Co pro děti na hraní venku?

660
26.2.12 17:23

co pro děti na hraní venku?

Zdravím všechny, Za chvíli budeme slavit první rok a každý se nás ptá co bychom chtěli.S čím si vaše děti rádi hrají venku?Chtěla bych něco co by vydrželo a bavilo ho i až bude větší. Napadla mě trampolína(větší se sítí)ale s tím manžel nesouhlasí,tak nevím co. limit je tak kolem 3000,– ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ema N.
26.2.12 17:39

trampolina je super, ale nas maly ma radeji piskoviste, velke auto (nakladak), potom klouzacku a houpacku… ;) Jestli je limit 3tis., tak mozna na zahradu nejakou konstrukci s houpackou, klouzackou a piskovistem… :pankac:

• Citovat
  • Upravit
4989
26.2.12 17:46

kyblik s vodou a stetec, natirat plot a cmarat po chodniku je nejlepsi zabava :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.2.12 17:48

Trampolína je super. Kupovali jsme, když byly dceři 2,5 roku. Na pískovišti si taky určitě vyhraje, to máme vyzkoušené. Houpačku i klouzačku máme- taky se využijou. Klouzačku bych doporučovala už trochu větší, ne tu malinkou. Nic víc nemáme, tak nevím co ještě by se dalo.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ŠárušN
26.2.12 18:07

Já bych radila pískoviště nebo houpačku se skluzavkou (vyrábí můj manžel :-) ) Nabo takovou tu velkou tatrovku, nebo odrážedlo. Jo, a ještě je fajn takový šlapací traktor :-)

• Citovat
  • Upravit
660
26.2.12 18:12

Odrážedlo ( motorku i auto),tříkolku a spoustu hraček na doma už máme spoustu(po starších bratrancích) tak jsem právě myslela,nějaký set houpačka klouzačka či tak něco,ale nevím jestli se to dá do tohoto limitu sehnat.Trampolína by se milíbila nejvíc(i proto že by zabavila starší návštěvy :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
26.2.12 18:28

Pískoviště, z toho byl nadšený i teď v zimě, když ho objevil pod sněhem. Jinak v létě bazén. Pak možná nějaké to odrážedlo, ale to jsme ještě nezkoušeli, jestli ho bude bavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.2.12 19:01

A myslíte že je blbost trampolína k 1.roku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
26.2.12 19:11

Trampolínu takhle brzo neužijete. Koupila bych to pískoviště, houpačku, skluzavku, houpací zvířátko a malý bazének. Děti u toho řádili celé léto a neomrzelo je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
26.2.12 19:15

u nás vede pískoviště, bazének, houpačka… trampolínu bych nechala až tak ke 3.narozeninám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
26.2.12 19:20

kdepak se dá za rozumnou cenu sehnat nějaká skluzavka,či houpačka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resuzt
26.2.12 19:20

Ahoj, tak já jsem pro trampolínu. Naše malá v ní strávila léto. Mame malou „osobní“ v průměru 1.40 m se sítí a v létě jsme to využili jako ohrádku. Malá se tam válela, hrála, celý den na čerstvém vzduchu, my si mohli i odskočit, pač z toho fakt nevyleze. Na družstevní zahradě máme 4.60 m a všichni prckové od půl roku si tam taky užívají pohupování, pak bezpečného lezení , někteří i prvních krůčků a prvních bezbolestných pádů. Zkušenosti s dcerou (září 2010)+ další dvě děti 05/2010, 07/2010. Všechny byly v té trampolíně strašně rády, dokud jim tam nevlezli starší sourozenci a chtěli skákat. Jinak ještě určitě pískoviště + příslušenství, houpačka, skluzavka. Resut

• Citovat
  • Upravit
660
26.2.12 19:27

Jakou značku a odkud máte? Je jich tolik,že nevím kterou kdyžtak vybrat?Není malá? Skáčou v ní v poho i starší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Resuzt
26.2.12 19:46

Jestli je to na mě, tak ta 1.40 má na skákání plochu asi 1m, měli jsme to dovnitř na zimu pro vybití velmi aktivního 2.5 leťáka. Moc nepruží, ale trochu ano. Jak pak poznal tu velikou (4.60m), tak malá byla zapomenuta, využívala ji dcera, občas do ní ještě vleze, aby se spolu pohoupali. Do velké se vejde i 8 dětí vě věku 2.5- 9 let, ty větší musí být tolerantní, je tam velmi poznat váha skákajícího. Malou máme Insportline, velkou kupovanou tady, taky ve slevě:
http://www.hawaj.cz/…lina-79.html. Kupovaná na podzim 2010 a slouží dobře. máme bez schůdků, decka lezou po lavičce. Resut

• Citovat
  • Upravit
660
26.2.12 19:57

Jů, já myslela nějakou kolem 180cm, větší bychom neměli kam dát, i s touto to bude asi boj.Tu velkou máte pře zimu kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák