Co s manželem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
26.9.06 10:47

chlap

Jinak pokud ho necchceš opustit .Tak nevím jestli situaci nezhorší dělat naschvály .A taky jak říkáš by ti to možná ani nešlo.

Jinak jak říkaj holky ,zaměstnat se ,někam chodit cvičit ,občas s kámoškou na kafe a domluvit si s manželem dny kdy budšš mimi domov .

Nic jinýho se už asi poradit nedá.

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.9.06 10:52

Majdo, naopak, je to jeden z nejlepsich napadu, ktere se posledni dobou sesly… Zpovednice je opravdu vec, ktera by mnohym pomohla. Zkusim to prodebatovat s webmasterem…
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.9.06 10:52

Elindo, s tím využíváním v domácnosti je to dost těžké. Má hodně náročné zaměstnání, takže většinou je doma prakticky nepoužitelný. Jsem ráda, když si aspoň hraje s malou, ale když potřebuji, tak mi doma trochu vypomůže. Jinak, co se týče těch intimností, tak s tím určitě problémy nemáme. Řekla bych, že je jich až dost. Milujeme se skoro každý den, a nebo se aspoň tulíme. I když občas to je opravdu dost o nervy, zvlášť když začnu přemýšlet, je to dost náročné. Takže v tom problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.9.06 10:55

A jeste k aktualnimu problemu, mnohe muj nazor vetsinou znate - je velmi strucny: NIKDO SI NEVAZI TOHO, CO MA ZADARMO - TAKZE NA MANZELTVI, RODINE, DOMACNOSTI A MILENECKEM VZTAU MUSI VZDY PRACOVAT OBA DVA. 

Jenze jsem v necem zatvrzela feministka, tak me neberte az tak vazne :)
 Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.9.06 11:03

chlap

Mě to Lesi napadlo už dřív ,když jsem taky potřebovala se vyplakat .Tady je to i jednodušší .Ale zas na druhu stranu nestojím o to aby se vědělo ,že konkretně já jsem ta podváděná (ted zrovna nejsem :D),rozvádící se (zatím taky ne:D) .Víš jak to myslím ,prostě se svěřit ,vyslechnout názor ,ale zůstat v anonymitě.
Tu zpovědnici používat k problémům s manželem ,přítelem atd .

A děkuji ,žes můj nápad ocenila :)

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.9.06 11:06

Nejen ocenila, uz to resime :) Otazka je, jak rychel to bude. S prechodem na nove servery je spousta skrytych problemku akutne k reseni :)
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.9.06 11:09

chlap

To je fajn .Díky moc .

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.9.06 11:12

Tak jo, nebude to hned, ale mam povoleni to z webmastera vymlatit :D Teda virtualne :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.9.06 11:14

chlap

:D:D:D Super jsi admin na svém místě .

Majdalenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
26.9.06 11:22

… s tím využíváním v domácnosti je to dost těžké. Má hodně náročné zaměstnání, takže většinou je doma prakticky nepoužitelný. …
jjanino , nepřesvědčila jsi mě. Můžeš si z ryze výzkumných důvodů zkusit dát inzerát do seznamky a „randit“ třeba po emailech. Uvidíš, kolik času to zabere. Má-li čas se seznamovat, tak má čas dělat v domácnosti. Mám také manžela s náročným zaměstnáním. Doma např. luxuje (jen on). Dobře, nezvládá. Nevadí. Já to dělat nebudu, takže máme vyluxováno zhruba 1× za 3 týdny (taky jsem feministka :wink: ) - kuchyň tedy denně zametám, to bychom neprošli :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
26.9.06 11:24

Elindo, ani doma neluxuji - nikdy :)
L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
26.9.06 11:30

Jani, teda tu situaci ti nezávidim. Já vím, že ho miluješ, ale zvaž, jestli jsi s ním šťastná. Dovedeš si představit, jak tímhle stylem života budete pokračovat dál? Manža si v klidu bude poletovat po různejch květinkách, tobě bude věšet bulíky na nos, ani se nebude snažit vymyslet něco aspoň trochu věrohodnýho, a ty z toho budeš mít nervy v kýblu. Fakt to chceš? Už jenom to trapný a ponižující lhaní, já sama bych si takovýho chlapa prostě vážit nemohla. Ale každej má tu hranici tolerance někde jinde, to je mi jasný.
Jeho chování se ti ale nelíbí a ubližuje ti, tak myslim, že chovat se stejně by byla ta největší pitomost, kterou bys mohla udělat.
Já vim, že chceš mít tátu pro malou, ale děti jsou citlivý a stejně poznaj, že se něco děje. A udržovat je v rodině, kde to neklape, je stejně neudělá šťastnějšíma. Taky mysli na sebe a buď trochu sobecká. Dítě ti jednou odejde z domu a ty třeba budeš litovat, že jsi půl života prožila s někým, kdo za to nestál. Opravdu zvaž, jestli s ním chceš zůstat, i když se nezmění a bude v tom pokračovat.

Lesi, anonymní zpovědnice je dobrej nápad. Akorát by bylo dobrý zachovat nějakou skrytou registraci pro admina, protože tak by se mohly vyeliminovat nežádoucí reakce, sprosťárny a urážky, což je průvodní jev anonymních diskuzí. Jakože jméno by nebylo pro normálního usera vidět, ale ty bys mohla dát ban tomu, kdo se nechová podle pravidel.

Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.9.06 11:31

..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
26.9.06 11:35

Elinda ma pravdu kdyz ma cas na seznamky,tak by mel cas i na vas a pomoc ti,jen CHTIT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zu
4347
26.9.06 11:41

Jani,
promiň, ale kapku to vypadá, že to s ním vlastně ani moc řešit nechceš.
Možná Ti stačí se tady vypovídat, ale ten problém tím přeci nezmizí.
A proč by nemohl hlídat on, když Ty půjdeš do kina s „kamarádem“? Nemělo by to tak fungovat? Já si pořád myslím, že jo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová