Co na holé zdi?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
16.6.15 06:41
@Mar__tanka1983 píše:
@zrcadlo když jsi napsala, jak to na mě působí, tak chladně, jakoby katalogově - za prvé, páč tam chybí nějaký ten domácí bordýlek, a za druhé, připomíná to ubytování na ubytovně. Není to nehezké, ale je to nezabydlené. Nikde nic osobního. Podle mě by stačilo tam vrznout dvě tři poličky s kytkou, knihami, nebo třeba co já vím, stojánky na čajové svíčky, fotky dětí, „výstavku“ mušliček z dovolené.

Pusobi to na Tebe stejne jako na me. Chladne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.6.15 06:42

Dekuji vsem za prispevky, ten obyvak i chodbu zkraslim, vse se budu snazit poridit za par kacek a pak poslu fotky jak to vypada ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.6.15 06:45
@zrcadlo píše:
Na mě to působí neútulně kvůli málo kytkám. Nemusím mít doma džungli, ale vysoké draceny nebo yuccy v rohu by to podlemě zútulnily i bez vrtání do zdi. Zelená uklidňuje, červená naopak dráždí a povzbuzuje, možná i proto se tam necítíš odpočinkově.

Ten cerveny koberec vymenim za jiny, asi mas pravdu, je to moc drazdive.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.6.15 06:49
@zrcadlo píše:
Tam bydlí i děti? 8o Tak to zírám, my máme malý byt zatím bez dětského pokoje, takže náš obývák je tak z půlky herna, všude se válí hračky a dětské knížky, do tak uklizeného stavu jako u tebe bych to nedala ani náhodou :lol: Jinak pokud jste naučili děti netahat za kabely od PC nebo spodní police v knihovně, tak na kytky se naučí taky, můj syn do nich zkoušel hrabat kolem roku, když nezabralo NE NE NE, dostal pes ručičku a opakovala jsem proč se nesmí, a po týdnu už na kytku nesáhl, stejně jako na troubu, zásuvky, kabely apod.

Deti maji svuj pokojicek. Hracky, ale take s oblibou tahaji vsude mozne. Uklizene to neni, to tak jen vypada. V polici je hezky bordylek.Ja si nepotrpim na nejake serepeticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
16.6.15 08:41

Tak držím palce, ať se povede a cítíš se tam dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný