Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Je to trochu domotane ale tehotna byt muzes, proc by ne? Ale ja osobne myslim ze nejsi. Pro tvou jistotu se objednej fakt k doktorovi, tady ti s tim fakt nikdo neporadi;-)
Ne těhotná nejsi. Pokud byl jediný styk v půlce července tak // by byly už někdy na konci července ![]()
To jsou zase otázky za všechny prachy… víš o tom, že existují gynekologie?
asi ne…
![]()
Za sebou dvě MS, negativní těhotenské testy… Co myslíš?
A ještě s tebe pak vyleze, že bereš antikoncepci a měli jste kondom ![]()
@Gladys ano i ženská může mít falešnou březost, opravdu
![]()
zakladetelce: ne nejsi těhotná.
Nechápu, proč se jí hnedka smějete vy vševědoucí zasloužilé matky…
Pravděpodobně těhotná nejsi, ale k tomu gynekologovi zajdi. A nech si napsat antikoncepci, bylo li by otěhotnění nežádoucí ![]()
@AnonymII píše:
Možná proto, že ne každý má chuť odpovídat několikrát denně na podobné dotazy?
@AnonymII píše:
a že ty tu hážeš machra anonymně.
Zakladatelka evidentně ani o rady nestojí jelikož se nevyjadřuje. Nechápu proč toto téma zakládala. Říkala že volala doktorovi, tak se mohla zeptat rovnou jeho! TT detekuje těhotenství dříve než dr. (ve většině případů)
Přičiny rozházeného cyklu mohou být jakékoliv proto by měla zajít na kontrolu a řešit to, ale těhotenství to asi(určitě) nebude
C itace] @nicolle24 píše:
a že ty tu hážeš machra anonymně.
Zakladatelka evidentně ani o rady nestojí jelikož se nevyjadřuje. Nechápu proč toto téma zakládala. Říkala že volala doktorovi, tak se mohla zeptat rovnou jeho! TT detekuje těhotenství dříve než dr. (ve většině případů)
Přičiny rozházeného cyklu mohou být jakékoliv proto by měla zajít na kontrolu a řešit to, ale těhotenství to asi(určitě) nebudePro vyjímečný příspěvek netřeba hned zakládat profil.. a neházim machra, pouze píši svůj názor. Překvapuje mě, jakej je tady každej chytrej a to jenom proto, že dítě už má nebo ho čeká. Každej svý obavy vyjadřuje jinak a slečna, at´ má možná dotaz zdánlivě hloupej, si nezaslouží reakce tak posměšnýho rázu.. a když někoho nebaví odpovídat na dotazy tohoto typu, tak na ně odpovídat nemá a ne trousit jedovatý sliny..
@AnonymII píše:Pro vyjímečný příspěvek netřeba hned zakládat profil.. a neházim machra, pouze píši svůj názor. Překvapuje mě, jakej je tady každej chytrej a to jenom proto, že dítě už má nebo ho čeká. Každej svý obavy vyjadřuje jinak a slečna, at´ má možná dotaz zdánlivě hloupej, si nezaslouží reakce tak posměšnýho rázu.. a když někoho nebaví odpovídat na dotazy tohoto typu, tak na ně odpovídat nemá a ne trousit jedovatý sliny..
a že ty tu hážeš machra anonymně.Zakladatelka evidentně ani o rady nestojí jelikož se nevyjadřuje. Nechápu proč toto téma zakládala. Říkala že volala doktorovi, tak se mohla zeptat rovnou jeho! TT detekuje těhotenství dříve než dr. (ve většině případů)
Přičiny rozházeného cyklu mohou být jakékoliv proto by měla zajít na kontrolu a řešit to, ale těhotenství to asi(určitě) nebude
No že ty si jí teda poradila! bye ![]()
@nicolle24 píše:
No že ty si jí teda poradila! bye
nemám ambice radit, pouze jsem se pozastavila nad ošklivými reakcemi..
@AnonymII píše:Pro vyjímečný příspěvek netřeba hned zakládat profil.. a neházim machra, pouze píši svůj názor. Překvapuje mě, jakej je tady každej chytrej a to jenom proto, že dítě už má nebo ho čeká. Každej svý obavy vyjadřuje jinak a slečna, at´ má možná dotaz zdánlivě hloupej, si nezaslouží reakce tak posměšnýho rázu.. a když někoho nebaví odpovídat na dotazy tohoto typu, tak na ně odpovídat nemá a ne trousit jedovatý sliny.. Nevšimla jsem si, že by jsi aspoň odpověděla a hodila sem nějakou radu zakladatelce. Ty se chceš jen jako anonymní hádat
a že ty tu hážeš machra anonymně.Zakladatelka evidentně ani o rady nestojí jelikož se nevyjadřuje. Nechápu proč toto téma zakládala. Říkala že volala doktorovi, tak se mohla zeptat rovnou jeho! TT detekuje těhotenství dříve než dr. (ve většině případů)
Příspěvek upraven 18.09.12 v 19:36
@AnonymII píše:
nemám ambice radit, pouze jsem se pozastavila nad ošklivými reakcemi..
Naprosto souhlasím s AnonymII