Co obléct manželovi na Kata Mydláře?

714
6.10.11 11:12

Co obléct manželovi na Kata Mydláře?

Holky strašně dlouho jsme nikde nebyli a dnes večer vyrážíme do divadla Broadway na Kata Mydláře. Co mám dát manželovi na sebe? Já si vezmu kalhoty (něco jako společenské, ale kostkaté) a černé triko. Myslela jsem, že by mohl jít v džínách a košili (kostkaté). Přeci jen je to muzikál, tak nemusíme být až tak nastrojeni a manža má kromě džínů už jen kapsáče. :roll: Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28414
6.10.11 11:14

Já bych řekla, že klidně. I džíny jsou dneska brané jako spol.oděv. Asi tedy nejsou vhodné do opery, ale na muzikál klidně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7615
6.10.11 11:19

my chodíme s mužem často na muzikály a tak ta s džínama je fakt putna… klidně, určitě nebudete jediní ale na druhou stranu bych mu dala trošku společenštější košilu… a je to!!! Tak tam normálně chodí!!! I s tou kostkatou toho moc nepokaziš :-) Ať se Vám líbí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4886
6.10.11 11:20

my byli na Katu Mydlářovi v riflích a „trošku elegantnějším vršku“, Raqdek měl košili a sako a byli jsme střed… byli tam ale i lidi ve večerních róbách, i ve vytahaných mikinách a „skejťáckých“ botech… takže když nepůjdete otrhaní, budete průměr… :wink:
hezkou zá´bavu, nám se to moc líbilo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
6.10.11 11:23

Super! Děkuju moc! Ještě jsem mu tu našla černou košili, tak vezmem raději tu a pod to bílé triko. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný