Co máte na Štědrý den na sobě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1265
29.11.17 14:38

@Paola21 my jsme teda taky rebelové :mrgreen: jako měla jsem snahu vycvičená z domova ale manžel na mě valil oči proč by se měl u večeře škrtit v džínách…no je to fakt. Jsem v tom pořád taková rozpolcená… ale zatím jsou děti malý tak možná.. někdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
29.11.17 14:40

@LuSof Jo, je to už taková tradice. Vždycky všechno rozbalené a partnerka:,,Není tu ještě něco, co bys rád rozbalil pod stromečkem…" a ty její čučadla a ten tón jakým to řekne… Kvůli tomu držím půst, ne kvůli prasátku… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
29.11.17 14:41

Jo a letos jsme si zakoupili ty silene vanocni svetry z Lidlu se sobem, hodlame tim memu tatovi zvednout tepovku, dela porad na vsechno ksichty a kazi radost kvuli vsemu, napr. vcera, ze jsem mame koupila na charitativnim trhu svicinek.Tak at si tu vanocni atmosku uzije :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.11.17 14:42

@Premek_Orac Taky tuhle tradici dodržujeme :mrgreen: :mrgreen: Ale až když malá spí :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.11.17 14:43
@Fonty píše:
@Paola21 my jsme teda taky rebelové :mrgreen: jako měla jsem snahu vycvičená z domova ale manžel na mě valil oči proč by se měl u večeře škrtit v džínách...no je to fakt. Jsem v tom pořád taková rozpolcená… ale zatím jsou děti malý tak možná.. někdy…

Jj je to tak, taky nevím, proč bych se měla u večeře a celý ten večer škrtit, my se u vánočního stromku nefotíme, takže pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27736
29.11.17 14:43
@Paola21 píše:
Jsem rebel, ale mám tepláky a tričko, Vánoce si chci užít v pohodlí a to mi bohužel šaty ani halenky, blůžky apod. neposkytnou - ale u nás v rodině jsme rebelové všichni, takže dobrý :)
:mrgreen: to já taky a navíc neustále lítám do kuchyně takže se prostě umažu :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265
29.11.17 14:44

@LuSof Tradice se musej dodržovat… :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
29.11.17 14:46

U nas zensky vsech vekovych kategorii saty, chlapi kalhoty a kosile, z kraje vecera vetsinou i s kravatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
29.11.17 14:49

Před večeří se převlékáme. Já mám šaty nebo sukni s halenkou. Muž se syny kalhoty a košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.11.17 14:54

Taky se převlékáme před večeří. A po rozbalení dárků jdem zas do tepláků. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
29.11.17 15:14

@Bong Vy po sobě ten salát házíte? To u vás musí být dost veselo :) Ale uklízet bych to tedy nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
29.11.17 15:21
@Bong píše:
Tepláky a triko zakydany od salátu. :?

a postříkané ze smažení řízků :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
29.11.17 16:07

My něco hezkýho, ale pohodlnýho, žádný lodičky, ale ani tepláky. Je to slavnostní večer, tak nebudu za šmudlu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
29.11.17 16:08
@Premek_Orac píše:
@LuSof Na Štědrý den mám na sobě partnerku. Děláme to pod stromečkem.
Jinak pokud je u nás nějaká návštěva, tak mám kalhoty a svetr, případně košili. Nepřeháním to. Stejně vím, že jak návštěva odejde, tak se budu svlíkat…
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
29.11.17 16:24

Letos asi šaty, buď červené s černým páskem nebo tmavě modré.. ale lodičky ani baleriny nee, jsem nezmar, takže doma chodim jedině bosa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková