Co obléct 4,5měsíční na ven v takovém počasí jako dnes?

52
7.5.16 12:15

Co obléct 4,5měsíční na ven v takovém počasí jako dnes?

Zkušené maminky, poraďte co stačí obléknout do kočárku na 4 a půl měsíční, při takovém slunečném počasí. Ale zase mistama se zvedne silný vítr. Nechci malou přehrát.. A mám ji nechat v kočárku fusak? Je tenký.. díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
7.5.16 12:21

Předpokldám, že je v korbě? Tam nefouká… Koukni na teploměr, jestli tam není nhodou stejně, jak mte doma. Přikryla bych dekou, popřípadě, pokud ten fusak je jako deka, tak proč ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Soňa Zacharová
7.5.16 12:30

@misssiska Já dávám body s dlouhým rukávem, slabou mikinku a tepláčky v korbě mám lehkou deku na té malá leží a kdyby náhodou mám ještě jednu deku sebou na přikrytí.

• Citovat
  • Upravit
2345
7.5.16 12:34

Pokud je u vás dnes jako u nás, tak určitě bez fusaku, slabounké punčošky/tepláčky a body, klidně s krátkým rukávem a s sebou vzít slabší deku. V korbičce bude jak v pekle, pokud nebudeš celou dobu ve stínu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.5.16 12:37

Já mám doma třítýdenní a když jdu v tomhle počasí ven, tak mu přidám mikinu a čepici na to, v čem ho mám doma (buď overal nebo body a polodupačky), dám do kočáru a přikryju dekou a dám tam ten dekl na korbu.

• Citovat
  • Upravit
52
7.5.16 12:38

Ok díky moc za rady. A co cepicku? Tu asi určitě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.5.16 12:56
@misssiska píše:
Ok díky moc za rady. A co cepicku? Tu asi určitě?

mě by se syn teď v čepce uvařil, je sice už starší, ale ani na podzim jí moc neměl - musíš vědět, jestli se ti dcera hodně potí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
7.5.16 13:18

Podle mě je ideální jarní lehčí kombinézka a pod ni body. Miminko je rychle oblečené a není mu zima ani při případném vyndání z kočárku. Sebou deku a bavlněná čepička samozřejmostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí