Co říct na pohovoru?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4731
21.10.19 19:13
@lleennttiillkkaa píše:
Dík, tak to jste mě uklidnili. Jako já jsem trošku zmatkař, takže v úvodu jsem se samozřejmě předvedla, jelikož jsem vzlezla do špatné budovy. Nicméně mi pán říkal, že nejsem první ani poslední :-D Takže už ten úvod mě trošku rozhodil.
Na pohovoru jsem byla naposledy před 12 lety. Další zaměstnání jsem dostala tak nějak,,zadarmo,,

Verte, ze i clovek, co pohovor vede je nervozni…obzvlast dnes, kdyz nejsou lidi..stalo se mi x krat, ze mi uchazeci nabizenou pozici odmitli..myslete na to a bude se Vam na pohovory chodit snaz (i kdyz verim, ze to nebude nutne) nejste v pozici, ze Vy jdete zebrat o praci..oni nekoho shani a za dobrou osobu budou vdecni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76464
21.10.19 19:25

@lleennttiillkkaa tak nevím, pečovatelek je naprostý nedostatek, dobrých pečovatelek tragický nedostatek, a oni po vás chtějí na pohovoru nějaké chytáky :nevim: a z nějakých řečiček těžko poznají, jaká budeš pečovatelka - přijde mi to od zaměstnavatele poněkud praštěné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
21.10.19 19:26

Myslím, že vzhledem k pozici na kterou se hlásíš, jsi odpověděla skvěle. Držím palce, ať to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25086
21.10.19 19:59
@Melodie91 píše:
Verte, ze i clovek, co pohovor vede je nervozni…obzvlast dnes, kdyz nejsou lidi..stalo se mi x krat, ze mi uchazeci nabizenou pozici odmitli..myslete na to a bude se Vam na pohovory chodit snaz (i kdyz verim, ze to nebude nutne) nejste v pozici, ze Vy jdete zebrat o praci..oni nekoho shani a za dobrou osobu budou vdecni :-)

To jsi mi připomněla můj první pohovor. Venku sníh s deštěm, silný vichr a já měla nové kožené rukavice. Personalistka mě uvítala hned ve vstupní hale a prej: „Proboha, co se vám stalo?“ Já, že nic, tak mi pokynula k zrcadlu nalevo ode dveří. Dostala jsem záchvat smíchu. Byla jsem jako když jdu na karneval za čerta. Jak foukal ten silný vichr a pršelo, odhrnovala jsem si vlasy z čela a ta kůže potvora pustila barvu. Personalistce jsem osvětlila celou situaci, načež ona se taky se mnou od srdce zasmála. Mimochodem, tu práci jsem pak dostala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
22.10.19 21:27
@MartinaIrena píše:
To jsi mi připomněla můj první pohovor. Venku sníh s deštěm, silný vichr a já měla nové kožené rukavice. Personalistka mě uvítala hned ve vstupní hale a prej: „Proboha, co se vám stalo?“ Já, že nic, tak mi pokynula k zrcadlu nalevo ode dveří. Dostala jsem záchvat smíchu. Byla jsem jako když jdu na karneval za čerta. Jak foukal ten silný vichr a pršelo, odhrnovala jsem si vlasy z čela a ta kůže potvora pustila barvu. Personalistce jsem osvětlila celou situaci, načež ona se taky se mnou od srdce zasmála. Mimochodem, tu práci jsem pak dostala. :srdce:
:lol: :lol: :lol: to je boží
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat