Zůstane miminku barva očí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1332
8.8.19 20:40

Já tedy měla odjakživa tmavo hnědé oči a kolem puberty mi začaly světlat, teď je mám na přímém světle víc zelené než hnědé, takže nikdy nevíš :think: Ale četla jsem, že barva co maj děti v půl roce zůstane a jen se mění odstíny. Každopádně zdejší diskuze to vyvrací :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.8.19 20:49
@zrnko píše:
No je to 50:50 :lol:
Kdyby se menily je oci, ale zmeni se snad vsechno. Moje dite vypadalo prvnich 5 let uplne jinak. Nikdo cizi (a ani ono samo) nemuze uverit, ze jde o stejne dite. :)

tak nejak. Moje dcera se narodila s uhlove cernyma vlasama a ocima tam inkoustove modryma, ze se nedalo vubec rict, jakou maji barvu. Byla to takova zvlastni kombinace cerne, hnede a tmave modre.

Vlasy ji nikdy nevypadaly ale postupne svetlaly. Uz par dni po porodu nebyly uhlove cerne, nybrz tmave hnede. Postupne ji to zesvetlalo na spinavy blond. V lete se pak z ni stala zlatovlaska, kdyz slunicko vlasky vysisovalo.

Oci ma od 3m modre. Ale odstin te modre se meni. Ja mam tmave modro-sede oci, manzel hnedo-zelene. Dlouho to vypadalo, ze bude mit dcerka moji barvu, cili takovou ocelove tmavomodrou, ale neee, ted to vypada na prach obycejnou modrou se zelenymi reflexy. Vek 2,5 let.

Jsem za zlatovlasou modroocku rada, je krasna jako obrazek… ale nekdy si rikam, ze kdyby mela manzelovi oci, tak taky by nebylo spatne. On je ma ja brcalovy rybnik. A to se casto nevidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
8.8.19 21:29

@warita Treba ji zezelenaji. Neter mela uzasne tmave modre oci, uplne magicke, v 5 letech zacaly zelenat a ted ma zelene s hnedymi fragmenty. Tak treba se jeste u vas zazelena. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
8.8.19 21:36
@tulipán píše:
@warita Treba ji zezelenaji. Neter mela uzasne tmave modre oci, uplne magicke, v 5 letech zacaly zelenat a ted ma zelene s hnedymi fragmenty. Tak treba se jeste u vas zazelena. ;)

treba se povede na druhy pokus. Mam dalsi bochnik v troube, tak uvidime, co pan buh nadeli tentokrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
8.8.19 21:45

Já sem měla jako malá taky takové tyrkysové, ještě v první třídě a teď mám zelené. Holka má modré po tátovi a kluk měl modré jako mimino a ve třech letech, šup a zelené po mě. Podle mě čekej na změnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
8.8.19 21:52

Neteře měly obě do cca pěti let krásné modré oči po sestře, postupně zezelenaly.

• Citovat
  • Upravit
4511
8.8.19 21:57
@dagmarkaa píše:
Neteře měly obě do cca pěti let krásné modré oči po sestře, postupně zezelenaly.

Tak to mi dává naději :think: :lol: tchyně pořád jede jak kolovratek že je dcera celý manžel i když teda fakt není :roll: :lol: a kdyby se jí změnila barva očí na zelenou tak to by asi tchyně ztratila řeč a toho bych se chtěla dožít :oops: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16464
8.8.19 22:00
@warita píše:
treba se povede na druhy pokus. Mam dalsi bochnik v troube, tak uvidime, co pan buh nadeli tentokrat.

Tomu rikam motivace k tehotenstvi :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky