Co máte na Štědrý den na sobě?

365
29.11.17 14:24

Jak jste oblečené na ŠTĚDRÝ DEN?

Ahojky :mavam: otázka je jasná, spíše pro ženský, ale chlapi at klidně odpoví taky :lol: :lol: Myslím tím, hlavně večer, když je večeře a pak rozdávání dárečků :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
barrbucha
29.11.17 14:27

Kalhoty+halenka nebo nějaký svetřík, chlapi mají kalhoty+košili ovšem bez kravaty a motýlků a nebo nějaký svetr či vestu. prostě slušné, čisté ale jednoduché, žádné plesové róby :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1080
29.11.17 14:28

Já mám červené koktejlky a tmavé domácí baleríny. Dcera má taky červené šaty a balerínky a manžel tmavé kalhoty a košili bez kravaty. Letos nám přibude ještě miminko a pro to už mám vánoční obleček :-)

Příspěvek upraven 29.11.17 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
29.11.17 14:28

Příspěvek upraven 18.02.20 v 12:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
29.11.17 14:29

Červeno-černé úpletové, takové univerzální, šaty a balerinky. Chlapi košile a společenské kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
29.11.17 14:30

Mám vždy nějaké lepší šaty, snažím se každý rok jiné. A umyji si lodičky a chodím v nich po bytě :mrgreen:. Dceři kupuji každý rok nové šatičky, ve kterých se většinou i fotí na vánoční přání, co posiláme. Četla jsem tu, že je jedna maminka dává jako výměnu od Ježíška za dopis s přáním k vánocům. To se mi líbilo. Asi to zavedu. Ježíšek si vezme dopis a nechá tam ty šaty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12273
29.11.17 14:30

Já si vezmu červené šaty a ktomu zlaté doplňky, aspoň budu ke stromečku ladit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.17 14:33

Ja a holčičky saty manžel kalhoty a košili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
29.11.17 14:33

Jsem rebel, ale mám tepláky a tričko, Vánoce si chci užít v pohodlí a to mi bohužel šaty ani halenky, blůžky apod. neposkytnou - ale u nás v rodině jsme rebelové všichni, takže dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
29.11.17 14:35

Slavnostnější oblečení, aspoň nějaký pěkný top nebo i šaty, dcera většinou šaty nebo sukni. Boty ale nosíme normálně domácí. Ale dostat manžela z tepláků je vždycky trochu oříšek :mrgreen: Celkově má z rodiny zažité trochu jiné zvyky, tam to tolik neprožívají, atmosféru a tak, je to spíš o tom konzumu a že si člověk odpočine pár dní u telky. Ale celkem se mi snaží přizpůsobit, ví, že je to pro mě docela důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596

Kalhoty a košili, nebo cokoli slušného co nosím běžně, chlap i syn taky.
Docela dobře se vždycky bavím nad těma strojenýma fotkama z pod stromečku co dávají někteří na Facebook.
Zrovna dnes jsem byla na jednom kongresu, kde teda nebyl žádný dresscode, ale přece jen je to společenská událost. Potkala jsem tam spoustu známých a většina z nich byla naprosto nevhodně oblečená, mikiny, tenisky, sportovní bundy, paradoxně jsou to většinou zrovna ti co dávají na FB ty strojené vánoční fotky v oblecích a slavnostních večerních róbách.
Takže na sociálních sítích huj a ve skutečnosti fuj :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10265

@LuSof Na Štědrý den mám na sobě partnerku. Děláme to pod stromečkem.
Jinak pokud je u nás nějaká návštěva, tak mám kalhoty a svetr, případně košili. Nepřeháním to. Stejně vím, že jak návštěva odejde, tak se budu svlíkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.11.17 14:36

Šaty a lodičky. Letos černé. Manžel košili a kalhoty. Kluci stejne jako manžel, akorát mam několik sad, pac jsou trosku cuncata :mrgreen: (tři roky a rok)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
29.11.17 14:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
29.11.17 14:38

Holky maji saticky, co maji kazdorocne na predvanocni foceni, pokazde jine.Ja neco hezkeho, pokazde jinak a chlap taky slusne, letos taky planuje kosili.At je svatecni atmosfera.Jsme trochu omezeni chladem v dome.Ale nelicim se a jehly si neberu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková