Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dala jsem druhou šanci a nejen jednou ale nevydrželo ale to neznamená že vám to nemůže klapat skus to kort když oba to máte stejné že vás něco přitahuje.
TAké bych dala další šanci i když vím že se mi to zatím jen vymstilo nebo nepovedlo.
Děkuju za podporu. Ale hlavně se taky bojím, že mi to bude všechno vyčítat. Že jsem ho opustila, že mám dítě s jiným, nebo to, že jsem mu to provedla před naší svadbou. ![]()
zkl.
Tak to proste zkuste pokud se na to oba citite treba cas rany zahojil on to hodil,,za hlavu'' a bude to klapat ![]()
Já teď čekám dítě se svojí bývalou láskou, se kterou jsem se rozešla před 10 lety po dvouletém vztahu ![]()
3×
jsem vstoupila do stejné řeky a už nemíním vystoupit. A v srpnu jsme se konečně vzali. děti jsme taky stihli v mezičase jinde.Jde o to, zda si dokážete odpustit a nevracet se k tomu.My když to někdy naťuknem, tak to pořád bolí a vždycky bude.Ale já věřím, že jsme si souzeni a myslím, že on taky
Ublížili jsme si navzájem taky moc a už nikdy nechceme, milujeme se a věříme, že máme toho pravýho. Jsem už před svatbou jasně řekla, že už se mě nejspíš nikdy nezbaví
a prý je to dobře
,protože mě vždycky chtěl
@zikado Tak nějak to bylo i u mě, taky jsem byla mladá a blbá. Ale já jsem otěhotněla.
Holky a poraďtě mi, mám se mu za to všechno co jsem mu provedla omluvit? A jak pouhé promiň je málo.
zalk.
@Lucajdice79 my se brali po 15 letech od doby, kdy jsme byli spolu poprvé ![]()
Anonymní-taky jsme byli mladí a blbí, to je hodně lidí…u nás to nějak vyplynulo na co jsme si to jsme si a začali jsme jakoby s čistým štítem-žádný omluvy nebo výčitky, jen nějaké vysvětlení nepochopeného se sem tam ještě objeví
@krokodylek To je krásný. On dokonce za celou dobu neměl jinou přítelkyni a to je to přes 3,5 roku.
@Lucajdice79 přeji hodně štěstí. Koukám, že ty 2 roky jsou prokletý.
u nás to bylo taky po 2 letech…
zakl.
Zakladatelko, pokud se chceš k bývalému vrátit, neměli byste řešit minulost, ale začít to jako nový vztah…pokud se v tom budete pitvat, nebo ti on něco vyčítat (ať už oprávněně nebo ne), tak to dobře nedopadne…
Já osobně mám zkušenost s vracením se do vztahu (dokonce třikrát), ale nedopadlo to a s odstupem času vidím, že to byla chyba (vracet se), rozešli jsme se z nějakého důvodu a to se nezměnilo…takže už bych to asi nikdy neudělala, ale třeba budeš mít větší štěstí ![]()
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne.
Předem se omlouvám za anonymitu, nechci aby to zatím někdo věděl.
Co si myslíte o přísloví „dvakrát do stejné řeky nevstoupíš“?
Ptám se proto, že před 3,5 rokyjsem ukončila vztah s přítelem kvůli jinému. Byl to jeden velký úplet, při kterém jsem otěhotněla. Vztah i přes snahu, kvůli synovi, nevydržel.
Nějakou dobu po rozchodu s „úletem“ (aby jste se v tom vyznali) jsme si začali psát s mým bývalím přítelem s kterým jsme se před 3,5 roky rozešla. Pořád k němu něco cítím a on prý na mě taky nezapoměl. Za tu dobu neměl jinou přítelkyni. Myslíte si že láska vydrží takovou dobu i takové úskalí?
Je tu někdo kdo byl s jedním mužem dvakrát?
A kdyby jsme spolu zase opravdu byli, bude ten vzah fungovat? (vím na to asi nikdo neodpoví, ale třeba přeci)
já se taky hlásím
byli jsme spolu ale po chvilce rozešli.. dali jsme si 5 let pauzu, měli jsme jiný vztahy(bohužel horší) a teď jsme se po těch 5 letech dali dohromady, čekáme mimčo a mám toho nejúžasnějšího chlapa, kterej je snad dělanej na míru pro mě ![]()
Dobré odpoledne.
) jsme si začali psát s mým bývalím přítelem s kterým jsme se před 3,5 roky rozešla. Pořád k němu něco cítím a on prý na mě taky nezapoměl. Za tu dobu neměl jinou přítelkyni. Myslíte si že láska vydrží takovou dobu i takové úskalí?
Předem se omlouvám za anonymitu, nechci aby to zatím někdo věděl.
Co si myslíte o přísloví „dvakrát do stejné řeky nevstoupíš“?
Ptám se proto, že před 3,5 rokyjsem ukončila vztah s přítelem kvůli jinému. Byl to jeden velký úplet, při kterém jsem otěhotněla. Vztah i přes snahu, kvůli synovi, nevydržel.
Nějakou dobu po rozchodu s „úletem“ (aby jste se v tom vyznali
Je tu někdo kdo byl s jedním mužem dvakrát?
A kdyby jsme spolu zase opravdu byli, bude ten vzah fungovat? (vím na to asi nikdo neodpoví, ale třeba přeci)