Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
U nas ted dost leti magnetky a magneticka tabule a na Vanoce se chystam kupovat kuchynku ![]()
Tak dcerku v tomto věku zrovna začaly bavit různé kostky, prostrkávání čehokoliv čimkoliv, začala také skládat jednoduché puzzle. Ono hodně bude záležet co holčičku baví. U nás ty puzzle zůstaly, dcerka je hodně ráda skládá. Jinak ještě se hodně zajímala o číslice, písmenka apod.
Kuchyňku dcerka dostala až na vánoce před druhými narozeninami a bavila ji chvíli. To už nyní baví daleko víc synka, než dcerku ![]()
Takže spíš „praktické dárky“? Co povlečení s oblíbeným motivem.. Dětský příbor (my máme krásnou sadu od Tescomy)..
Hračky: ze stavebnic určitě Lego Duplo. Jinak malá vláčkodráha.. Kuchyňka, magnetky.. knížky se zvířátky.. Yookidoo kouzelný kohoutek do vany..
Houpaci konik, Lego Duplo, panenka s kočárkem, kreslici tabulka, velke knížky s tvrdými deskami a obrázky všeho možného (jako maji v Lidlu)
@Mia21 tak mojí malý bude v prosinci 14 měsíců. Panenka a kočárek… podle mě je to celkem brzy, ale já jí budu přesto dávat panenku na narozeniny, takže… proč ne. Dostane asi tatrovku
, pak různé hračky, ale to nechceš… Máte zahradu? Co hračky na zahradu a písek? Zaujala mě tady ta zmínka o tabuli a magnetkách, malá je do magnetek celá divá, má je na lednici a to se jí fakt líbí. Nemáte některá odkaz?
Male je 14 mesicu a s panenkou a kocarkem si jiz hraje. Vozi ji, prikryva a porad pusinkuje.. Takze myslim, ze neni brzy ![]()
Jde to dolů, ale dost blbě…Musela jsem vzit písek tekutej na to ![]()
Lego duplo, magnetická kreslící tabulka, vláčkodráha, provlékací labyrinty, flétnička, dřevěné kostky, kuchyňka, odrážedlo, řezání ovoce, piánko, stan či tunel, první puzzle, cd přehrávač + dětská cd…