Co pomáhá na prdy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
270
20.12.15 21:51

Nám zabíral BabyCalm a já jsem každý den pila kmínový odvar a hodně to pomáhalo a tedy ještě cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2707
20.12.15 21:56

Já davala pokaždé Espumisan a kdybych měla další miminko, tak dávám opět. Plus probiotika od Swiss. A někdy masáž pupikem ale to mi nepřišlo, že by to nějak pomáhalo. Za mě tedy určitě před každým krmením Espumisan. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
20.12.15 22:04
@brunet1 píše:
Malé je dvacet dní…zatím dáváme probiotika, které tedy moc nezabírají…kojím, ale rozhodně nejím nic, co by ji mohlo způsobovat problémy. Je to šílený, když pláče a nemůžu ji pomoct…

no nevím, mě řekli v porodnici a i pediatr, že probiotika se dávají až od ukonč. 1.měsíce, no ale to je jedno

espumisan, infacol, lefax, sab simplex - všechno to jsou kapky pro úplné prťouse

jinak nám hodně pomohlo - teplá plínka na holý bříško, nebo teplá koupel, cvičit s nožičkama a dávat na bříško, ale taky nám bylo řečeno, že pokud je to kolika, tak nepomůže ani svěcená voda a musíme to vydržet a pokud jsou to jen zaražené prdy, tak něco z toho pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
20.12.15 22:07

Jo ještě fenyklový čaj - dělá se od Hippu od ukonč. 1.týdne a nebo to pij ty ať to jde do MM a já každý přebalování masírovala ve směru hodinových ručiček pupík Pupíkem a prdy šly ven krásně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.12.15 00:18

Možná mě tu někdo zastřelí, ale když malý měl zaražené prdíky, koupili jsme rektální rourku, pomazali domácím sádlem, strčili do zadečku a to byl fičák :oops:

Ale rozhodně bych to neaplikovala pravidelně. U nás to bylo jen tehdy, kdy už nezabíralo pohupování v náruči, poloha na tygříka, přiložení kolínek na hrudníček, hlazení bříška..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
21.12.15 07:46

Mě to příjde razantní postup, ale jestli to fungovalo :P :P :P :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
21.12.15 09:12

Děkuju Vám za vysvětlení :palec: :palec: :palec: :palec: