Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím. Mám pár dotazů na zkušené návštěvníky koncertů. Zítra jdeme na Kabáty. Koná se to na stadionu v CB. Žádná hitparáda to tam není, tak mě zajímá, mohu-li si vzít vlastní pití. Máme lístky pod pódium a nějak si nedokážu představit, jak budeme odbíhat pro pití a zase se vracet zpět. Myslíte, že i tady to bude tak hlídané jako třeba v O2 aréně? A s jakou rezervou se asi máme dostavit? Předem děkuji za odpovědi a kdyby jste někdo měl nějakou radu, co všechno si vzít a tak, sem s ní ![]()
@Terrinka93 jak kde, ale na větší koncerty se s pitím nedostaneš. na festival to samé
Jinak jsem pronesla vždy vše, ale mám na to známé
co se týče času - nikdy se nezačíná přesně, takže cca ta půlhodina předem bohatě stačí.
@martina.se no dobře pití teda vzdávám.. Půl hodiny? Ty jo my jsme mysleli tak tři hodky předem, aby si člověk stoupnul tam, kde bude chtít Stát celý večer..
@Terrinka93 píše:
@martina.se no dobře pití teda vzdávám.. Půl hodiny? Ty jo my jsme mysleli tak tři hodky předem, aby si člověk stoupnul tam, kde bude chtít Stát celý večer..
Ono si lidi stejně chodí průběžně pro pití, na záchod a tak nebo se někdy dělaj pauzy tak se dá procpat na slušný místa
určitě bych tam nestála 3 hodiny předem ![]()
@Kriss Tina píše:
Ono si lidi stejně chodí průběžně pro pití, na záchod a tak nebo se někdy dělaj pauzy tak se dá procpat na slušný místaurčitě bych tam nestála 3 hodiny předem
Já když chci stát vepředu, tak chodím také o 2-3 hodiny dřív
, a před koncertem raději moc nepiju, abych nemusela na záchod, protože pak bych se už na své místo dostat nemusela
. A mám zkušenosti, že většinou se dopředu procpat nedá, a to konkrétně i na Kabátech. Jinak já také nepouštím a jsem schopná se tam pohádat, protože když tam jdu o tolik dřív, přece nepustím před sebe někoho, kdo jde na čas.
Máme lístky přímo k pódiu a právě, že se mi taky nechce kvůli záchodu někomu přenechavat místo. Dekuju moc za reakce.
@Terrinka93 píše:
Máme lístky přímo k pódiu a právě, že se mi taky nechce kvůli záchodu někomu přenechavat místo. Dekuju moc za reakce.
lístky k pódiu neznamenají, že budeš stát v první řadě. Na to jsou třeba hodně ostré lokty.. ![]()
Koncert Kabatu co nechat doma Destnik, plastove a sklenene lahve, fotoaparat a v celem arealu bude zakaz koureni…To mam ze zdroje 5+2
Já si na koncerty beru malou kabelku a do ní jednu nebo dvě třídecové lahvičky s vodou, malou peněženku, kapesníky a mobil… Nikdo mi ještě tu mrňavou kabelku nekontroloval (ona fakt vypadá jako by se tam nic nemohlo vejít).
Na koncertech bývá hodně vedro, vydýcháno, nechci se ocitnout úplně bez tekutin.
@SAJ tak vzhledem k tomu, že je to venku na hřišti doufám, že nebude vydychano. Nechtěla jsem právě pít pivo, protože pak můžu na záchodě i spát. Chtěla jsem si namíchat s sebou něco nemocopudneho
ale tak nevadí. Kabelka se mi moc tahat nechce, bojím se, že v tom blázinci mi ji někdo vezme. No nejedu na severní, tak snad obyc koncert zvládnu. ![]()
Na kocncerty si beru s sebou víčka od pet lahví… u těch stánků s občerstvením ti z petky vyhodí víčko (prý bezpečnostní důvody
). Ale otevřená petka mě neskutečně vytáčí, nutí mě ji rychle vypít. Takhle si ji hezky zašroubuju a strčím do tašky ![]()