Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Malý už dlouho pokašlává, ale ne žádný suchý kašel, ale pořádný chrchlání.Byla jsem s ním u doktorky, ta nám napsala jitrocelový sirup, ale už ho bere týden a pořád se to nelepší, dneska jdeme na kontrolu, tak snad nám napíše něco jinýho, ale zase bych nerad nějaký driák!Co omohlo na kašel Vám?Jsou nám 4měsíce.
Ahoj .Nám pomáhá Mucosolvan junior a na to,když to vleze na průdušky,nebo to dlouhu neodkašle,tak Lontermin.ten je fakt super..Ale teď nevím,jestli není jen na předpis. ![]()
Ahoj, Mucosolvan nebo Hedelix. Ovšem u nás je problém, že ne vždy to zvládneme jen s volně prodejnými sirupy a sedát o průdušky, takže pak přichází na řadu kombinace mukolytik se Spiropentem nebo Lonterminem, obojí je na předpis a samo nasazujeme až po poslechu u MUDr.
Ať jste brzo zdraví ![]()
Ahoj.Hedelix je super.Ale bacha na něj.Obsahuje silice,mýmu malému tak vyjel egzém,že to bylo děs.Takže bacha. ![]()
mi měli nějaký sirup z kaštanu,ale nevím jak se jmenoval,myslím že to byl prášek,doma jsme ho pak naředili a mohl se užívat jen určitou dobu a ten byl ale super…škoda že si nezpomenu na název,ale zkus se zeptat v lékarně…malý měl necelé 2roky,když ho užíval,teda 21měs…
Ahoj. Nám skvěle pomáhá a moc chutná Prospan. Může se používat už od narození. A je to přírodní výrobek. Já mohu jen doporučit!! ![]()
Přidala bych se k varování před Hedelixem - malý měl po něm průjem. Od té doby naštěstí nekašlal, takže neporadím, co použít. ![]()