Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj máte osvědčený recept, jak a čím vybělim žluté spáry kolem sprchového koutu? A dále co vám nejvíce pomáhá na vodní kámen na sprchový kout? Děkuji
Pulirapid na spáry, jinak savo ne vodní kámen - rozprašovač - bez chloru
HG výrobky mají něco na bělené spár i na vodní kámen…je to dobrá značka, koupíš v Tetě
@Lamátko nám se takhle usazuje mastnota a spina. Parkrat do roka použiju z Lidlu čistič spár a drhnu kartáčkem
Kdyz nepomuze niz s vyse zmineneho, tak pak jeste existuje barva na obnovu spar
@Lamátko píše:
Ahoj máte osvědčený recept, jak a čím vybělim žluté spáry kolem sprchového koutu? A dále co vám nejvíce pomáhá na vodní kámen na sprchový kout? Děkuji
Mas na mysli spary mezi kachlickami nebo silikon kolem sprchoveho koutu?
Já vše brala normálním savem, chvíli jsem to nechala působit a pak vydrbala houbičkou, vždy to pustilo.
Normalni ocet, naliju na kuchynskou uterku a necham cely den, pripadne jenom poleju. Pak vse vydrbu houbickou, drsnejsi stranou, nebo vezmu parnim cisticem. Levne a ucinejsi nez vsechny produkty, i ty co psali pouzivat jenom zredene…
@cecetka píše:
Mas na mysli spary mezi kachlickami nebo silikon kolem sprchoveho koutu?
Klidně obojí
Uplny zazrak na spary je sprej proti plisni Bref nebo i Savo proti plisni. Strikala jsem s nim v koupelne jedno misto a spary byly jak nove. Ted uz ho pouzivam na spary vsude.