Co mohu dát měsíčnímu miminku místo mléka?

nila2233
8.3.20 15:51

Co mohu dát měsíčnímu miminku místo mléka?

Ahoj holky. Je mi sice strašně trapně a jsem na totálním dně když tohle pisu ale jsem v takové situaci a nevím co teď dělat. Můj dotaz tedy zní stejně jako název diskuze. Co mužu dat svému mesicnimu miminku k jidlu místo mléka? Tedy konkrétně místo umělého mléka. Bohužel kvůli vážnému onemocnění nekojím a kojit nemůžu takže malý je na umělém mléce. Problém je v tom ze mám pro malého poslední tři dávky mléka což znamená do zítřejšího rána a finančně naprostá nula. Peníze mi mají přijít až ve čtvrtek a do té doby nevím co mám dělat. Na sebe nehledím. Sama jsem dva dny už skoro nic nejedla ale je jasné ze u syna to nelze. Prosím abyste mě neodsoudily protože finance momentálně nemám kvůli odcizení celé kabelky ve které jsem měla valnou většinu peněz na cely měsíc a ne kvůli tomu ze bych nebyla finančně negramotná a nebyla schopná vyjít s penezmi. Žijeme sice sami se synem z úplného minima ale mám náklady rozdělené. Jen se stala tato situace. Bohužel o peníze nemám komu říci protože nikoho nemám v širokém okolí. Takže tuto možnost též musím vyloučit.
Jsem zoufalá ale do čtvrtka to nějak musíme doklepat. Je něco co mu mužu tedy dat místo UM?? :,( Já vím ze je to strašná otázka a budu upřímná když říkám ze se tu klepu a zároveň strašně stydím ale něco mu dat musím… nikdy jsem nevěřila ze se ocitnu v takové situaci. Asi jsem selhala i když za to ve své podstatě nemůžu. :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15195
8.3.20 15:55

Nic kromě umělého mléka mu dát nemůžeš. Napiš odkud jsi. Třeba ti někdo mléko věnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
8.3.20 15:57

O ničem jiném a i neuvažuj, jak píše @karkarka, snad se najde někdo, kdo by pomohl. A co potravinová banka? Když byla na podzim sbírka, tak brali i UM, ale nevím, jak je to s distribucí :think:

Příspěvek upraven 08.03.20 v 16:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.3.20 15:58

@nila2233 posli mi e-mail na lenkaklimesova82@gmail.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15435
8.3.20 15:58

@nila2233 měsíčnímu miminku nemůžeš dát nic jiného než um, popros někoho ať ti mleko daruje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.3.20 16:01

Musis si nekde pujcit nebo pozadat tady maminky. Treba nektera ma doma nespotrebovane zasoby a rada venuje.
Nebo zastavarna a hned jit nakoupit mleko. Rozhodne neriskuj zdravi sveho ditete a nepodavej mu nic jineho nez UM!!!

Příspěvek upraven 08.03.20 v 16:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426

Odkud jsi? Mám tady Hipp 1, které už nevyužiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164

Nic jineho mu dat nemuzes. To vazne nekdo nosi hotovost ma cely mesic v penezence? Kde je otec ditete? Vazne ti nikdo nemuze pujcit - poslat na ucet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.3.20 16:02

Napište odkud jste. Ale materskou uz byste mela mit v pondělí na účtu. Chodi standardně do 10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2550

Napiš mi SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Napiš na nějakou skupinu ve vašem městě na fc a popros. Maminky jsou solidární nenechají dítě ve stichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
8.3.20 16:03
@Emma30 píše:
Odkud jsi? Mám tady Hipp 1, které už nevyužiju.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
8.3.20 16:03

Zavolej do nejbližší organizace, která spravuje potravinovou banku, jestli něco nemají a začni využívat jejich služby i pro sebe - pomůže ti to s rozpočtem.
 https://potravinovebanky.cz/

A přidej se do fb skupiny pro matky samoživitelky sobě.

https://klubsvobodnychmatek.cz/…upina-na-fb/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
8.3.20 16:06

A jak chcete se třemi dávkami mléka vydržet do zítra? Ja jsem nikdy um nedávala, ale měsíční mimco přece ji každé tři hodiny? Opravdu by vam nikdo z okoli nepomohl? Ja kdybych se vypravila k našim vietnamcum kam chodim x let tak věřím, ze mi počkají s platbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
8.3.20 16:09

Napiš odkud jsi. Nechápu, jak můžeš vyzit s třemi dávkami? :kytka: hlavně miminko nedávej nic jiného, než UM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí