Čo na koncert - poraďte prosím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2707
24.5.15 14:02

Čo na koncert-poraďte prosím

Zdravím. Mám pár dotazů na zkušené návštěvníky koncertů. Zítra jdeme na Kabáty. Koná se to na stadionu v CB. Žádná hitparáda to tam není, tak mě zajímá, mohu-li si vzít vlastní pití. Máme lístky pod pódium a nějak si nedokážu představit, jak budeme odbíhat pro pití a zase se vracet zpět. Myslíte, že i tady to bude tak hlídané jako třeba v O2 aréně? A s jakou rezervou se asi máme dostavit? Předem děkuji za odpovědi a kdyby jste někdo měl nějakou radu, co všechno si vzít a tak, sem s ní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
24.5.15 14:07

@Terrinka93 jak kde, ale na větší koncerty se s pitím nedostaneš. na festival to samé :nevim: Jinak jsem pronesla vždy vše, ale mám na to známé :mrgreen: co se týče času - nikdy se nezačíná přesně, takže cca ta půlhodina předem bohatě stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.5.15 14:10

@martina.se no dobře pití teda vzdávám.. Půl hodiny? Ty jo my jsme mysleli tak tři hodky předem, aby si člověk stoupnul tam, kde bude chtít Stát celý večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.15 14:12
@Terrinka93 píše:
@martina.se no dobře pití teda vzdávám.. Půl hodiny? Ty jo my jsme mysleli tak tři hodky předem, aby si člověk stoupnul tam, kde bude chtít Stát celý večer..
:mrgreen: tak v tomto směru to fakticky neřeším, když už hodně, tak chodíme hodinu před, dáme si pití a pak se procpem :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
24.5.15 14:29

Ono si lidi stejně chodí průběžně pro pití, na záchod a tak nebo se někdy dělaj pauzy tak se dá procpat na slušný místa :D určitě bych tam nestála 3 hodiny předem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.15 14:43
@Kriss Tina píše:
Ono si lidi stejně chodí průběžně pro pití, na záchod a tak nebo se někdy dělaj pauzy tak se dá procpat na slušný místa :D určitě bych tam nestála 3 hodiny předem :D
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
24.5.15 14:56

Já když chci stát vepředu, tak chodím také o 2-3 hodiny dřív :), a před koncertem raději moc nepiju, abych nemusela na záchod, protože pak bych se už na své místo dostat nemusela :?. A mám zkušenosti, že většinou se dopředu procpat nedá, a to konkrétně i na Kabátech. Jinak já také nepouštím a jsem schopná se tam pohádat, protože když tam jdu o tolik dřív, přece nepustím před sebe někoho, kdo jde na čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.5.15 15:15

Máme lístky přímo k pódiu a právě, že se mi taky nechce kvůli záchodu někomu přenechavat místo. Dekuju moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.5.15 15:21
@Terrinka93 píše:
Máme lístky přímo k pódiu a právě, že se mi taky nechce kvůli záchodu někomu přenechavat místo. Dekuju moc za reakce.

lístky k pódiu neznamenají, že budeš stát v první řadě. Na to jsou třeba hodně ostré lokty.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.5.15 15:29

Koncert Kabatu co nechat doma Destnik, plastove a sklenene lahve, fotoaparat a v celem arealu bude zakaz koureni…To mam ze zdroje 5+2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.5.15 15:37

@barca.hrosik aha.. Tak děkuju moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3182
24.5.15 15:40

Neni zac. preji peknoou zabavu a at si to uzijes:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
24.5.15 15:57

Já si na koncerty beru malou kabelku a do ní jednu nebo dvě třídecové lahvičky s vodou, malou peněženku, kapesníky a mobil… Nikdo mi ještě tu mrňavou kabelku nekontroloval (ona fakt vypadá jako by se tam nic nemohlo vejít).

Na koncertech bývá hodně vedro, vydýcháno, nechci se ocitnout úplně bez tekutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
24.5.15 17:24

@SAJ tak vzhledem k tomu, že je to venku na hřišti doufám, že nebude vydychano. Nechtěla jsem právě pít pivo, protože pak můžu na záchodě i spát. Chtěla jsem si namíchat s sebou něco nemocopudneho :D ale tak nevadí. Kabelka se mi moc tahat nechce, bojím se, že v tom blázinci mi ji někdo vezme. No nejedu na severní, tak snad obyc koncert zvládnu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.5.15 20:23

Na kocncerty si beru s sebou víčka od pet lahví… u těch stánků s občerstvením ti z petky vyhodí víčko (prý bezpečnostní důvody :roll: ). Ale otevřená petka mě neskutečně vytáčí, nutí mě ji rychle vypít. Takhle si ji hezky zašroubuju a strčím do tašky :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!