Co na mykózu ve 27. tt?

Anonymní
10.3.15 08:23

Co na mykozu ve 27 tt ?

Ahoj, chtěla bych se zeptat, co zabírá na mykozu a kvasinky v těhu a hlavně je to volně prodejné? chtěla bych si skočit do lékárny pro takovou „první pomoc“ můj dr má dovču, takže se tam dostanu až v pondělí a to svědění mě prostě trápí :(…nikdy jsem to neměla, ani v prvním těhotenství a teď je to opravdu šílený… můžete mi něco poradit? děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sma
796
10.3.15 08:28

Já me obě glubule dají se koupit v lékárně i bez předpisů a me říkal Dr. ze nic jiného nemuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
10.3.15 08:30

A nemá zástup? Něco bych si nechala předepsat, než kupovat naslepo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5702
10.3.15 08:30

Ja dostala od dr. Candibene. Jakmile řekneš v lékárně že jsi těhotná doporučí pouze borax. globule a masticku fungicidin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.15 08:32

Tetraborixove globule snad to píši spravne :oops: :) jsou volné prodejné. Smí se jako jediné v těhotenství a v lékárně mi říkala lekarnice ze jsou i nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
10.3.15 09:31

Já k Dr. volala když sem mykózu měla a doporučil mi canesten combi pack. Krém a jedna zaváděcí tobolka. Hned úleva a druhý den naprostý klid a mimi je v pořádku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.15 11:27

A jak se pozná takový zánět? 8o já jsem z toho tak nesvá, já snad navštívím pohotovost můj dr je totiž 50 km daleko, tak se mi moc nechce tahnout s malým takovou dálku :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky