Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vypadá to na opuncii.Mrkni se na tyto stránky.
https://www.google.cz/search?…
@ZvídaváZ píše:
Ahoj.
Doma mám kaktus a nevím co je to za druh. Všichni se mě na to ptají a já to nevím. Samozřejmě že tam cedulka byla ale strhla jsem jí. Jinak není to jedovatý kaktus?
Jeeezis, jestli to je ten, co jsem mela taky, tak to je tak blbej kaktus
jsem se ho jen letno omylem dotkla a hodinu jsem si tahala pinzetou jehlicky a jeste tyden je v prstech citila ![]()
@a12 píše:
Jeeezis, jestli to je ten, co jsem mela taky, tak to je tak blbej kaktusjsem se ho jen letno omylem dotkla a hodinu jsem si tahala pinzetou jehlicky a jeste tyden je v prstech citila
Tak to bych nerada zažila ![]()
@ZvídaváZ píše:
Tak to bych nerada zažila
Je takovej jakoby chlupatej, s jemnyma jehlickama? Toho jsem se dotkla treba pri odtahovani zaclony nebo pri sundavani pri myti oken a hned se mi vsechno nalepilo na ruku, no hnus ![]()
@a12 píše:
Jeeezis, jestli to je ten, co jsem mela taky, tak to je tak blbej kaktusjsem se ho jen letno omylem dotkla a hodinu jsem si tahala pinzetou jehlicky a jeste tyden je v prstech citila
Jj, to je přesně on ![]()
Přítelkyně mi koupila tento kaktus. Netuší někdo co je to za druh (přesný název).
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by někdo nevěděl, co je to za kaktus. Bohužel jsem při koupení vyhodila štítek s názvem.
GoogleLens mi vyhledal mamilárii, ale nikde jsem jí neviděla s květy, co mám já.
Předem děkuji ![]()
@vrnkdrbkv píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by někdo nevěděl, co je to za kaktus. Bohužel jsem při koupení vyhodila štítek s názvem.GoogleLens mi vyhledal mamilárii, ale nikde jsem jí neviděla s květy, co mám já.
![]()
Předem děkuji
Ahoj, nejsou ty květy nalepené slaměnky?
Oni to dělají, taky jsem kdysi dostala jeden kaktus se slaměnkou ![]()