Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Bajina.P píše:
Super moc děkuju, tak ty sušenky přihodím!A na banán už jsem koukala, ale nějak jsem neměla odvahu… S čím je pak smažíš?
bud samotné, jen trochu osolíme, nebo je děláme s míchaným vajíčkem a cibulí…
@J_Doe píše:
@Everyone Nechci kazit radost, je fajn, že jsi s Košíkem spokojená… ale posledně se na Košík množí stížnosti - i mně před Vánoci 5litrový jablečný mošt zapomněli…Já proto raději využívám Rohlík - objednávám mléko i mléčné výrobky, ovoce, zeleninu… - kvalita spíš lepší než horší, takže spokojenost.
Mne jednou zapomněli půl nákupu
ale ihned vrátili peníze. Ale s rohlíkem jsem taky měla potíže, daleko častěji než s kosikem. Nedodani zboží a pozdní příjezd velmi casto. Navíc se mi u rohlíku takřka nedařilo objednat jídlo ještě na ten den, a u košíku naklikam objednávku v 11 a nákup mám doma v 18, 19, šlo by asi i driv. Rohlík míval obsazeno i dva dny. Teď k nám nejezdi, takže jen Kosík.
Ale z rohlíku jsem měla rada Nemléko, a v 50% slevě před spotřebou zeleninové nebo ovocné svacinky, vždy jsem přihazovala k nákupu. A hamburgerove mléčné bulky byly spica
mňam. A pak jsem si tam kupovala marks and spencer punčocháče, silonky, rovnou po více kusech pokaždé, a to mi tedy na košíku chybí moc. Nosila jsem denně do práce saty, tak jsem měla spotřebu.
Mně u nich sedly ty jejich krájené šunky, na nich teda ujíždím a normální balené beru už jen jako zálohu, že mají delší trvanlivost.
@Semtex píše:
Mne jednou zapomněli půl nákupuale ihned vrátili peníze. Ale s rohlíkem jsem taky měla potíže, daleko častěji než s kosikem. Nedodani zboží a pozdní příjezd velmi casto. Navíc se mi u rohlíku takřka nedařilo objednat jídlo ještě na ten den, a u košíku naklikam objednávku v 11 a nákup mám doma v 18, 19, šlo by asi i driv. Rohlík míval obsazeno i dva dny. Teď k nám nejezdi, takže jen Kosík.Ale z rohlíku jsem měla rada Nemléko, a v 50% slevě před spotřebou zeleninové nebo ovocné svacinky, vždy jsem přihazovala k nákupu. A hamburgerove mléčné bulky byly spica
mňam. A pak jsem si tam kupovala marks and spencer punčocháče, silonky, rovnou po více kusech pokaždé, a to mi tedy na košíku chybí moc. Nosila jsem denně do práce saty, tak jsem měla spotřebu.
Wooow, tak až teď jsem si všimla těch silonek, to je super tip! Moc díky!
Tak já musím říct, že jsem objednávala tak možná už 20× rohlik a prozatím vždycky přijeli včas (bydlíme v Praze ve Strašnicích), jednou mi zavolal řidič, že je blízko, jestli se nemůže stavit dřív a já zrovna byla doma…
Nikdy se mi nestalo, že by mi něco chybělo, jednou jsme si ani nevšimli, že nám chybí vody a večer mi přišel email, že mi za ně vrací peníze…
Košík byl taky fajn, ale kvalita ovoce a zeleniny byla horší, každopádně když mají na košíku zlevněný velký prací prášek a zrovna ho potřebuji, tak objednám nákup tam… ![]()
@Everyone píše:
Rohlik nevim, ale vtirnu se s Košíkem, snad nevadí.
Dnes poprvé objednáno, pred chvilkou vybalení. Jsem nadšená za ušetřeny cas a vynos do 3.patra
Taky upřednostňuji Košík před Rohlikem.
Na Rohlíku mi opakovaně přivezli ovoce nebo zeleninu, která už nebyla tak úplně fresh.
U Košíku vždy bez problémů.
@Everyone píše:
Rohlik nevim, ale vtirnu se s Košíkem, snad nevadí.
Dnes poprvé objednáno, pred chvilkou vybalení. Jsem nadšená za ušetřeny cas a vynos do 3.patra
Košík je nechutná sr@čka, všechno těsně před koncem data spotřeby nebo rozmlácené. Zlatý Rohlík, sice dražší, ale člověk si za kvalitu rád připlatí.
@Rachel_cz píše:
Taky upřednostňuji Košík před Rohlikem.
Na Rohlíku mi opakovaně přivezli ovoce nebo zeleninu, která už nebyla tak úplně fresh.
U Košíku vždy bez problémů.
Děláš si srandu, veškeré ovoce a zelenina z Košíku shnilé. Z Rohlíku z 90% čerstvé a kvalitní.
@Bajina.P píše:
Tak já musím říct, že jsem objednávala tak možná už 20× rohlik a prozatím vždycky přijeli včas (bydlíme v Praze ve Strašnicích), jednou mi zavolal řidič, že je blízko, jestli se nemůže stavit dřív a já zrovna byla doma…Nikdy se mi nestalo, že by mi něco chybělo, jednou jsme si ani nevšimli, že nám chybí vody a večer mi přišel email, že mi za ně vrací peníze…
Košík byl taky fajn, ale kvalita ovoce a zeleniny byla horší, každopádně když mají na košíku zlevněný velký prací prášek a zrovna ho potřebuji, tak objednám nákup tam…
První objednávka na Košíku a chybělo zboží asi za čtyři sta korun. U Rohlíku ani v době, kdy byli velmi vytížení, žádné takto velké potíže.
@gulas.medovy píše:
Děláš si srandu, veškeré ovoce a zelenina z Košíku shnilé. Z Rohlíku z 90% čerstvé a kvalitní.
Asi jak kde no ![]()
Kupuju tam všechno. Líbí se mi možnost nákup lékárny, drogerie, dětského zboží i balónky jsme tam sehnali. Holt vysokohorska přirážka, zas člověk nejde do obchodu pro brambory a u kasy kupuje tašku a dává 600
cokoliv bylo nekvalitní okamžitě bez fotek zkoumání vrátili peníze.
@Bajina.P píše:
Ahoj holky, jednou měsíčně objednávám na rohlik.cz, spíše vody, muži piva, mouky, co je těžké a nechce se mi nosit, ráda zkouším nové věci, výběr mají veliký, hlavně obdivuji uzeniny, sýry, exotické ovoce…Co máte z rohlíku vyzkoušeno? Ráda bych vyzkoušela nové uzeniny, exotické ovoce, nové dražší sušenky… Cokoliv
Já objednávám pravidelně a mám vyzkoušené, že je vážně super:
-- avokádo (vždy je výborné), masitá rajčata, bylinky – ořechový chléb z Antonínova Pekařství plus makovka, tvarohový koláč – mléčná hamburgerová houska z Merhautova pekařství - opravdu vynikající – chléb podmáslový z Merhautova pekařství – farmářská šunka od kosti přímo z rohlíku – hummus z Marks&Spencer a Icelandu – Dublin Dairy - Irish cheddar red – bio sušenky - čokoládové hrudky s kokosem
Co bych už nekoupila: – rukolové pesto od farmáře – MeatPoint IQ Klobása bezdusitanová
Holky prosim, nikdy jsem na tomto nenakupovala, ale ted budu muset..bydlim v panelaku je moznost aby to ten rozvozce vybezl do patra a dal za dvere? Chci si toho objednat vice a kdyby me to slozil nekde dole u dveti tak budu muset vytahem na vicekrate a ohrozim koronou cely barak, nechci byt za biolog. zbran
..uz takhle mam spatny pocit kdyz musim s odpadem dp kontaku.
@Anonymní píše:
Holky prosim, nikdy jsem na tomto nenakupovala, ale ted budu muset..bydlim v panelaku je moznost aby to ten rozvozce vybezl do patra a dal za dvere? Chci si toho objednat vice a kdyby me to slozil nekde dole u dveti tak budu muset vytahem na vicekrate a ohrozim koronou cely barak, nechci byt za biolog. zbran..uz takhle mam spatny pocit kdyz musim s odpadem dp kontaku.
Jo, kurýři Rohlíku ti to vezmou až k bytu.
Napiš jim do poznámky, že chceš bezkontaktní doručení před dveře a plať předem.
Popravdě řečeno nákup na několik výtahů už mi na ty chudáky kluky přijde trochu moc, ale formálně tam myslím limity nejsou (byly na počet položek v horkých fázích korony).