Co dáváte pít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
29.9.08 21:09

A nešel by ten test dát sem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
30.9.08 11:22

Ahojky, taky bych prosila test nápojů na mail barbora.stavova@seznam.cz, díky moc!

Jinak k pití…s tím jsme měli od začátku potíže, nic jiného než granulované čaje a to ještě některé, třeba Hipp mu nechutná, takže jsem byla ráda aspoň za to, teď dětské čaje od Megafytu, ale musím malinko přisladit (občas med, občas třtinový cukr), neslazené nevypije :-( Ale přislazuji opravdu jen malinko, skoro to není cítit. No a teď začínám s čerstvými šťávami z odšťavňovače naředěnými vodou. To si taky občas dá.

Jinak se přidávám k sirupům YO, ale ne pro malýho, zatím jen pro nás, ale jednou mu ho taky dám :-)

A když jsme u toho pití..z čeho pijí vaši prckové? Já chci začít dávat už hrníček, není to v 15ti měsících brzy? Zatím máme ten velký Avent s pítkem od 18měsíců a z toho mu to jde dobře, jen prostě pije od malička méně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
30.9.08 11:41
Anonymni píše:
Přišel mi mailem test dětských nápojů, jestli někdo chcete poslat, napište e-mail.

Ahoj, taky prosim :-)
KarolinaML@seznam.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
3.10.08 20:30

Báro, my pijem z obyč hrnečku tak od 16 m, ale musím hrnek držet a dozorovat, protože ho moc a moc baví vodu bryndat, vylejvat nebo aspoň nabrat do pusy a vyprsknout. Jinak má pití v láhvi se sportovním uzávěrem (taková ta membrána), z té nic nevylije. Má ji kdykoliv k dispozici. Pak má ještě láhev s brčkem, a hrnek s pítkem z IKEA, ale z toho nejradši pití leje do kelímku, kterej si za tím účelem podá ze skříňky a pak se tím polejvá, nebo si v tom meje ruce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
3.10.08 21:03

Lasicko, díky za tipy na pítka :-) Malej taky umí pít z hrníčku, párkrát jsem mu dávala klasický hrnek, ale právě že mu ho musím držet, protože dělá přesně to, co popisuješ, já už bych právě chtěla, aby uměl pít hezky sám, ale to bych asi chtěla moc, že? Já teď objednala dva plastové hrníčky Tupperware, ty se nerozbijí, jen to bude asi zkrátka vylité všude :-) Tak uvidím, jak mu to půjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1283
7.10.08 20:32

bára - naše dítě se z hrnku naučilo pít samo, pořád měla flašku od Aventu se zeleným pítkem, pak ze dne na den jí nechtěla, tak jsem jí dala PETku se sportovním uzávěrem, to přišla na to, že když na ní dupne na zemi, tak to z ní vyteče:) takže jsem jí rychle zabavila a začaly jsme ze dne na den pít z brčka, za pár týdnů brčko začala vyhazovat a občas pije jen z hrnku, když nedělá blbosti tak se ani nepobryndá:) ráno a večer mlíko z hrnku z brčkem, a když jdem ven beru PETku se sport. uzávěrem. všechny tyto změny proběhly kolem 20M.

jo a jinak pijeme dětské čaje se šťávou YO nebo jen tu šťávu s vodou, nic jiného potvůrka nechce:) ještě tak max naředěné džusíky od Hippu, ale to se poněkud prodraží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9843
7.10.08 21:32

Tak hrnek s brčkem jsem ještě nezkoušela, já myslela, že přejdu rovnou na ten hrníček, ale třeba to půjde :) Brčka my zatím jen koušeme :-)

Já pořád přemýšlím, že taky začnu dávat sirup YO, pijeme ho doma, ale malýmu jsem ho zatím nedala, pořád se tak nějak bráním cukrům, ale stejně mu i luhovaný čaj musím přisladit, jinak ho nevypije :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.12.08 22:42

Šťávy

Malá měla do pěti měsíců problémy s bolestmi bříška. Když jsem se napila štávy Jupí, tak brečela jako o život. Myslím, že jsou dost chemické podle složení. Nyní si kupuji šťávu YO - je bez chemických konzervantů.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
6.12.08 22:52

Naše 4letá Klárka pije nejraději mléko s medem, ale zjistila jsem, že ji snadno nadchnu i pro obyčejnou vodu - stačí jít příkladem - napiju se a prohlásim, jak je ta pramenitá voda lahodná. Potom už jen koukám jak se nalejvá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
7.12.08 13:32

Tak my doma pijeme vodu a to i naše malá. Elišce pak ještě dělám čajím nebo jí občas dám zředěného Jupíka.

Jak jste se tu bavily o tom pití brčkem… naše malá umí pít z pet lahve se sportovním uzávěrem nebo i bez něj. Ale chtěla jsem jí koupit tu flašku s brčkem, jenže nevím, jak jí tím brčkem naučit pít.l

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí