Co říkáte na Bulharsko?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3432
17.3.10 08:57

Co říkáte na Bulharsko?

Holky, tak my pořád zvažujeme nějaký ten Řecký ostrov - Rhodos, Zakynthos nebo Kos, možná i Kréta, ale ted manžel přišel s tím, co kdybychom zkusili Bulharsko. Já nevim, pořád mám nějak zafixované, že to není nic moc, ale známí říkali, že to tam je ted úplně jiné, čisté, služby na úrovni a levno, teda levnější než v Řecku.
Jaké jsou vaše zkušenosti s nedávným pobytem v Bulharsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3201
17.3.10 09:17

Ahoj, tak manzel je Bulhar. Bulharsko miluju a nemam rada reci o „neporadku“ Bulharska. Je to proto, ze Cesi jezdi pouze do „ceskych“ oblasti viz. Primorsko a skutecnou zemi vubec neznaji. Vetsina cizincu a domacich jezdi na Slunecni pobrezi, kde je to bomba!!!
Prispevkem sem se te nechtela osobne dotknout, jen me cestovatelske barbarstvi Cechu fakt vytaci…pac jet do 1 mista, valet se na plazi, nevystrcit nos a pak hodnotit „kultivovanost“ dane zeme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
17.3.10 09:20

Pokud jde o čistotu, tak osobně bych řekla, že Řecko je mnohem špinavější než Bulharsko. Já mám teda s Bulharskem výborné zkušenosti! A je fakt, že je tam levněji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
17.3.10 09:25

Byla jsem v Bulharsku sice už před 3mi lety a byla jsem spokojená…Přítelovo dcera měla 3 roky a moc si to užila.U hotelu byl bazén a dětské hřiště,hotel mimo centrum,spíš menší,ale pěkný,na pláž to sice bylo asi 10 minut cesty,ale žádná hlava na hlavě…měli jsme štěstí,že jsme byli tak nějak „mimo davy“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65288
17.3.10 09:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9044
17.3.10 09:34

Mi jsme byli v Bulharsku pred 3 lety a rozhodne se me tam libilo vic nez v Chorvatsku.Byla jsem tam maximalne spokojena.A doufam,ze brzo se tam zas vydame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
17.3.10 09:38

Ginche, v pohodě,já jsem se zase nechtěla nikoho dotknout nějakými negativními řečmi o Bulharsku. :-) Jak říkám, nikdy jsem tam nebyla, takže nemám osobní zkušenost, známí, co v Bulh. byli, přijeli nadšení a byli taky na tom Slun. pobřeží. :palec: Takže pokud Bulharsko, tak určitě tam.
Jo a jinak máš pravdu, máme v úmyslu se upíchnout na jedno místo a celý den proflákat na pláži nebo někde u bazénu, doma se naběhám až až. :lol:
A ještě jedna otázka - jak je to s All inclusive v Bulh.? Co tam podávájí za jídlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
17.3.10 09:43

Ahoj my jsme byli v Bulharsku před třemi lety a před rokem a letos se tam taky chystáme. Byli jsme tam moc spokojeni. Každou chvilku jsme viděly uklizečku jak něco uklízí, nádherná čistota všude. Lidi příjemný, a dobře jsme se s nimi dorozuměly.Jídlo bylo také dobré, podobné našemu a dětem chutnalo. Byly jsme na Slunečním pobřeží, které je moc vhodné pro děti, protože je tam mírný vstup do moře. A letí se tam jenom dvě hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
17.3.10 09:53

Anduli pocitej s tim, ze pri AI se podava odlisne jidlo, je to hotel od hotelu. Pokud chces ochutnat tradicni bulharskou kuchyni v zadnem hotelu ji nedostanes, jen jakoby naznak :wink: Pokud se spokojite s klasikou stredoevropskeho standardu, tak to je vsude. Jinak pokud chcete ochutnat neco bulharskeho, doporucuji čuška burek, kefte, mlečna salata a musaka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
17.3.10 10:01

Anduli já tam byla dvakrát a jeslti pojedem tak zase do Bulharska :palec: Lepší jak chorvatsko a člověk si tam může dovolit chodit na jídlo a nepřipadne si tam jak chudák.Moře písek prostě nádhera :palec:Byli jsme na Slunečném pobřeží a v Primorsku.Příště bude zas Slunečné :-D My měli jen snídaně a na ostatní jídlo jsme chodili každý den někam jinam.Ale jídlo je tam jak u nás jen mají všude víc zeleniny :palec: Já teda doporučuju :lol:

Příspěvek upraven 17.03.10 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1176
17.3.10 10:02

Holky, mám prosbu, mohly byste dát odkaz na hotel kde jste byly? Také o tom uvažujeme (budeme mít dvouleťáčka a mimčo, takže chceme jen někam poblíž) a ráda bych někam kde je to ověřené od nějaké maminky s dítkem :) Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
17.3.10 10:10

Ještě bych se při výběru zaměřila, aby cestovka měla u pláže vyhrazené svoje místo se slunečníkama.My to poprvní něměli, podruhé jak jsme tam byli tak ano a bylo to lepší, prostě svoje místo pod slunčníkem.Každá ta cestovka tam má vyhrazený svůj prostor a pokud k ní nepatříš tak tě tam nepustí.To si tam hlídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
17.3.10 10:17

Ahooj, Aluš! :lol:
Díky za info, holky, to je fakt k nezaplacení být informován.. :pankac:
Tak jsem se ted v rychlosti mrkla na Firo tour a líbí se mi hodně toho:
 http://www.firotour.cz/…otva-bko255/

Akorát mě teda celkem zaráží ta cena - přes 20tis. na 11 dní jen se snídaní.. 8-o Kdybychom si teda chodili někam na jídlo, tak to vyjde asi jak? Přibližně jak u nás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
17.3.10 10:18

Aha, Alo, to by mě nenapadlo s těmi slunečníky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
17.3.10 10:19

Byli jsme v Bulharsku, když byly Honzíkovi necelé 2 roky. Koupili jsme ale pro jistotu pobyt ve 4* hotelu s all intensive. Vyšlo to celkem levně. Bylo to super, i když teda být jinde než na pláži jsem si netroufla - rozbité silnice, špína. Navštívili jsme i místní pohotovost (jeli jsme taxíkem), byli zlatí, i když ten rengten měli zjevně už několik desítek let.

Jela bych klidně zase, ale pouze do 4* hotelu s dětským hřištěm a bazénkem (v moři jsou někdy dost vlny) a do letoviska s nemocnicí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí