Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš?

Anonymní
25.9.12 16:03

Dvakrát do stejné řeky nevstoupíš?

Dobré odpoledne.
Předem se omlouvám za anonymitu, nechci aby to zatím někdo věděl.
Co si myslíte o přísloví „dvakrát do stejné řeky nevstoupíš“?
Ptám se proto, že před 3,5 rokyjsem ukončila vztah s přítelem kvůli jinému. Byl to jeden velký úplet, při kterém jsem otěhotněla. Vztah i přes snahu, kvůli synovi, nevydržel.
Nějakou dobu po rozchodu s „úletem“ (aby jste se v tom vyznali :roll: ) jsme si začali psát s mým bývalím přítelem s kterým jsme se před 3,5 roky rozešla. Pořád k němu něco cítím a on prý na mě taky nezapoměl. Za tu dobu neměl jinou přítelkyni. Myslíte si že láska vydrží takovou dobu i takové úskalí?
Je tu někdo kdo byl s jedním mužem dvakrát?
A kdyby jsme spolu zase opravdu byli, bude ten vzah fungovat? (vím na to asi nikdo neodpoví, ale třeba přeci) :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36556
25.9.12 16:05

Tak, můžeš to zkusit. To je jediný způsob, jak to zjistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
25.9.12 16:07

Dala jsem druhou šanci a nejen jednou ale nevydrželo ale to neznamená že vám to nemůže klapat skus to kort když oba to máte stejné že vás něco přitahuje.
TAké bych dala další šanci i když vím že se mi to zatím jen vymstilo nebo nepovedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8781
25.9.12 16:10

Šla bych do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 16:14

Děkuju za podporu. Ale hlavně se taky bojím, že mi to bude všechno vyčítat. Že jsem ho opustila, že mám dítě s jiným, nebo to, že jsem mu to provedla před naší svadbou. :,(

zkl.

• Citovat
  • Upravit
627
25.9.12 16:18

Tak to proste zkuste pokud se na to oba citite treba cas rany zahojil on to hodil,,za hlavu'' a bude to klapat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
25.9.12 16:19

Příspěvek upraven 11.12.13 v 13:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
25.9.12 16:22

Já teď čekám dítě se svojí bývalou láskou, se kterou jsem se rozešla před 10 lety po dvouletém vztahu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.9.12 16:23

:mrgreen: jsem vstoupila do stejné řeky a už nemíním vystoupit. A v srpnu jsme se konečně vzali. děti jsme taky stihli v mezičase jinde.Jde o to, zda si dokážete odpustit a nevracet se k tomu.My když to někdy naťuknem, tak to pořád bolí a vždycky bude.Ale já věřím, že jsme si souzeni a myslím, že on taky :srdce: Ublížili jsme si navzájem taky moc a už nikdy nechceme, milujeme se a věříme, že máme toho pravýho. Jsem už před svatbou jasně řekla, že už se mě nejspíš nikdy nezbaví :mrgreen: a prý je to dobře :kytka:,protože mě vždycky chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 16:23

@zikado Tak nějak to bylo i u mě, taky jsem byla mladá a blbá. Ale já jsem otěhotněla.
Holky a poraďtě mi, mám se mu za to všechno co jsem mu provedla omluvit? A jak pouhé promiň je málo.

zalk.

• Citovat
  • Upravit
2841
25.9.12 16:24

@Lucajdice79 my se brali po 15 letech od doby, kdy jsme byli spolu poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
25.9.12 16:26

Anonymní-taky jsme byli mladí a blbí, to je hodně lidí…u nás to nějak vyplynulo na co jsme si to jsme si a začali jsme jakoby s čistým štítem-žádný omluvy nebo výčitky, jen nějaké vysvětlení nepochopeného se sem tam ještě objeví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.9.12 16:27

@krokodylek To je krásný. On dokonce za celou dobu neměl jinou přítelkyni a to je to přes 3,5 roku.

@Lucajdice79 přeji hodně štěstí. Koukám, že ty 2 roky jsou prokletý. :) u nás to bylo taky po 2 letech…

zakl.

• Citovat
  • Upravit
19131
25.9.12 17:07

Zakladatelko, pokud se chceš k bývalému vrátit, neměli byste řešit minulost, ale začít to jako nový vztah…pokud se v tom budete pitvat, nebo ti on něco vyčítat (ať už oprávněně nebo ne), tak to dobře nedopadne…
Já osobně mám zkušenost s vracením se do vztahu (dokonce třikrát), ale nedopadlo to a s odstupem času vidím, že to byla chyba (vracet se), rozešli jsme se z nějakého důvodu a to se nezměnilo…takže už bych to asi nikdy neudělala, ale třeba budeš mít větší štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
25.9.12 17:12
@Anonymní píše:
Dobré odpoledne.
Předem se omlouvám za anonymitu, nechci aby to zatím někdo věděl.
Co si myslíte o přísloví „dvakrát do stejné řeky nevstoupíš“?
Ptám se proto, že před 3,5 rokyjsem ukončila vztah s přítelem kvůli jinému. Byl to jeden velký úplet, při kterém jsem otěhotněla. Vztah i přes snahu, kvůli synovi, nevydržel.
Nějakou dobu po rozchodu s „úletem“ (aby jste se v tom vyznali :roll: ) jsme si začali psát s mým bývalím přítelem s kterým jsme se před 3,5 roky rozešla. Pořád k němu něco cítím a on prý na mě taky nezapoměl. Za tu dobu neměl jinou přítelkyni. Myslíte si že láska vydrží takovou dobu i takové úskalí?
Je tu někdo kdo byl s jedním mužem dvakrát?
A kdyby jsme spolu zase opravdu byli, bude ten vzah fungovat? (vím na to asi nikdo neodpoví, ale třeba přeci) :roll:

já se taky hlásím :) byli jsme spolu ale po chvilce rozešli.. dali jsme si 5 let pauzu, měli jsme jiný vztahy(bohužel horší) a teď jsme se po těch 5 letech dali dohromady, čekáme mimčo a mám toho nejúžasnějšího chlapa, kterej je snad dělanej na míru pro mě :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky