Přítel registrovaný na seznamkách

Anonymní
26.9.12 08:48

Co mám dělat - seznamka

Ahoj, chtěla bych se zde poradit. Mám přítele pár let, vztah nám klape a je nám spolu fajn, chová se ke mě hezky, milujeme se často, plánujeme společnou budoucnost atd.
Můj přítel byl zaregistrovaný na různých seznamkách, kde si psal se ženami. Měl kvůli tomu problémy a rozchody s minulými přítelkyněmi. Prý si jen psal o životě a nikdy žádné nezahnul, prý měl v tomto svědomí čisté. Já jsem mu dala před časem, kdy jsem zjistila že je tam stále, docela dost najevo, že se mi to nelíbí a on si kvůli mě všechny ty profily smazal. Včera jsem zjistila (bohužel nečestným způsobem), že si na jedné seznamce opět obnovil seznamovací profil a začal chatovat se ženskejma. Nevím, co mám dělat, jak se k němu chovat, jestli se rozejít, když se ke mě chová hezky a vše ostatní klape a mám ho ráda. Do profilu si sice napsal, že je zadaný a hledá tam přátele, ale stejně :zed: Poraďte, co dělat??? B.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
26.9.12 08:51

Pokud jenom plká po netu, tak bych to neřešila..horší je, že to kdykoliv může přejít v osobní setkání a může přeskočit jiskra a je problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.9.12 08:57
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zde poradit. Mám přítele pár let, vztah nám klape a je nám spolu fajn, chová se ke mě hezky, milujeme se často, plánujeme společnou budoucnost atd.
Můj přítel byl zaregistrovaný na různých seznamkách, kde si psal se ženami. Měl kvůli tomu problémy a rozchody s minulými přítelkyněmi. Prý si jen psal o životě a nikdy žádné nezahnul, prý měl v tomto svědomí čisté. Já jsem mu dala před časem, kdy jsem zjistila že je tam stále, docela dost najevo, že se mi to nelíbí a on si kvůli mě všechny ty profily smazal. Včera jsem zjistila (bohužel nečestným způsobem), že si na jedné seznamce opět obnovil seznamovací profil a začal chatovat se ženskejma. Nevím, co mám dělat, jak se k němu chovat, jestli se rozejít, když se ke mě chová hezky a vše ostatní klape a mám ho ráda. Do profilu si sice napsal, že je zadaný a hledá tam přátele, ale stejně :zed: Poraďte, co dělat??? B.

Mno já si myslím, že pokud už skrz to dostal od jiných kopačky, tak to nebude asi jen tak o plkání o životě, že? ;) Neposlouchá ani tebe, je mu jedno, že ti to vadí a dělá to znova. Co k tomu dodat? Snad jen že otázka: „Co s tím?“, je v tomto případě spíše řečnická, nebo se mýlím?

• Citovat
  • Upravit
15659
26.9.12 09:00
@Anonymní píše:
Můj přítel byl zaregistrovaný na různých seznamkách, kde si psal se ženami. Měl kvůli tomu problémy a rozchody s minulými přítelkyněmi. Prý si jen psal o životě a nikdy žádné nezahnul, prý měl v tomto svědomí čisté. Já jsem mu dala před časem, kdy jsem zjistila že je tam stále, docela dost najevo, že se mi to nelíbí a on si kvůli mě všechny ty profily smazal. Včera jsem zjistila (bohužel nečestným způsobem), že si na jedné seznamce opět obnovil seznamovací profil a začal chatovat se ženskejma. Nevím, co mám dělat, jak se k němu chovat, jestli se rozejít, když se ke mě chová hezky a vše ostatní klape a mám ho ráda. Do profilu si sice napsal, že je zadaný a hledá tam přátele, ale stejně :zed: Poraďte, co dělat??? B.

Tak s ním začni chatovat jako krásná neznámá taky a dejte si rande. Pokud by ale přišel, dostal by rovnou kopačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
26.9.12 09:02
@Jaji77 píše:
Tak s ním začni chatovat jako krásná neznámá taky a dejte si rande. Pokud by ale přišel, dostal by rovnou kopačky.

To není špatný nápad, aspoň by hned viděla, jak to nevinné povídání o životě vypadá. :lol:

• Citovat
  • Upravit
2947
26.9.12 09:07

Pak kdyz to zjisti, tak se s ni rozejde on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
26.9.12 09:08

@palapa i tak, pokud by si takhle domluvil rande a přišel na něj, chtěla bys s takovým zůstat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
26.9.12 09:11
@peggy.sl píše:
Pokud jenom plká po netu, tak bych to neřešila..horší je, že to kdykoliv může přejít v osobní setkání a může přeskočit jiskra a je problém..

jiskra může přeskočit kdekoliv.

já nevím, já jsem v tomhle dost tolerantní a nevidím v tom problém. kdyby napsal, že je nezadaný a hledá ženský, pak by byl bordel a rozchod, ale takhle? to je stejné jako by váš přítel uvažoval nad tím, že se s vámi rozejde, protože plkáte na emiminu. bože, tak je to jeho koníček a baví ho to, tak co? já bych v tom problém neviděla. schválně bych teda udělala ten profil, psala s s ním, vyzkoušela, jak na tom je a pak bych se buď rozešla, nebo profil smazala a byla v klidu. mít takového přítele, který mi bude nařizovat, jestli můžu nebo nemůžu si s někým psát, tak se s ním rozejdu já. nejsem ničí majetek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 09:12

Když jsem mu na to tenkrát přišla, tak jsme to takto udělaly z profilu kamarádky, chvíli jsme si s ním psaly, on jí dokonce psal, jak jí to sluší a jak je přitažlivá ženská. Když si s ním chtěla dát rande, tak jí napsal, že se klidně na kávu sejít mohou, ale rád by jí předem upozornil na to, že je zadaný, má spokojený vztah a nechce na tom nic měnit…pak jsme toho nechaly…nechci ho ale omlouvat a nevím co dělat :zed: B.-zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
639
26.9.12 09:13

Dobrej nápad. Taky bych zkusila krásnou neznámou a vyjela bych po něm, pak by se vidělo. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
26.9.12 09:17
@Anonymní píše:
Když jsem mu na to tenkrát přišla, tak jsme to takto udělaly z profilu kamarádky, chvíli jsme si s ním psaly, on jí dokonce psal, jak jí to sluší a jak je přitažlivá ženská. Když si s ním chtěla dát rande, tak jí napsal, že se klidně na kávu sejít mohou, ale rád by jí předem upozornil na to, že je zadaný, má spokojený vztah a nechce na tom nic měnit…pak jsme toho nechaly…nechci ho ale omlouvat a nevím co dělat :zed: B.-zakladatelka

Tak v tomto případě bych mu nechala jeho „pohádky“ - zřejmě potřebuje mluvit i s jinými děvčaty takhle okolo, hloupé je že je hledá na seznamkách, ale tohle opravdu vypadá jako neškodné leštění peří, které neubližuje rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.9.12 09:44

Ty bys dělala, jakože o ničem nevíš? Já to asi nedokážu, ještě že jsme se od včerejška neviděli (jsem v práci), jsem tak nasr…á B.

• Citovat
  • Upravit
2139
26.9.12 09:51

Zakladatelko, nepsala jsi tu už před časem? V jedné diskuzi se to dlouho složitě probíralo. Tak jestli jde o toho stejného klacka, už bych se na něj vyprdla, když ti to pořád leží v žaludku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7332
26.9.12 09:52

Bych mu zvedla kulturu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
26.9.12 09:58

Já být tebou kašlu na rady typu vydávej se za někoho jinýho, tak snad vám není patnáct, aby ses snížila k tomuhle pokleslýmu způsobu proklepnutí chlapa. Navíc to, že dorazí, o tom, jestli ti je nebo není věrný, vůbec nevypovídá - copak ty víš, jak by probíhalo kafe se skutečně cizí babou? Je to jen internet, člověk se tam vždycky nějak přikrášlí, může se bavit beze studu o čemkoli, o ničem to nevypovídá. Bohužel příroda stvořila pouze dvě pohlaví, samce a samici, tak když není po ruce chlap, bude si tvůj přítel povídat se ženskou. I na netu, i v reálu. Kdybys měla kvůli tomu žárlit na všechny a všechno, nesměl by jezdit snad ani autobusem, ta jiskra totiž může přeskočit i u automatu na jízdenku. Registrace na netu a chatování s anonymními lidmi podle mého důvod k rozchodu rozhodně není!
Můj bývalý měl taky v přátelích na lidech samou ženskou. Pak se ukázalo, že jsou leckdy i o dvacet let starší než on - jen se mu s nimi prostě fakt dobře povídalo. Několikrát s nima šel i na kafe, občas mě vzal s sebou a ony vzaly své partnery. Nikdy mě nenapadlo na ty nicky žárlit (nicky jako přezdívky, ne jako nuly ;-) )

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky