Přítel registrovaný na seznamkách

Napsat příspěvek
Velikost písma:
novo123
17.6.13 06:29

Dokud jsem měla přítele a stále profil na seznamce, bylo to o tom, že jsem současný vztah nijak zvlášť neprožívala a měla jsem ho za přestupní stanici k něčemu lepšímu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1823
17.6.13 06:40

Jo.. a na nejaky dlouhy diskuse jak tu pise agora.. bych nedala… 1. Chlapi jsou na dlouhe pocitove hovory alergicti.. 2. pokud je zvykly neco nerikat x let, tak nerekne ani ted.. odkejve a bude si delat co chce.. max si bude davat o to vetsiho majzla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3441
17.6.13 07:10

Anonymní, mě by to teda hodně vadilo. Já chápu, že vlastně asi nedělá nic špatného, pokud je to jen virtuální, ale i tak bych to netolerovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.6.13 07:29

Vadilo by mi, zažila jsem a po pár hádkách, ale jako že fakt hustých nakonec vše smazal a dnes nemá ani FB…Taky si rád písal, ale já tohle neberu, pokud chce vztah na vážno
Existují jiné způsoby na odreagování
A u mě platí podle sebe soudím tebe :lol: Byla jsem ta v uvozovkách krásná a na tom druhém konci ten zadanej a vidět se chtěli všichni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.6.13 07:39

@mari1912 presne.. sejit se chteli vsichni.. nekdo tlacil min, nekdo vic.. halda zadanejch, co se „bavi“.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.6.13 07:52

98% chlapů na seznamkách jsou jenom pisálci a virtuální honibrci..neviděla bych to tak dramaticky..ale je fakt, že když už se do toho někdo pustí, tak mu doma něco chybí..takže bych se možná zamyslela proč to dělá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
17.6.13 08:05

@peggy.sl..a co vlastni nedospelost..? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.6.13 08:07
@erinv píše: @peggy.sl..a co vlastni nedospelost..? ;)

nedospělost? jako, že ted jsi zadanej, tak se předpokládá, že budeš mít klapky na očích?? To by bylo krásné, ale bohužel to tak nefunguje.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evaa1974
17.6.13 08:17

Také bych se zamyslela, proč to dělá :think: Nebyla bych s takovým chlapem, nevěřila bych mu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1823
17.6.13 08:25

@peggy.sl..to jo.. ale neco jineho je mit klapky na ocich.. a neco jineho podle me vysedavat na SEZNAMCE.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
17.6.13 08:57

Jéžiš tak sedí na netu a kecá s babama. Furt lepší než denně chodit do hospody, zlit se jako prase a vést rozumy. mimochodem, je to o chtění, pokud vás bude chlap chtít podvést nepotřebuje na to seznamku, takže bud si věříte a nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.6.13 09:01

No on to prý nedělá jen mně, ale řekl mi, že je to pro něj druh zábavy, který měl vždycky a dělal to i při předchozích vztazích. Neřekl mi to, protože se prý bál, že bych to neskousla a mohl by o mě přijít. Prý je na tom asi trošku závislý, ale v žádném případě nehodlá dělat nic špatného a já to nemám vůbec řešit. :nevim:
Jinak ta kamarádka mu napsala, co z toho má, že hledá jen písmenka (scházet se s ní nechtěl) a on jí odepsal, že ví, že je podivín, ale že ho prostě baví kochat se a psát si s hezkýma babama a nic víc nechce, že je ve svém vztahu spokojený. Že ví, že není jako ostatní chlapi. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
73
17.6.13 09:05

Jsem sice už ve věku babičky, ale tohle téma moc dobře znám. Mám doma takového Blekotu Mekotu. Mohla bych ho vyrazit a žít sama, nebo si někoho jiného najít, ale chce se mě na to plýtvat energií? Nechce. Tak se s tím musím smířit, páč on toho nenechá ani na smrtelné posteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
17.6.13 09:07
@zuzice píše:
Jéžiš tak sedí na netu a kecá s babama. Furt lepší než denně chodit do hospody, zlit se jako prase a vést rozumy. mimochodem, je to o chtění, pokud vás bude chlap chtít podvést nepotřebuje na to seznamku, takže bud si věříte a nebo ne.

Příležitost dělá zloděje :jazyk: Takže jako aby ze mě dělal blbce na seznamce, kam kdekdo chodí a ví to-uff, přerazit ho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
17.6.13 09:24

@mari1912 a přítel nechodí ven? kolik chodí krásných holek a žen po ulici, tam je příležitostí…byly by jste radši kdyby chodil na procházky a vykecával se ženskýma v parku? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí