamilovaný a měl jsme ružové brýle ale skladačku jsem si dal do kupy… ale pořad ja prostě neumím být zlej ale budu muset ![]()
No hochu, asi prostě potřebuješ od života dostat jak se říká přes držku, aby ses probral.
Jinak nic jinýho nepomůže.
A OP jde zařídit během chvilky, tak jí doveď na úřad, ať si tam nahlásí ztrátu. Dohlídni, aby si nechala udělat novou.
Dej jí ultimátum, že si do konce měsíce najde práci a začne makat, nebo je konec.
Kolik jí je let? Aspoň na pracáku přece nahlášená bude, takže třeba nějaký dávky ať si vyběhá, když už je doma. Funguje aspoň doma? Vaří, pere, uklízí?
@kubik9292 píše:
Ano jenže ted o silvestru jak jsem s ni probiral to placení se uzavřela scéna pláč atd.. zahadně se ztratila i Občanka myslím si že dobře ví že mi řekne že bez OP nemůže nic vybrat na přepážce…
Na sceny a plac se vykasli, hraje ti pekne na city. Je to sama zahada, nechapu jak to ze sis 4 mesice nevsiml ze nechodi do prace. Vsad se ze co nevidet bude tehotna.