Co po řemínkách na kyčle

136
18.12.15 23:01

Co po řeminkach na kycle

Co jste absolvovali s mimi po vyléčení kyčle řeminkami? Cvičili jste někdo něco? Mimi je v pořádku, nyní v 9m obchází nábytek. Fyzioterapeutka pořad nutí 1 cvik Vojtovky již cca 3 měsíce - nemá to konce - nevidím důvod cvičeni když je mimi OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5043
18.12.15 23:10

Necvicili jsme nic. Dceri je sundali v necelych peti mesicich. Dalsi vyvoj zcela normalni. Bude ji rok. Jeste sama nechodi, ale obchazi a leze zdatne. Opravdu nemam pocit, ze bychom cokoli zanedbali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
18.12.15 23:15

Dcera měla řemínky asi 2 měsíce, necvičili jsme nic. Hodně jsem nosila v šátku, vertikální poloha (ortoped chválil). Teď má Eli 4,5 a normálně chodí, běhá, sedí, cvičí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1414
19.12.15 07:32

Naše měla řemínky od 4 - 11 měsíců a po sundání jsme necvicili nic. Běhat nám zacla v roce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
19.12.15 08:31

Ahoj sama jsem je mela a po sundani jsem uz nemela nic a nic semnou mamka necvicila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
19.12.15 17:09

Nic jsme necvicili ani u jednoho dítěte. V současnosti syn 14 let, bez problémů, už ho na ortopce i vyřadili, že už nemusíme ani chodit na kontroly, vrcholové sportuje a dcera 3 roky, chodit začala v 9 měsících a lítala od začátku jako čert. Na kontroly chodíme teď už po 2 letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
19.12.15 20:40

Děkuji. Neznám nikoho z okolí, co jsi prošli řeminkami. Není to s kým probrat. Na rehabilitaci nas totiž pořad nutí do cvičeni Vojtove metody, což nejsem s mimi schopna provádět - ani ji neudržím jak sebou mrska, jsem rada ze ji přebalim. Normálně leze a stoupá k nábytku, začíná i obcházet, sedí již tak měsíc - proste vše normální, tak nechápu rehabilitacni - zřejmě je dnes moderní nutit lidi do Vojtovky. Děkuji vám všem moc za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
20.12.15 00:08

Ahoj, malá měla třmínky od 2 do 8 měsíců a taky jsme pak nemuseli cvičit, asi bych šla s děckem na neurologii a tam se jasně vyjádří dr jestli je potřeba vojtovka. A proč vás tam vůbec poslali? Kvůli těm kyčlím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.12.15 13:36

Šla jsem na vlastní triko, nechtěla jsem čekat na sundani řeminku - OK, ale myslela jsem, ze tam budeme chodit dokud malá začne lozit. Malá nyní obchází nábytek a fyzio to nějak netrápí, pořad ten stejný cvik a nemá to konce. Nejdřív se cvičili kulí oslabenemu břichu, prý to ma málo i teď - kdyby byla nějak svalové slabá tak ani neleží po 4, u toho se začíná břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
22.12.15 13:37

Ani by nelozila - preklep

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie