Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky holky, mám otázku, malýmu asi rostou 3 zuby, má tam tři bílý čárky a je protivnej co na to? Mimo calgelu dávám a nezabírá.
Ahoj, mě doktorka řekla, že pokud malej pláče, že ho to opravdu hodně bolí a nejde odpoutat pozornost, mám mu dát nurofen čípek (i bez přítomnosti teploty). Tak jsem mu jeden dala a bylo po všem. Calgel nám nepomohl vůbec, ani kousátka, nic. Ale teda je fakt, že malinkej dokázal řvát celý odpoledne v kuse.
Ahoj, já dávám malé homeopatika Chamomillu CH9 a nám zabírá úplně skvěle
.
N8m Calgel taky vůbec nezabíral, Mundisal zabírá, ale je to na rozehnání přes den, večer se neobejdu bez sirupu…bohužel často
![]()
@janicka23 ahojda,já mám tedy přírodní zubní olej od Hádka a fakt zabírá, tak do 10min vždy přestala brečet, je krásně vonavej po bylinkách… ![]()
Tvrdou skývu z chleba do ruky. Čím myslíš, že to řešily naše maminy a prabáby? Chemiií? ![]()
@berry4 píše:
Tvrdou skývu z chleba do ruky. Čím myslíš, že to řešily naše maminy a prabáby? Chemiií?
to se někdy uprostřed noci dost těžko praktikuje, nebo večer, malá když ji berou ty zuby, tak nesnese ani to, aby na ni kdokoliv šáhnul, vše odmítá, jen hystericky pláče
@sad 1 studený čaj. Taky to vždy stačilo. Holky mi ho při růstu vypily třeba 2 flašky za noc. Samy. A neřvaly.
Tak ono ne každý dítě je natolik vyspělý, aby si strkalo do pusy skývu tvrdýho chleba. To si tam může dát rovnou chladivý kousátko. Malýmu vyrostl první zub ve 4 měsících a to si teda do pusy strkal maximálně prsty.
@berry4 píše:
@sad 1 studený čaj. Taky to vždy stačilo. Holky mi ho při růstu vypily třeba 2 flašky za noc. Samy. A neřvaly.
to buď ráda, protože tohle já mám všechno vyzkoušený a ani náhodou…
No já to vážně nikomu nepřeju, to, co zažíváme se zubama my. A to ji jeden zub rostě 5 měsíců, a ořve ho 3. A bohužel roste jeden po druhém…já se jen modlím, aby rostyl jednou aspoň dva, tři, najednou…
Příspěvek upraven 31.05.13 v 20:23
@dandysek docela hodně, jediné co zabere je chodi venku, to usne a kouká pak kolem ale taky hned když se dotne dásní začne pláč :-/
@dandysek a do toho mi odmítá jíst, všechno i flašku mi odmítá.