Co na holé zdi?

360
15.6.15 13:25

Co na hole zdi ?

Bydlime ve starem byte, kde jsou vysoke stropy. Necitim se tu, mame to tu neutulne. Vse je nejak od "kazdeho trochu " a pusobi to ne moc harmonicky. Co s tim. Jak by jste to poresily vy? Co na zdi? Nebo radeji novy nabytek. Novou barvu na zed davat nechceme, protoze se budeme pristi rok stehovat a musely by jsme to zase premalovat na bilo. Davam fotky obyvaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4148
15.6.15 13:32

Co nějaký obraz nebo nálepku na zeď? Něco většího :think: Nebo nějakou polici? Nevím :nevim: máme doma taky jednu takovou prázdnou zeď (nad gaučem) a chlap nechce slyšet o čemkoliv. Koupila jsem si krásné puzzle, že ho tam pověsím, no ale jaksi jsem ho ještě nesložila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.6.15 13:34

Za mě nalepit třeba tapetu - 2 dlouhé kusy od stropu až dolů, nějakou tu poličku, hezké hodiny na stěnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.6.15 13:36

Co takhle pridat fotky deti, z cest, makro..? My mame mimo fotek jeste dekoracni rybarskou sit, ale to by se vam tam asi tematicky moc nehodilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
15.6.15 13:36

My máme na jedné holé zdi v obýváku velké nalepovací hodiny :) Vypadá to moc hezky :palec:
K dostání je spousta různých motivů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
15.6.15 13:37

Zkusila bych nějaké nálepky, taky jsem tak řešila holé bílé stěny v novém domě, kdy jsme ještě nechtěli dávat žádnou barvu. objednala jsem si na aliexpress, je tam velký výběr, od nápisů přes různé obrázky nebo siluety a stojí to tam podstatně méně, než tady a s poštovným zdarma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
15.6.15 13:40

@Pajule22 Ty nalepovaci hodiny vypadaj uuuuuuzasne! Vubec nevim, ze se neco takoveho da poridit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
15.6.15 13:41

Tapetu, nějaký zajímavý pruh. Fotky, polici s nějakou dekorací/knihami.

OT @Blekota perfektní podpis :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.6.15 13:44
@Krista0671 píše:
Co nějaký obraz nebo nálepku na zeď? Něco většího :think: Nebo nějakou polici? Nevím :nevim: máme doma taky jednu takovou prázdnou zeď (nad gaučem) a chlap nechce slyšet o čemkoliv. Koupila jsem si krásné puzzle, že ho tam pověsím, no ale jaksi jsem ho ještě nesložila.

Nalepky nejak moc nemusim, kytickove atd..se tu ani nehodi. Nevim co se zdi za gaucem, puvodne tam byly dvere a majitel je prekryl deskou. Takze je tam jakoby byklenek a moc to nevypada. Jak na vas ten obyvak celkove pusobi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
15.6.15 13:45

My máme v ložnici na holé zdi velké tapety vlčích máků a v obýváku nad gaučem velké tapety tulipánů. A hodně to pokoje „zútulnilo“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
15.6.15 13:48
@radkka píše:
Tapetu, nějaký zajímavý pruh. Fotky, polici s nějakou dekorací/knihami.OT @Blekota perfektní podpis :potlesk:

Ano, třeba v červené barvě, tapet je spousta v obi či hobbymarketech. Polici určitě, nějaké hodiny, více to zůtulnit. Možná i polštáře na gauč.
Děkuji za podpis - je reálný a každá žena by se dle tohoto měla řídit - pak by neexistovaly ukňučenky a zouflalky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14679
15.6.15 13:49

Máme to obdobně, já už nad tím přemýšlím 6let :lol: v hale budeme mít fotky dětí…jen je musím ještě vyvolat, na jídelní stůl se chystám dát nějaký pěkný obraz, ale né a né na nějaký narazit. žádný se mi nelíbí. tak se chystám nějaký udělat sama, ale na to mi zatím nezbývá čas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
15.6.15 13:50

@lektorka tak nemusí být zrovna kytičkové, nálepek je spouuusta, stačí se podívat třeba na aliexpress. Jsou i různé nápisy a tak. Když se na ty fotky dívám, tak mi tam chybí něco vysokého nebo jak to popsat. Všechno je tak nějak „při zemi“. Dala bych tam ten pruh té tapety nebo něco podobného. Nebo ty fotky, cokoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.6.15 13:53
@Krista0671 píše:
@lektorka tak nemusí být zrovna kytičkové, nálepek je spouuusta, stačí se podívat třeba na aliexpress. Jsou i různé nápisy a tak. Když se na ty fotky dívám, tak mi tam chybí něco vysokého nebo jak to popsat. Všechno je tak nějak „při zemi“. Dala bych tam ten pruh té tapety nebo něco podobného. Nebo ty fotky, cokoliv.

Pruh tapety, tak nad tim take premyslim, ale ne od stropu dolu, spise na sirku u jidelniho stolu. To jsem nekde vydela a bylo to hezke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7552
15.6.15 13:53

Ahoj, promiň, ale kvůli jednomu roku bych to asi ani neřešila… pak se odstěhuješ nebude se ti to hodit, líbit… nechala bych to být a těšila se do nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný