Co na lámavé vlasy?

1943
30.6.18 16:21

Co na lámavé vlasy?

Ahoj devcata. Mam problem, ze mi sice rostou vlasy, ale lamou se, takze je vlastne delka porad stejna. Chtela bych tak o 5- 10cm delsi. Driv jsem delsi mivala. Vlasy si barvim (zesvetluji), do konecku ale barvu nedavam. Pouzivam barvy Loreal Preference. Sampon i kondicioner mam Kerastase na poskozene vlasy, cesu se hrebenem teezer. Vlasy nosim vetsinou v culiku, protoze je mam jemne a zplyhle. Staci mi trochu si promnout konecky a uz mam nejake ulomky v ruce. Za 14 dni jdu na sestrihnuti poskozenych delek.
Mate VYZKOUSENE :nevim: nejake vitaminy nebo kosmetiku, ktera by mi pomohla zanechat vlasy krasne, aby rostly a nelamaly se? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30.6.18 16:44

Já si vlasy odbarvuju už pár let a po čase to u mě taky začaly odnášet konečky. Nejvíc mi pomohla bezoplachová péče. Bezoplachové kondicionéry střídám dva - Gliss Kur Ultimate Repair a Garnier Fructis Oil Repair Intense. Ten od Garnieru je hutnější, výživnější a ten jsem používala hlavně ze začátku, teď už ho používám jen jako oplachovací, jako bezoplachový jen den po barvení a kdykoliv kdy cítím, že vlasy potřebují vyživit. Na běžnou údržbu používám ten Gliss Kur - je to taková jemná lehounká pěna, dodá vlasům lesk a vlasy se nelámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
30.6.18 17:31

Minoxidil a biotin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
30.6.18 20:49

@janet9
Olaplex, mě pomohl.. ;) a na doma klidně na noc kokos. olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.18 13:52

Něco jako botox na vlasy

Já také měla po porodu problém s vlasy asi jako každá z nás… zkoušela jsem různé věci, ale nikdy mi nic moc nepomohlo… moje kadeřnice mi nakonec doporučila jeden výrobek v podstatě takový botox na vlasy, který jsem si potom mohla jednoduše aplikovat i doma… jsou to takové dvě ampulky které se smíchají dohromady a nanesou na vlasy… a musím říct, že jsem to na vlasech poznala hnedka a hlavně to ani není nijak drahé, takže mě to ani jako maminku na mateřské finančně nezatížilo.. jmenuje se to Botox Hair reconstructor elixír (2×12ml) ..taková růžovo bílá krabička s ampulkami… kdyžtak mi napiš zprávu a já ti klidně přepošlu odkaz kde jsem kupovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
22.8.19 19:22

Můžete mi prosím poradit co používáte na silně lámavé vlasy? Hlavně při mytí se jich uláme strašně moc. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
22.8.19 19:45

@market.km já měla Biosilk-tekuté hedvábí. Je to mrňavá ampulka ale vydržela mi 5m a to mám vlasy do půl zad. Dává se toho jen trošičku a krásně to voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
22.8.19 21:06
@AlcaBa píše:
@market.km já měla Biosilk-tekuté hedvábí. Je to mrňavá ampulka ale vydržela mi 5m a to mám vlasy do půl zad. Dává se toho jen trošičku a krásně to voní :lol:

A kde se to dá prosím pořídit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
22.8.19 21:22

@Azeretereza buď na netu a nebo já to kupovala v Douglas parfumerce. Okolo 90kč tuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
22.8.19 21:58
@AlcaBa píše:
@market.km já měla Biosilk-tekuté hedvábí. Je to mrňavá ampulka ale vydržela mi 5m a to mám vlasy do půl zad. Dává se toho jen trošičku a krásně to voní :lol:

Dle recenzí by to mohlo fungovat. Zkusím si to pořídit. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1602
23.8.19 08:38

@market.km uvidíte, mně to pomohlo že i kadeřnice si toho všimla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
23.8.19 08:41

Mrkni se na net na recenze na masku z býčích žláz, ta vede takových 30 let na trhu - název: Gestil Wonder.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.9.19 11:36

Docela mi vyhovuje kondicionér od Alterny (fialová řada), mnohem méně se mi teď mi lámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
15.10.19 15:04

Bohužel, to někdo tak má. To vám více vlasy už nemusejí ani dorůst. Zkusila jste změnit stravu, přidat nějaké vitaminy? Pokud ano, nepřemýšlela jste o prodloužení vlasů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí