Co objednáváte na rohlik.cz? Tipy co objednat/neobjednat

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
26.12.20 20:48
@Bajina.P píše:
Super moc děkuju, tak ty sušenky přihodím!A na banán už jsem koukala, ale nějak jsem neměla odvahu… S čím je pak smažíš? :))

bud samotné, jen trochu osolíme, nebo je děláme s míchaným vajíčkem a cibulí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
26.12.20 20:51
@J_Doe píše:
@Everyone Nechci kazit radost, je fajn, že jsi s Košíkem spokojená… ale posledně se na Košík množí stížnosti - i mně před Vánoci 5litrový jablečný mošt zapomněli…Já proto raději využívám Rohlík - objednávám mléko i mléčné výrobky, ovoce, zeleninu… - kvalita spíš lepší než horší, takže spokojenost.

Mne jednou zapomněli půl nákupu :lol: ale ihned vrátili peníze. Ale s rohlíkem jsem taky měla potíže, daleko častěji než s kosikem. Nedodani zboží a pozdní příjezd velmi casto. Navíc se mi u rohlíku takřka nedařilo objednat jídlo ještě na ten den, a u košíku naklikam objednávku v 11 a nákup mám doma v 18, 19, šlo by asi i driv. Rohlík míval obsazeno i dva dny. Teď k nám nejezdi, takže jen Kosík.

Ale z rohlíku jsem měla rada Nemléko, a v 50% slevě před spotřebou zeleninové nebo ovocné svacinky, vždy jsem přihazovala k nákupu. A hamburgerove mléčné bulky byly spica :palec: mňam. A pak jsem si tam kupovala marks and spencer punčocháče, silonky, rovnou po více kusech pokaždé, a to mi tedy na košíku chybí moc. Nosila jsem denně do práce saty, tak jsem měla spotřebu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
26.12.20 20:52

@J_Doe
Jsem Maloměřice, rohlik sem nejezdi.

• Citovat
  • Upravit
643
26.12.20 20:58

Mně u nich sedly ty jejich krájené šunky, na nich teda ujíždím a normální balené beru už jen jako zálohu, že mají delší trvanlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
26.12.20 20:59
@Semtex píše:
Mne jednou zapomněli půl nákupu :lol: ale ihned vrátili peníze. Ale s rohlíkem jsem taky měla potíže, daleko častěji než s kosikem. Nedodani zboží a pozdní příjezd velmi casto. Navíc se mi u rohlíku takřka nedařilo objednat jídlo ještě na ten den, a u košíku naklikam objednávku v 11 a nákup mám doma v 18, 19, šlo by asi i driv. Rohlík míval obsazeno i dva dny. Teď k nám nejezdi, takže jen Kosík.Ale z rohlíku jsem měla rada Nemléko, a v 50% slevě před spotřebou zeleninové nebo ovocné svacinky, vždy jsem přihazovala k nákupu. A hamburgerove mléčné bulky byly spica :palec: mňam. A pak jsem si tam kupovala marks and spencer punčocháče, silonky, rovnou po více kusech pokaždé, a to mi tedy na košíku chybí moc. Nosila jsem denně do práce saty, tak jsem měla spotřebu.

Wooow, tak až teď jsem si všimla těch silonek, to je super tip! Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
26.12.20 21:02

Tak já musím říct, že jsem objednávala tak možná už 20× rohlik a prozatím vždycky přijeli včas (bydlíme v Praze ve Strašnicích), jednou mi zavolal řidič, že je blízko, jestli se nemůže stavit dřív a já zrovna byla doma…

Nikdy se mi nestalo, že by mi něco chybělo, jednou jsme si ani nevšimli, že nám chybí vody a večer mi přišel email, že mi za ně vrací peníze…

Košík byl taky fajn, ale kvalita ovoce a zeleniny byla horší, každopádně když mají na košíku zlevněný velký prací prášek a zrovna ho potřebuji, tak objednám nákup tam… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
27.12.20 12:19
@Everyone píše:
Rohlik nevim, ale vtirnu se s Košíkem, snad nevadí.
Dnes poprvé objednáno, pred chvilkou vybalení. Jsem nadšená za ušetřeny cas a vynos do 3.patra

Taky upřednostňuji Košík před Rohlikem.
Na Rohlíku mi opakovaně přivezli ovoce nebo zeleninu, která už nebyla tak úplně fresh.
U Košíku vždy bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gulas.medovy
27.12.20 13:03
@Everyone píše:
Rohlik nevim, ale vtirnu se s Košíkem, snad nevadí.
Dnes poprvé objednáno, pred chvilkou vybalení. Jsem nadšená za ušetřeny cas a vynos do 3.patra

Košík je nechutná sr@čka, všechno těsně před koncem data spotřeby nebo rozmlácené. Zlatý Rohlík, sice dražší, ale člověk si za kvalitu rád připlatí.

• Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
27.12.20 13:04
@Rachel_cz píše:
Taky upřednostňuji Košík před Rohlikem.
Na Rohlíku mi opakovaně přivezli ovoce nebo zeleninu, která už nebyla tak úplně fresh.
U Košíku vždy bez problémů.

Děláš si srandu, veškeré ovoce a zelenina z Košíku shnilé. Z Rohlíku z 90% čerstvé a kvalitní.

• Citovat
  • Upravit
gulas.medovy
27.12.20 13:06
@Bajina.P píše:
Tak já musím říct, že jsem objednávala tak možná už 20× rohlik a prozatím vždycky přijeli včas (bydlíme v Praze ve Strašnicích), jednou mi zavolal řidič, že je blízko, jestli se nemůže stavit dřív a já zrovna byla doma…

Nikdy se mi nestalo, že by mi něco chybělo, jednou jsme si ani nevšimli, že nám chybí vody a večer mi přišel email, že mi za ně vrací peníze…

Košík byl taky fajn, ale kvalita ovoce a zeleniny byla horší, každopádně když mají na košíku zlevněný velký prací prášek a zrovna ho potřebuji, tak objednám nákup tam… :)

První objednávka na Košíku a chybělo zboží asi za čtyři sta korun. U Rohlíku ani v době, kdy byli velmi vytížení, žádné takto velké potíže.

• Citovat
  • Upravit
3265
27.12.20 13:11
@gulas.medovy píše:
Děláš si srandu, veškeré ovoce a zelenina z Košíku shnilé. Z Rohlíku z 90% čerstvé a kvalitní.

Asi jak kde no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
27.12.20 14:07

@gulas.medovy
Ja včera mrkev papriky brambory- krasne zbozi

• Citovat
  • Upravit
26747
27.12.20 14:16

Kupuju tam všechno. Líbí se mi možnost nákup lékárny, drogerie, dětského zboží i balónky jsme tam sehnali. Holt vysokohorska přirážka, zas člověk nejde do obchodu pro brambory a u kasy kupuje tašku a dává 600 8) cokoliv bylo nekvalitní okamžitě bez fotek zkoumání vrátili peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.20 04:08
@Bajina.P píše:
Ahoj holky, jednou měsíčně objednávám na rohlik.cz, spíše vody, muži piva, mouky, co je těžké a nechce se mi nosit, ráda zkouším nové věci, výběr mají veliký, hlavně obdivuji uzeniny, sýry, exotické ovoce…

Co máte z rohlíku vyzkoušeno? Ráda bych vyzkoušela nové uzeniny, exotické ovoce, nové dražší sušenky… Cokoliv :)

Já objednávám pravidelně a mám vyzkoušené, že je vážně super:

-- avokádo (vždy je výborné), masitá rajčata, bylinky – ořechový chléb z Antonínova Pekařství plus makovka, tvarohový koláč – mléčná hamburgerová houska z Merhautova pekařství - opravdu vynikající – chléb podmáslový z Merhautova pekařství – farmářská šunka od kosti přímo z rohlíku – hummus z Marks&Spencer a Icelandu – Dublin Dairy - Irish cheddar red – bio sušenky - čokoládové hrudky s kokosem

Co bych už nekoupila: – rukolové pesto od farmáře – MeatPoint IQ Klobása bezdusitanová

Holky prosim, nikdy jsem na tomto nenakupovala, ale ted budu muset..bydlim v panelaku je moznost aby to ten rozvozce vybezl do patra a dal za dvere? Chci si toho objednat vice a kdyby me to slozil nekde dole u dveti tak budu muset vytahem na vicekrate a ohrozim koronou cely barak, nechci byt za biolog. zbran :roll:..uz takhle mam spatny pocit kdyz musim s odpadem dp kontaku.

• Citovat
  • Upravit
4928
29.12.20 04:46
@Anonymní píše:
Holky prosim, nikdy jsem na tomto nenakupovala, ale ted budu muset..bydlim v panelaku je moznost aby to ten rozvozce vybezl do patra a dal za dvere? Chci si toho objednat vice a kdyby me to slozil nekde dole u dveti tak budu muset vytahem na vicekrate a ohrozim koronou cely barak, nechci byt za biolog. zbran :roll:..uz takhle mam spatny pocit kdyz musim s odpadem dp kontaku.

Jo, kurýři Rohlíku ti to vezmou až k bytu.
Napiš jim do poznámky, že chceš bezkontaktní doručení před dveře a plať předem.
Popravdě řečeno nákup na několik výtahů už mi na ty chudáky kluky přijde trochu moc, ale formálně tam myslím limity nejsou (byly na počet položek v horkých fázích korony).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný