Co na kašel?

672
25.8.10 08:07

Co na kašel?

Malý už dlouho pokašlává, ale ne žádný suchý kašel, ale pořádný chrchlání.Byla jsem s ním u doktorky, ta nám napsala jitrocelový sirup, ale už ho bere týden a pořád se to nelepší, dneska jdeme na kontrolu, tak snad nám napíše něco jinýho, ale zase bych nerad nějaký driák!Co omohlo na kašel Vám?Jsou nám 4měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
644
25.8.10 09:11

Ahoj .Nám pomáhá Mucosolvan junior a na to,když to vleze na průdušky,nebo to dlouhu neodkašle,tak Lontermin.ten je fakt super..Ale teď nevím,jestli není jen na předpis. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.8.10 09:35

Ahoj, Mucosolvan nebo Hedelix. Ovšem u nás je problém, že ne vždy to zvládneme jen s volně prodejnými sirupy a sedát o průdušky, takže pak přichází na řadu kombinace mukolytik se Spiropentem nebo Lonterminem, obojí je na předpis a samo nasazujeme až po poslechu u MUDr.
Ať jste brzo zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
25.8.10 10:10

Ahoj.Hedelix je super.Ale bacha na něj.Obsahuje silice,mýmu malému tak vyjel egzém,že to bylo děs.Takže bacha. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3963
25.8.10 11:54

mi měli nějaký sirup z kaštanu,ale nevím jak se jmenoval,myslím že to byl prášek,doma jsme ho pak naředili a mohl se užívat jen určitou dobu a ten byl ale super…škoda že si nezpomenu na název,ale zkus se zeptat v lékarně…malý měl necelé 2roky,když ho užíval,teda 21měs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wanda111
29.9.10 12:01

co na kašel?

Ahoj. Nám skvěle pomáhá a moc chutná Prospan. Může se používat už od narození. A je to přírodní výrobek. Já mohu jen doporučit!! :)

• Citovat
  • Upravit
Ivi
1839
29.9.10 20:39

Přidala bych se k varování před Hedelixem - malý měl po něm průjem. Od té doby naštěstí nekašlal, takže neporadím, co použít. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí