Prořezání zubů - stále teplota?

303
29.5.13 19:47

prořezání zubů-stále teplota?zkušenosti,rady prosím

Holky..dobrý večer přeju :)

malýmu rostou zoubky, dvojky důle..teda spíš dnes se prořezaly konečně ven..že už lezou špičky…myslela jsem že teploty hned odezní, ale teď jsem ho přeměřila, a má 38,1…dala jsem mu nurofen, aby měl klidnější noc…

tak se chcu zeptat…za jak dlouho po prořezání zoubů odezněly vašim miminkám tepoty? hned ten den? nebo za den, dva??? ráno vylezly…tak jsem myslela že už večer bude OK, a teplota je pořád…a nezdá se mi že by mu měl lést ještě nějakej jinej zub..jinak je zdravý-doufám teda…nerýmuje, nekašle nic…jen sem tam-ale to asi hraje, opakuje po taťkovi… ;)

děkuju za zkušenosti…
k mudr. zavolám pokud to do 2 dnů nepřejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
653
29.5.13 20:35

@hanourek Malý měl teplotu kolem 38 dva dny a pak ještě tři dny zvýšenou. Do toho vodovou rýmu a ty první dva dny průjem. Prostě hitparáda :). Prořezalo se mu pět zubů najednou. A protivný byl děsněéé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10349
30.5.13 14:37

@hanourek z vlastni zkusenosti nevim, ale segra ma chlapecka 14mesicu - prozrezali se mu teprve 4zoubky 2narore a 2 dole, ma vzdycky kazdych 14dni teplotku pres 38°, byl kvuli tomu na vysetrenich protoze meli podezreni ze s nim neco je kdyz ma tak casto horecky, a zjistilo se ze je to od tech zubu, uz by jich mel mit mnohem vic, ale jaksy nevylezly, takze ma vzdycky 3-4 dny horecky pak 14dni klid a pak znovu opakuje se to uz od 8mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
3.2.16 11:22

Kdo jste bojoval s teplotou při růstu zubů, jak dlouho vám trvalo horečkové období?

Malá měla teď třetí noc i přes 39°C, přes den je unavenější, pobledlá, ale bez teploty. Jen v noci to i přes Nurofen sirup leze nahoru. U doktorky jsem byla, vyšetřovala moč a CRP a nic zatím nenašla, máme přijít, pokud by se to nelepšilo. Nejsme ještě ke všemu doma, chytlo ji to na návštěvě u mamky zrovna noc před tím, než jsem chtěla jet domů. Teď nějak nemám odvahu ji ještě víc stresovat cestou, takže našeho pediatra po ruce nemám. Jen nevím, jak dlouho mám čekat na zlepšení, případně za jak dlouho mazat znovu k doktorovi. Nic jiného viditelného krom těch teplot jí není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
496
3.2.16 11:28

Kluk měl teplotu asi 2 nebo 3 dny. Lehce přes 39, ale jen v noci. Lezly mu všechny 4 stoličky. Přes den byl v pohodě.
Snad vás to brzo pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
3.2.16 12:29

4-5 dní co 14 dní, míval přes 39 i přes den. První den průjem. Nejedl a trápily ho i prdíky a nespal. On je tedy celkově od narození nespavec, když rostly zoubky, bylo to ještě horší. Nejhůř snášel špičáky. Pořád jsme lítali k doktorce, nechtěla věřit že to je jen od zoubků. Teď má všechny zuby a máme klid. Držím palce ať vás to brzo pustí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.