Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ono je hrozně těžký toto soudit. Protože v 99% se vždy dočtu, že exka je hrozná ![]()
@kcechovka píše:
Ono je hrozně těžký toto soudit. Protože v 99% se vždy dočtu, že exka je hrozná
Třeba pořád žárlí, nevim
Ony ty bejvalky obecně bejvaj takový bláznivý (proto to jsou taky bejvalky, že
). Na druhou stranu i já jsem bejvalka pár kluků, takže je mi jasný, že v očích jejich přítelkyň jsem určitě taky strašně nemožná
![]()
Je to takovej nekonečnej koloběh
![]()
@Izzz Např. že pro dítě ani neuvařím mrkvičku a že veš kupuji, že z přítele tahám peníze, nestarám se o dítě a chodím po kafíčkách a tak…
@kcechovka já si o ní nemyslím že by byla hrozná vlastně jediné co si o ní myslím že nemá svůj názor. Neznám jí natolik abych si o ní mohla něco myslet!
Prostě mi jen vadí že říká takové nesmysli, někdy mi přijde že s námi snad bydlí když toho o nás tolik ví? ![]()
A není to tím, že veškeré exky jsou bláznivé, strašné, neuklízely, nevařily???
Máš tři možnosti :
1. Hoď to za hlavu, neřeš to…
2. Začni pomlouvat taky a tím se snížíš na její úroveň…
3. Užírej se tím, proč to dělá v podobných diskuzích…
Dle mého je nej řešení hned to první ![]()
@maritimka Nikdy jsem to neřešila, až teď mám pocit že už je to hodně. Vše se tak nějak stupňuje. Trvá to už přes dva roky, je to vůbec normální aby je to tak dlouho bavilo?
Na druhou stranu si říkám jestli je to opravdu tou Exkou nebo jestli to nevyvolává sám přítelův sourozenec? Já u toho nikdy nejsem tak nevím a nerada bych jí křivdila.
Tak ono jestli se doslechla, že o ní vykládáš, jak byla úplně k ničemu, nevařila, jen velmi málo uklízela apod., tak se nediv, jestli ti taky nemůže přijít na jméno
Holt některé ženské pomlouvají jedna druhou… a nejlépe se drby šíří tak, že někdo v dobré víře řekne „a“ a druhej si k tomu přimyslí i „b“ a pustí do dále do oběhu ![]()
Já by jsem řekla, že rivalita mezi ženami nynějšími a minulími bude vždy. Já mám taky peklo. Bývalka mě hrozně pomlouvá, že ani dětem neuvařím, že se o ně nestarám, choděj věčně špinaví. Jen podotýkám, že jsou to její děti, které máme v péči páč je ona nechtěla.
Ale tak to prostě bylo, je a bude. Celkově ženy mezi sebou dosti válčí. Vy píšete, že se o ní nebavíte, ale to by jste o ní nejspíš nevěděla tolik věcí. Třeba i to, že Vás pomlouvá. ![]()
@Les2311 Nikdy jsem o ní neřekla nic špatného jedinej kdo jí pomlouval byl přítelův sourozenec po tom co od něj odešla. Přítel mi to také jednou řekl ale já jsem o tom nikdy s nikým nemluvila. Nemám to zapotřebí
A nestačilo by prostě u příbuzenstva vysvětlit, že ona do vašeho života nevidí, enstýkáte se ani jinak nemá možnost vědět cokoliv. A tím pádem že pokud něco takového říká, vymýšlí si to? Nemusíš ji nijak očerňovat nebo tak, prostě jen upozornit na to, že o vás nic neví, nemá jak se to ani dozvědět.
Jestli nejsou pitomí nebo ji nemají šíleně rádi, pak to snad pochopí, ne?
@Anonymní píše:
@Les2311 Nikdy jsem o ní neřekla nic špatného jedinej kdo jí pomlouval byl přítelův sourozenec po tom co od něj odešla. Přítel mi to také jednou řekl ale já jsem o tom nikdy s nikým nemluvila. Nemám to zapotřebí
Tak s kým chodila s přítelem, nebo přítelovým sourozencem?
Ahojtě maminy, ráda bych znala váš názor. Přítelova exka se přátelí s přítelovou rodinou(sourozenci s rodiči ne), na tom nic, to je ok. Co nemůžu pochopit je že nás stále pomlouvá a vymýšlí nesmyslné scénáře o tom co se u nás děje! Když byla s přítelem tak byla úplně kničemu nevařila, jen velmi málo uklízela a pod. Teď je z ní prý dokonalá manželka a maminka. Vcelku tomu věřím někteří chlapy dokáží asi ženskou částečně změnit, asi? My se o ní s přítelem nebavíme (je to jejich věc a já jí neznám natolik abych se měla proč o ní bavit). Tak mě zaráží že oni pořád řeší nás? Proč když se nevídáme, nemáme se v přátelích na Fcb. a tak?