Co na teplotu kromě sirupu pro 5letého

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vesmírná drůbež
21.10.21 14:19

@ArumLily0 jsou i čípky Paralen 500mg. Čili pro dospělé.

• Citovat
  • Upravit
Vesmírná drůbež
21.10.21 14:21

Pak tu máme například Panadol Junior - 250mg.

• Citovat
  • Upravit
1870
21.10.21 16:30

@ArumLily0 Panadol cipky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
21.10.21 16:35
@unuděná píše:
Nic proti, ale moje prvňačka by mě teda hnala, kdybych jí chtěla dávat čípek :mrgreen: :mrgreen:

Třeba moje dítě z bolesti hlavy až zvrací a v téhle fázi mu podat cokoliv ústně, tak to okamžitě letí ven. Takže ač ještě o tři roky starší než to tvé, dobře ví, že pokud potřebuje rychlou úlevu, tak si ten čípek zavede. A zakladatelka psala, že její dítě prášek vyzvracelo.
Což teda trochu chápu, protože já paralenový prášky kdo ví proč taky zvracím (jiný ne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
22.10.21 06:55
@ugluk píše:
Třeba moje dítě z bolesti hlavy až zvrací a v téhle fázi mu podat cokoliv ústně, tak to okamžitě letí ven. Takže ač ještě o tři roky starší než to tvé, dobře ví, že pokud potřebuje rychlou úlevu, tak si ten čípek zavede. A zakladatelka psala, že její dítě prášek vyzvracelo.
Což teda trochu chápu, protože já paralenový prášky kdo ví proč taky zvracím (jiný ne).

Chápu, ale rozdrcený Paralen je hnus, to bych asi taky hodila šavli. Proto jsou ty sirupy a žvýkací tabletky pro děti šetrnější k žaludku. Situace tvého dítěte je dost speciální, osobně neznám dítě, které trpí na migrény (nebo tedy tak silné bolesti hlavy, ze kterých se zvrací), tímpádem mě tahle varianta ani nenapadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69030
22.10.21 16:01

@unuděná jo, rozdrcený bych taky nedávala. Já z toho taky nepobrala, jestli dítě zvracelo kvůli tomu paralenu drcenýmu (asi jo) nebo mělo natolik podrážděný žaludek, že by letělo cokoliv. Ještě si vybavuji své první dítě se zánětem ledvin, kdy mi ve fázi ještě před diagnózou taky vyblilo cokoliv, takže jsem dávala čípky (a když se stav nelepšil, mazala k doktorovi), prostě jsou situace, kdy je to jedna z variant, no. Jinak mi teda dítě taky samozřejmě preferuje sirup, když to chytneme včas, než se rozjede to zvracení, tak si taky bez debat čípek nevybere :mrgreen: Na čípky máme tip z neurologie, jsou i v dospělý verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí