Co říct na pohovoru?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lleennttiillkkaa píše:
Dík, tak to jste mě uklidnili. Jako já jsem trošku zmatkař, takže v úvodu jsem se samozřejmě předvedla, jelikož jsem vzlezla do špatné budovy. Nicméně mi pán říkal, že nejsem první ani posledníTakže už ten úvod mě trošku rozhodil.
Na pohovoru jsem byla naposledy před 12 lety. Další zaměstnání jsem dostala tak nějak,,zadarmo,,
Verte, ze i clovek, co pohovor vede je nervozni…obzvlast dnes, kdyz nejsou lidi..stalo se mi x krat, ze mi uchazeci nabizenou pozici odmitli..myslete na to a bude se Vam na pohovory chodit snaz (i kdyz verim, ze to nebude nutne) nejste v pozici, ze Vy jdete zebrat o praci..oni nekoho shani a za dobrou osobu budou vdecni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa tak nevím, pečovatelek je naprostý nedostatek, dobrých pečovatelek tragický nedostatek, a oni po vás chtějí na pohovoru nějaké chytáky
a z nějakých řečiček těžko poznají, jaká budeš pečovatelka - přijde mi to od zaměstnavatele poněkud praštěné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že vzhledem k pozici na kterou se hlásíš, jsi odpověděla skvěle. Držím palce, ať to klapne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Melodie91 píše:
Verte, ze i clovek, co pohovor vede je nervozni…obzvlast dnes, kdyz nejsou lidi..stalo se mi x krat, ze mi uchazeci nabizenou pozici odmitli..myslete na to a bude se Vam na pohovory chodit snaz (i kdyz verim, ze to nebude nutne) nejste v pozici, ze Vy jdete zebrat o praci..oni nekoho shani a za dobrou osobu budou vdecni
To jsi mi připomněla můj první pohovor. Venku sníh s deštěm, silný vichr a já měla nové kožené rukavice. Personalistka mě uvítala hned ve vstupní hale a prej: „Proboha, co se vám stalo?“ Já, že nic, tak mi pokynula k zrcadlu nalevo ode dveří. Dostala jsem záchvat smíchu. Byla jsem jako když jdu na karneval za čerta. Jak foukal ten silný vichr a pršelo, odhrnovala jsem si vlasy z čela a ta kůže potvora pustila barvu. Personalistce jsem osvětlila celou situaci, načež ona se taky se mnou od srdce zasmála. Mimochodem, tu práci jsem pak dostala. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MartinaIrena píše:
To jsi mi připomněla můj první pohovor. Venku sníh s deštěm, silný vichr a já měla nové kožené rukavice. Personalistka mě uvítala hned ve vstupní hale a prej: „Proboha, co se vám stalo?“ Já, že nic, tak mi pokynula k zrcadlu nalevo ode dveří. Dostala jsem záchvat smíchu. Byla jsem jako když jdu na karneval za čerta. Jak foukal ten silný vichr a pršelo, odhrnovala jsem si vlasy z čela a ta kůže potvora pustila barvu. Personalistce jsem osvětlila celou situaci, načež ona se taky se mnou od srdce zasmála. Mimochodem, tu práci jsem pak dostala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit