Co na koupaliště
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Chlebík 123 píše:
Dali by jste kruh s rukavky a ještě nafukovací vestu? Nebo bez vesty, pojedem na koupaliště
Na koupaliště se snad chodí v létě. Takže asi jdeš do bazénu. Když dáš dítěti vestu, rukávky a ještě kruh, tak bude ve vodě trcet jako bojka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše:
Na koupaliště se snad chodí v létě. Takže asi jdeš do bazénu. Když dáš dítěti vestu, rukávky a ještě kruh, tak bude ve vodě trcet jako bojka.
Zakl. v listopadu založila diskusi, že jde s děckem na jezero, ten bazén právě není jistý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ovšem jestli provozujete s dětmi otužilecké plavání, tak si ráda přečtu tipy, jak na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždyť vůbec nepíše, že se jedná o dítě, třeba se ptá kvůli sobě. Já bych hlavně nezapomněla přibalit teplej zimní kožich na to slunění. A do vody neopren.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podle mě nějakej blázen v první diskuzi se ptala na to smaé dítěti je 6 let a ptá se na příští léto prý… asi nějaká obcese
- Citovat
- Upravit
@free333 píše:
Zakl. v listopadu založila diskusi, že jde s děckem na jezero, ten bazén právě není jistý
já myslím, že je to chlap, úchyl - žena si nedá nick chlebík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
já myslím, že je to chlap, úchyl - žena si nedá nick chlebík
Marně si lámu hlavu nad tím, co by mělo kohokoli rajcovat na diskuzi o rukávkách a plovacím kruhu
Ale tak každej jsme nějakej no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Marně si lámu hlavu nad tím, co by mělo kohokoli rajcovat na diskuzi o rukávkách a plovacím kruhuAle tak každej jsme nějakej no
- načítám...
- Citovat
- Zmínit