Co používáte na strie?

Anonymní
4.3.20 13:03

Co používáte na strie?

Už jsem z toho zoufalá :,( před tehu jsem byla taková akorát, v těhotenství mi dost narostlo bříško, od začátku jsem ho mazala bioilem, nicméně i tak se mi udělala na břiše a prsou ošklivé strie.. mažu do teď, každý den ale změny moc nejsou :( máte vy něco na strie? Je mi jasné že se jich úplně nezbavím, ale aspoň aby nebyly tak ošklivé? :,( Díky
PS. Na plastiku ani lejzry prachy opravdu nemam :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33616
4.3.20 13:10

Na to bohužel nic nepomůže, časem vyblednou ale pořád tam budou. Taky je mám, buď v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
4.3.20 13:11

Nepomůže nic. Jsem 15m po porodu a porad jsou dost vidět a to jsem ani nepribrala moc kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
4.3.20 13:13

Můžete mazat jak chcete, ale strie i tak mít můžete.. já také používám bioil a zesvětlují.. musíte tomu dát čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.20 13:22

Mojí dceři 14 popraskala kůže na bocích a stehnech. Je hubená, vysportovaná má 165cm a 50 kilo. Přesto má popraskaná stehna a boky. Nechápu, takže používá bioil, další strie se nedělají, ale ty udělané nemizí ani nesvětlají.

• Citovat
  • Upravit
447
4.3.20 13:54

Je to hodně dané i geneticky, podívej se na svoji maminku jestli má strie. Nic s tím neuděláš. Moje máma je po dvouch porodech a strie nemá, já sem po jednom porodu a taky žádné nemám ale od začátku těhotenství jsem mazala bi-oilem a cvičila sem. Moje kamarádka je po dvouch porodech a břicho má hodně popraskané ale vždycky říká že jí to je jedno, hlavně že má 2 zdravé děti. Časem ti to zesvětlá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
4.3.20 13:57
@Anonymní píše:
Už jsem z toho zoufalá :,( před tehu jsem byla taková akorát, v těhotenství mi dost narostlo bříško, od začátku jsem ho mazala bioilem, nicméně i tak se mi udělala na břiše a prsou ošklivé strie.. mažu do teď, každý den ale změny moc nejsou :( máte vy něco na strie? Je mi jasné že se jich úplně nezbavím, ale aspoň aby nebyly tak ošklivé? :,( Díky
PS. Na plastiku ani lejzry prachy opravdu nemam :roll:

Bříško má miminko nebo malé decko :nevim: ty máš břicho :mrgreen: k otázce na strie ti nepomůže nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
4.3.20 14:11

Mazani ti nepomuze ani svecenou vodou.. Strie praskaji ze spodnich vrstev kuze, ne od hornich. Vsechny ty predrazene kremy a oleje na strie jsou jenom tahak na penize. V prvnim tehotenstvi jsem se mazala kremem od Elasti q a mam par strii na bocich, kdyz jsem rychle ke konci otekla. Ve druhem tehotenstvi jsem se nemazala vubec nicim a zadna nova mi nepribyla… Je to taky dane geneticky. Podívej se na bricho svoji mame, jestli nejake ma.. Několik strii, co mam, tak do roka po porodu vybledly a nejsou skoro videt. Nic se s tim bohuzel delat neda. Slysela jsem, ze ani laser na to neni zadny zaruceny zazrak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
4.3.20 14:36

A jak dlouho jste po porodu? Me se na konci prvniho tehotenstvi udelaly osklive strie na stehnech i na prsou(pribrala jsem 22 kg), byla jsem z toho spatna a pak prestoze se tvrdi, ze uz nezmizi, tak me zmizely(nebo nejsou videt) a uz se nevratily ani v druhem tehotenstvi(a to zase+22kg).Jak zmizela prebytecna vaha, tak i ony nekam zmizely a to moje mama ma fakt osklive bricho(ale ma porad dost nadvahu) :nevim:.Takze nadeje umira posledni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
4.3.20 18:13

Na uz vznIkle strie zkuste sipkovy olej. Ma velmi dobre hojive ucinky na jizvy.
Ja si delam domaci a mam ozkouseno jak na strie tak na jizvy po operaci nohy. Jizvy samozrejme nezmizi, ale olej jim velmi pomohl k rychlemu zesvetlani a stazeni. Kombinuju s kineziotapingem, primo cross tape na jizvy, i na strie, opet to pomaha jizvy stahnout aby nebyly tak siroke a zaroven jim zabranuje jit mimo rovinu kuze okolo.
No a samozrejme drzet vahu, nadvaha jalymkoliv jizvam vubec neprospiva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková