Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Paola21 my jsme teda taky rebelové
jako měla jsem snahu vycvičená z domova ale manžel na mě valil oči proč by se měl u večeře škrtit v džínách…no je to fakt. Jsem v tom pořád taková rozpolcená… ale zatím jsou děti malý tak možná.. někdy…
@LuSof Jo, je to už taková tradice. Vždycky všechno rozbalené a partnerka:,,Není tu ještě něco, co bys rád rozbalil pod stromečkem…" a ty její čučadla a ten tón jakým to řekne… Kvůli tomu držím půst, ne kvůli prasátku… ![]()
Jo a letos jsme si zakoupili ty silene vanocni svetry z Lidlu se sobem, hodlame tim memu tatovi zvednout tepovku, dela porad na vsechno ksichty a kazi radost kvuli vsemu, napr. vcera, ze jsem mame koupila na charitativnim trhu svicinek.Tak at si tu vanocni atmosku uzije ![]()
@Premek_Orac Taky tuhle tradici dodržujeme
Ale až když malá spí
![]()
@Fonty píše:
@Paola21 my jsme teda taky rebelovéjako měla jsem snahu vycvičená z domova ale manžel na mě valil oči proč by se měl u večeře škrtit v džínách...no je to fakt. Jsem v tom pořád taková rozpolcená… ale zatím jsou děti malý tak možná.. někdy…
Jj je to tak, taky nevím, proč bych se měla u večeře a celý ten večer škrtit, my se u vánočního stromku nefotíme, takže pohoda ![]()
@Paola21 píše:
Jsem rebel, ale mám tepláky a tričko, Vánoce si chci užít v pohodlí a to mi bohužel šaty ani halenky, blůžky apod. neposkytnou - ale u nás v rodině jsme rebelové všichni, takže dobrý
U nas zensky vsech vekovych kategorii saty, chlapi kalhoty a kosile, z kraje vecera vetsinou i s kravatou.
Před večeří se převlékáme. Já mám šaty nebo sukni s halenkou. Muž se syny kalhoty a košili.
Taky se převlékáme před večeří. A po rozbalení dárků jdem zas do tepláků. ![]()
@Bong Vy po sobě ten salát házíte? To u vás musí být dost veselo
Ale uklízet bych to tedy nechtěla.
@Bong píše:
Tepláky a triko zakydany od salátu.
a postříkané ze smažení řízků ![]()
My něco hezkýho, ale pohodlnýho, žádný lodičky, ale ani tepláky. Je to slavnostní večer, tak nebudu za šmudlu ![]()
@Premek_Orac píše:
@LuSof Na Štědrý den mám na sobě partnerku. Děláme to pod stromečkem.
Jinak pokud je u nás nějaká návštěva, tak mám kalhoty a svetr, případně košili. Nepřeháním to. Stejně vím, že jak návštěva odejde, tak se budu svlíkat…
Letos asi šaty, buď červené s černým páskem nebo tmavě modré.. ale lodičky ani baleriny nee, jsem nezmar, takže doma chodim jedině bosa ![]()