Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj devcata. Mam problem, ze mi sice rostou vlasy, ale lamou se, takze je vlastne delka porad stejna. Chtela bych tak o 5- 10cm delsi. Driv jsem delsi mivala. Vlasy si barvim (zesvetluji), do konecku ale barvu nedavam. Pouzivam barvy Loreal Preference. Sampon i kondicioner mam Kerastase na poskozene vlasy, cesu se hrebenem teezer. Vlasy nosim vetsinou v culiku, protoze je mam jemne a zplyhle. Staci mi trochu si promnout konecky a uz mam nejake ulomky v ruce. Za 14 dni jdu na sestrihnuti poskozenych delek.
Mate VYZKOUSENE
nejake vitaminy nebo kosmetiku, ktera by mi pomohla zanechat vlasy krasne, aby rostly a nelamaly se? ![]()
Já si vlasy odbarvuju už pár let a po čase to u mě taky začaly odnášet konečky. Nejvíc mi pomohla bezoplachová péče. Bezoplachové kondicionéry střídám dva - Gliss Kur Ultimate Repair a Garnier Fructis Oil Repair Intense. Ten od Garnieru je hutnější, výživnější a ten jsem používala hlavně ze začátku, teď už ho používám jen jako oplachovací, jako bezoplachový jen den po barvení a kdykoliv kdy cítím, že vlasy potřebují vyživit. Na běžnou údržbu používám ten Gliss Kur - je to taková jemná lehounká pěna, dodá vlasům lesk a vlasy se nelámou.
@janet9
Olaplex, mě pomohl..
a na doma klidně na noc kokos. olej
Já také měla po porodu problém s vlasy asi jako každá z nás… zkoušela jsem různé věci, ale nikdy mi nic moc nepomohlo… moje kadeřnice mi nakonec doporučila jeden výrobek v podstatě takový botox na vlasy, který jsem si potom mohla jednoduše aplikovat i doma… jsou to takové dvě ampulky které se smíchají dohromady a nanesou na vlasy… a musím říct, že jsem to na vlasech poznala hnedka a hlavně to ani není nijak drahé, takže mě to ani jako maminku na mateřské finančně nezatížilo.. jmenuje se to Botox Hair reconstructor elixír (2×12ml) ..taková růžovo bílá krabička s ampulkami… kdyžtak mi napiš zprávu a já ti klidně přepošlu odkaz kde jsem kupovala ![]()
Můžete mi prosím poradit co používáte na silně lámavé vlasy? Hlavně při mytí se jich uláme strašně moc. Děkuji ![]()
@market.km já měla Biosilk-tekuté hedvábí. Je to mrňavá ampulka ale vydržela mi 5m a to mám vlasy do půl zad. Dává se toho jen trošičku a krásně to voní ![]()
@AlcaBa píše:
@market.km já měla Biosilk-tekuté hedvábí. Je to mrňavá ampulka ale vydržela mi 5m a to mám vlasy do půl zad. Dává se toho jen trošičku a krásně to voní
A kde se to dá prosím pořídit?
@Azeretereza buď na netu a nebo já to kupovala v Douglas parfumerce. Okolo 90kč tuším.
@AlcaBa píše:
@market.km já měla Biosilk-tekuté hedvábí. Je to mrňavá ampulka ale vydržela mi 5m a to mám vlasy do půl zad. Dává se toho jen trošičku a krásně to voní
Dle recenzí by to mohlo fungovat. Zkusím si to pořídit. Děkuji ![]()
@market.km uvidíte, mně to pomohlo že i kadeřnice si toho všimla ![]()
Mrkni se na net na recenze na masku z býčích žláz, ta vede takových 30 let na trhu - název: Gestil Wonder.
Docela mi vyhovuje kondicionér od Alterny (fialová řada), mnohem méně se mi teď mi lámou.
Bohužel, to někdo tak má. To vám více vlasy už nemusejí ani dorůst. Zkusila jste změnit stravu, přidat nějaké vitaminy? Pokud ano, nepřemýšlela jste o prodloužení vlasů?