Co na skvrny?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
823
30.6.13 19:09

@joanee S tím mám dobré zkušenosti, dokonce odstranil i červenou řepu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.6.13 21:13

Denkmit mi odstraňoval čerstvé skvrny, musela jsem ale hned namočit, nicméně jsem teď zkoušela Vanish a musím říct, že mi vypral staré zaprané skvrny od kakaa, takže já jsem s ním spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
30.6.13 21:22

Pouzivam vanish primo na skvrny -vetsinu to zvladne, slunko (dela divy) a DrBeckhamm Dablik na skvrny - ja mam tu verzi na mastnotu a zatim to nezklamalo…
Ale na skvrny od mrkve asi funguje jen :vybodnout se na to :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
1.7.13 09:49

Skvrny od jakýchkoliv příkrmů (včetně rajčat, brokolice, špenátu, mrkve) z bodyček nejen bílých ale i vzorovaných likviduju Savem. Do kyblíku 3 l teplé vody, 1 víčko normálního Sava (žádnej Perex), namočím, zamíchám vařechou, nechám 10 minut, vymáchám, vyperu a jsou jako nový.
Proto taky kupuju bodyčka bílý nebo bílý s obrázkama, ne barevný.
Když si nejsem jistá, co to udělá, vyzkouším nejdřív na nějakým neexponovaným mís­tě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
1.7.13 20:02

Tak jsem nakonec zkusila vanish a světe div se, fakt mi to vypralo. Chlap má monterky samej olej a vždycky jsem to musela namáček jak blbec a teď super. Ještě zkusím na utěrky a pak hodím oko i na bodýčka. Sava se bojím.
A jaké máte zkušenosti s vanishem na bílí prádlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
1.7.13 20:04

@Hanula1212 až takové blbé zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
1.7.13 20:16

@zuzula.82 opravdu. Ať už bílý nebo růžový, u nás na skrvny teda moc nezabralo. A to jsem dala na skvrnu i do bubnu. Zkoušela jsem tedy jen gel, ne prášek. Ale je fakt, že náš malý je (s prominutím) čuně. Dlabe hlavně dobrůtky, od kterých ty fleky fakt nejdou vyprat. Dobré zkušenosti mám s mýdlem a tím gelem z DM, bílé věci do Sava (já teda do Perexu). Teď jsem koupila krabičku Nama, tak jsem zvědavá! Zkoušeli jsme i Ariel Professional a taky bez výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
1.7.13 20:19

@Hanula1212 Namo používám hodně, ale fakt nesnáším namáčení. Hmmm tak se nechám překvapit a uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8503
1.7.13 20:29

Já taky nerada namáčím, pak jen přesunuju mísu v koupelně z umyvadla do vany a zpět :-) Ale vyzkouším a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
22.5.18 09:35

Nedávno jsem objevila žlučové mýdlo (ne Jelen, ale opravdu žlučové) a pomocí něj jsem odstranila úplně všechno, co nechtělo pustit, dokonce i ty starší skvrny. :dance: Prádlo namočím, opatlám žlučovým mýdlem, nechám nějakou chvíli, pak hodím do pračky. Paráda. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
4.11.20 16:52
@Berry77 píše:
Proč sem rovnou nenapíšeš svoje rady?

Protože reklama na produkty, které prodává? Proto :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.20 07:40

@Rosary
Holky, já kdybych to měla vypisovat na mobilu všechno tak bych se zbláznila, ano je to nabídka produktu, ale mě osobně funguje velmi dobre, pokud budete chtit, tak vám poslu jakékoliv fotky produktu z Eurony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný