Co říkáte na tento bazén?

1762
22.6.12 22:46

co říkáte na tento bazén ?

Ahoj, 2 roky jsme měli bazén Tampa. Bohužel nám asi kočka protrhla ten nafukovací kruh a tak jsme hojně zalili přes noc nechtěně zahradu :zed: už bych ho nechtěla. Stěna je pevná, ale ten nafukovací kruh je naprd. Ikdyž byla dírka malá, zalepit pořádně nejde a nebo je ještě nějaká další. Chceme pořídit nový, ale bohužel momentálně nejsou k dispozici finance na plechový, který se pohybuje od 6000. Našla jsem na aukru tento, ale nejsem si jistá, jestli to nebude další šmejd. Máte ho někdo doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
22.6.12 22:48

Ještě přidám popis :

BAZÉNY, které v našem sortimentu jsou vyrobeny z velmi odolného, ​​třívrstvého PVC nové generace, vyztužená polyesterová síťka a natažená na rámu z pozinkovaných trubek z oceli. 0.45 mm tloušťka dna, tloušťka stěny 0.60 mm.

Konstrukce je velmi pevná a stabilní. Drží tvar a dá se o ní opřít.
JSME PŘÍMÝ DOVOZCE A NABÍZÍME VELKOOBCHODNĚ.
BAZENY MAJÍ CERTIFIKÁTY CE.

BAZÉN S KONSTRUKCÍ 305X76 + FILTRACE
VČETNĚ KRYCÍ PLACHTY + PODKLADOVÉ IZOLAČNÍ PLACHTY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.6.12 22:51

Jakou to ma filtraci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
22.6.12 22:52

A kolik stoji? ten mel tusim tchan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
22.6.12 22:58

Taky jsme měli s nafukovacím prstencem a loni nám ten prstenec na tisíc kousků protazily kroupy i přes plachtu :pocitac: Jediný co mě těší, je, že jsme ho nekupovali, ale dostali jako dárek…škoda no, byl velkej 5m.
takže pokukujem po jiným a ráda se tu inspiruju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.6.12 23:14
@mishka2 píše:
Ahoj, 2 roky jsme měli bazén Tampa. Bohužel nám asi kočka protrhla ten nafukovací kruh a tak jsme hojně zalili přes noc nechtěně zahradu :zed: už bych ho nechtěla. Stěna je pevná, ale ten nafukovací kruh je naprd. Ikdyž byla dírka malá, zalepit pořádně nejde a nebo je ještě nějaká další. Chceme pořídit nový, ale bohužel momentálně nejsou k dispozici finance na plechový, který se pohybuje od 6000. Našla jsem na aukru tento, ale nejsem si jistá, jestli to nebude další šmejd. Máte ho někdo doma?

Tenhle maj sousedi. Teda takový spíš obdélníkovitý, prostě jiný tvar, ale systém stejný. Vzhledem k tomu, že ho letos vytahují tuším třetím rokem, tak asi něco vydrží. :nevim:
Jen pro mé info - by mě zajímalo, jestli by se do tohohle typu nechala použít ta filtrace z Tampy? My jí teď taky máme, ale dost pochybuju, že vydrží do příštího léta. Navíc za pár let stejně plánuju koupit větší, až děti povyrostou a tenhle se mi líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.6.12 23:21

Filtraci to má kartušovou, ale to je mi celkem jedno. my máme pískovou takže budeme používat určitě tu. Jde mi jen o bazén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.6.12 23:22

http://aukro.cz/…8243280.html

odkaz na bazén z fota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.6.12 23:24

Právě že ta cena my přijde nízká, tak se bojím aby to nebyl šmejd :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.6.12 23:28

Ty jo, to je nějaký levný, fakt. 8o Ale zas na aukru jsou dobrý ceny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
22.6.12 23:32

No chtěla bych se na něj jet zítra podívat, mají prodejnu v Kralupech n/Vltavou což je od nás cca 25 km. Akorát mě štve, že chlap bude v práci a když ho koupím a bude na prd tak bude remcat :roll: Ale zas pak nemůžeme ani jeden dojet tam příštím týdnu. A kupovat ho za 14 dní nemá moc smysl, když syn pojede na tábor a bazén máme hlavně kvůli němu, my do něj lezeme minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
22.6.12 23:47

Ty jo, tam píšou tloušťka dna 0,45mm jenom 8o
A je ti jasný, že to je jen 76 cm - doufám, že maj na mysli hladinu vody a ne ten okraj - ono ty okraje maj naši sousedi totiž dost vysoko - zdá se to jakoby nenaplněné, ale oni to maj tak metr a půl hluboký, fakt velký. A přijde mi, že i na tom obrázku to je „málo naplněné“ navíc píšou naplněním 80%, což při 76 cm by bylo 60cm hloubky. Tak to bych se jich pořádně přeptala, jak to je, aby to nebylo nějaký mělký brouzdaliště. Víc záludností mě zatím nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.6.12 00:15

No my měli teď tu tampu 3,05×0,76 a ta byla taky určitě nižší… ale díky zapostřeh, nevšimla jsem si toho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
23.6.12 00:18

Ježiš já jsem ale blbá :zed: já jsem pořád četla 0.45 cm a ještě jsem se divila, že je to tak silný… No to jsem tele. Takže 0,45mm dno a 0,6mm stěny. To snad nemůže vydržet vůbec nic. Aby to nebylo horší než ta Tampa. Ach jo asi fakt nezbyde než koupit ten plechový :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.6.12 09:46
@eseta píše:
Taky jsme měli s nafukovacím prstencem a loni nám ten prstenec na tisíc kousků protazily kroupy i přes plachtu :pocitac: Jediný co mě těší, je, že jsme ho nekupovali, ale dostali jako dárek…škoda no, byl velkej 5m.
takže pokukujem po jiným a ráda se tu inspiruju

to se tento týden stalo sousedům taky kroupy, my máme nafukóvací a stále žije :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Party Time spotřebiče

• (4.8) + 30 recenzí

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí